از طریق فردی که تو کار هست
بهم خبر رسید داستان سال84- 85 داره تکرار میشه !!!
ولی بدونید تا ایرانخودرو ضرر نکنه نمیاد خط تولید یه خودرو رو متوقف کنه اونم حتی واسه 1 ماه
حتما اتفاقی افتاده یا تو تولید یا اینکه دیدین اااا هرچی پرشیا هست باد کرده که![]()
از طریق فردی که تو کار هست
بهم خبر رسید داستان سال84- 85 داره تکرار میشه !!!
ولی بدونید تا ایرانخودرو ضرر نکنه نمیاد خط تولید یه خودرو رو متوقف کنه اونم حتی واسه 1 ماه
حتما اتفاقی افتاده یا تو تولید یا اینکه دیدین اااا هرچی پرشیا هست باد کرده که![]()
Last edited by isbn; 03-12-2011 at 00:23.
من الان آخرین خروجی تیپ 5 از کارخونه رو تست کردم.واقعا مشکلی ندیدم.البته ادعا ندارم که استاد ماشین هستم ولی بیشتر به نظر میاد همون بحث 207 منطقی تر باشه.......
خدایی این 206 ها از همه برای ایرانخودرو کمتر دردسر داشتن(برای مصرف کننده هم ایضا)
پس در جریان فراخوان ها نیستید که از دسته موتور گرفته تا گیزبکس فراخوان دارن تولیدی های 90
اینجا که چیزی نیست!!!منبع شما؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینجا سر جنگ با کسی ندارما یه وقت سوء تفاهم نشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجفت تاپیک رو از ابتدا تا انتها بخون .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه عینیش خود من که هم متورم افتاده روسینی هم استارتم الان موقع سرد بودن صدای سایش دنده میده گیر بکسم صدای تق تق معروف رو میده
فرمونم تق تق میکرد نشتی روعن هیدرولیک داشت
بریدن سیم کلاچ ( با جون آدم بازی میکنه)
فرسوده بودن سیم کشی موتور که البته تونستم عوضش کنم
هر ماه 4 تا لامپ پرژکتور میسوزه نمایندگی هم که قربونش برم.....
مشکل دریچه گاز و دیگه چی بگم برات ؟ ماشین هم تولیدی خرداد 90 هست
تو 11 هزار تا جالب هست نه؟
این خرابی ها به منم محدود نمیشه همینطور که میخونی میبین خیلی ها درگیر این موضوع هستن
Last edited by isbn; 03-12-2011 at 14:22.
سلام .
امیر هستم
والا فکر کنم لوازمی باشه . چون برده بودم جلوبندی گفت خوب چیزائی انداختی ! دیگه نپرسیدم چیه . اگه از جائی میشه فهمید بگید نگاه کنم .
عقب نه اصلا 3 نفر هم بشینه نمیگیره .
چشم یه سانت میگیرم بهت خبر میدم .
راستی چراغها خودش درست شد |: نمیدونم چرا![]()
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 03-12-2011 at 18:21.
حالا راستی راستی تولید تیپ 5 متوقف شد؟؟![]()
فعلا اینجوری میگن فرید جان ولی برای اطمینان هم که شده تا ماه دیگه باید صبر کرد و دید که چه پیش میاد .
نه نگو تو رو خدا. یه 6 ماه دیگه تولید کنن من یه دونش رو میخرم. همیشه آرزوی تیپ 5 قرمز گوجه ای رو داشتم!!!!
اگه این کارو کنن نفرینشون میکنم!!!! ایشالا کارخونشون ورشکست بشه. به زمین گرم بخورن.
ایران خودرو دزد انقدر گردنش کلف شده با دزدی و کلاه گذاشتن سر مردم دیگه نفرین ماها تاثیر نداره خود امام زمان میاد اولین کاریکه میکنه گردن ظالم بزرگ مدیر ایران خودرو رو میزنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)