تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 380 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان چند روزي ميشه كه اينترنتم يه مشكلي پيدا كرده، مثلاً تعداد زيادي از سايت ها رو مثلاً با فايرفاكس كه ميخوام باز كنم، باز نميكنه و اون پيغام : Server not found رو ميده، بعد چند دقيقه بعد ريفرش كني باز ميكنه بعضي وقتا، بعضي وقتا هم ديگه كلاً تعطيله تعطيل ميشه.
    همين مشكل دقيقاً با اينترنت دانلود منيجر هم هست! يعني فايلا رو شروع به دانلود نميكنه و پيغام زير رو ميده:
    The requested server name is valid, but it does not have the correct associated data being resolved for... و ادامه متن.
    دو دقيقه بعد دوباره تلاش كه ميكني، شروع به دانلود ميكنه. ولي مشكل اينجاست كه بعضي فايلا عمراً شروع به دانلود نميشن و همون پيغامي كه گفتم رو ميده.
    اين مشكل 3، 4 روزه پيش اومده. نميدونم مشكل از اينترنته ( من از مخابرات سرويس 512 دارم) يا حتي شايد مال كامپيوتره!
    اگه كسي لطف كنه، كمك كنه ممنون ميشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان چند روزي ميشه كه اينترنتم يه مشكلي پيدا كرده، مثلاً تعداد زيادي از سايت ها رو مثلاً با فايرفاكس كه ميخوام باز كنم، باز نميكنه و اون پيغام : Server not found رو ميده، بعد چند دقيقه بعد ريفرش كني باز ميكنه بعضي وقتا، بعضي وقتا هم ديگه كلاً تعطيله تعطيل ميشه.
    همين مشكل دقيقاً با اينترنت دانلود منيجر هم هست! يعني فايلا رو شروع به دانلود نميكنه و پيغام زير رو ميده:
    The requested server name is valid, but it does not have the correct associated data being resolved for... و ادامه متن.
    دو دقيقه بعد دوباره تلاش كه ميكني، شروع به دانلود ميكنه. ولي مشكل اينجاست كه بعضي فايلا عمراً شروع به دانلود نميشن و همون پيغامي كه گفتم رو ميده.
    اين مشكل 3، 4 روزه پيش اومده. نميدونم مشكل از اينترنته ( من از مخابرات سرويس 512 دارم) يا حتي شايد مال كامپيوتره!
    اگه كسي لطف كنه، كمك كنه ممنون ميشم
    من احتمال میدم که مشکل از سیستم باشه.
    آخه منهم چند روز پیش همچین مشکلی داشتم (البته توی مایه های مشکل شما). هیچ چیز پایدار نبود. نه قطع قطع بود؛ و نه وصل. کلا وضعیت اتصال به نت ناپایدار و random بود.
    بیشتر اوقات با غیر فعال کردن کارت شبکه و فعال کردن مجدد آن، مشکل برطرف میشد و مجددا ...

البته این مشکلات بعد از اینکه من یک برنامه Portable که خیلی نمیشد به اصالتش اطمینان کرد را دانلود کردم و استفاده کردم، شروع شد. هرچند به نظر نمیومد مشکل از ویرویس باشه. چون من KIS آپدیت دارم. اما این وضعیت اینقدر اذیت کرد تا مجبور شدم که ویندوز را عوض کنم.

در آغاز فعالیت mahdi-big's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه فایلی از دی ال یک سایت دانلود کردم
    درصورتی که طرف داشته اپلود میکرده حالا که دانلود تموم شده فهمیدم 200 مگه دیگه به فایل اضافه شده ومن فایلو دانلود کردم راهی برا ترمیمش هست ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

دوستانی که میخان از لیست آی دی ام بک آپ بگیرن از نرم افزار زیر استفاده کنن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من مشکل دارم با IDM سرعت کامل نمیده فقط از دو کانکشن استفاده میکنه با اینکه رو 16 یا 8 میزارم ....

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من مشکل دارم با IDM سرعت کامل نمیده فقط از دو کانکشن استفاده میکنه با اینکه رو 16 یا 8 میزارم ....
    احتمالا سروری که ازش دانلود میکنید تعداد کانکشن ها رو محدود کرده، تو دانلود از همه جا به همین صورت هست؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

من نسخه 6.18 idm رو نصب کردم و مرورگرم کومودو دراگون.... ولی نمیدونم چرا بخوبی همسان سازی نمیشه و بیشتر مواقع توسط خود مرورگر دانلود انجام میگیره....فقط با کلیک راست و انتخاب idm توسط دانلود منیجر دانلود میکنه.... توی بخش همسان سازی هم دراگون تیک خورده و مشکلی نداره و هین طور extensions رو هم به صورت دستی به مرورگر اضافه میکنم ولی بازم فایده نداره.... مشکل از کجاست؟

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
    من چند تا فایل حجیم گذاشتم واسه دانلود ولی سرعتشون خیلی پایینه و چند روزی میشه که داره دانلود میشه ولی هنوز تموم نشده ( به دلیل پایین بودن سرعت سرورها)
    به نظر شما چیکار کنم که لینکشو تغییر بدم که از یه سایت دیگه دانلود کنه ولی دانلود قبلیرو ادامه بده
    منظورم اینه که مثل وقتایی که از اپلودسنتر به صورت رایگان دانلود میکنیم و یه زمانهایی میگه که مهلت دانلود به پایان رسیده و باید لینک جدید گرفت
    چطور میشه یه همچین کاری کردو لینکهارو عوض کرد؟

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

من تاحالا ندیدم که بشه چنین کاری کرد فکر نکنم که بشه.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
    من چند تا فایل حجیم گذاشتم واسه دانلود ولی سرعتشون خیلی پایینه و چند روزی میشه که داره دانلود میشه ولی هنوز تموم نشده ( به دلیل پایین بودن سرعت سرورها)
    به نظر شما چیکار کنم که لینکشو تغییر بدم که از یه سایت دیگه دانلود کنه ولی دانلود قبلیرو ادامه بده
    منظورم اینه که مثل وقتایی که از اپلودسنتر به صورت رایگان دانلود میکنیم و یه زمانهایی میگه که مهلت دانلود به پایان رسیده و باید لینک جدید گرفت
    چطور میشه یه همچین کاری کردو لینکهارو عوض کرد؟
    اگر دقیقا همون فایل روی سرور دیگه ای هست میتونید لینک رو جایگزین کنید، دانلود رو متوقف کنید، روی اسم فایل مدنظر کلیک راست کنید سپس Properties رو انتخاب کنید، تو قسمت Address لینک جدید رو وارد و Ok کنید. دانلود رو ادامه بدید.

قبل از انجام این کار حتما از فایل های نیمه دانلود شده و لیست دانلود هاتون پشتیبان بگیرید که اگر پروسه دچار مشکل شد فایل هاتون رو از دست ندید.

11. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •