كجا موندي جواني ...
يادش به خير من هم قبلا از اينكارا ميكردم
كجا موندي جواني ...
يادش به خير من هم قبلا از اينكارا ميكردم
اینم سریال نامبر پنل spb weather برای xperia x1
Registration Code: 3643629D3H63
سلام.
اون برنامه رو چشم براتون آپ میکنم لینک میدم.
در مورد سافت ریست با قلم بله امکانش هست باید درب پشت(کاور باطری) رو بردارید یک سوراخ روی لبه کناری اون سمتی که قلم جا میخوره وجود داره قلم رو داخلش فشار بدید سافت ریست میشه.
در مورد مشکل دوربین هم من تا حالا به این مشکل نخوردم پیگیری میکنم اگر جوابش رو پیدا کردم خدمتتون عرض میکنم.
از خود گوشي هم ميشه ريستارت كرد ؟ منظور بدون باز شدن دربو .. ...
اون مشكل دوربين اولش نبود بعد الان ميبينمش
نميدونم بعد از اپديت شد يا بعد از اون برنامه كه اپديت دوربين بود
يه سوال ديگه الان از كجا بفهمم عكسي كه گرفتم در كدوم موقعيت گرفته شده اين مشخصاتش كجا ثبت ميشه ؟
بازی Boom Blox برای xperia x1
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات
File size: 2.77 MB
Screen resulation :WVGA
Company: Electronic Arts
![]()
با نسب چیزای مثل SPB MOBILE SHELL و یا اون برنامه که میشه گرافیک گوشی و دست کاری کرد و غیره Soft Restrt
رو میتونی توشون ببینی و استفاده کنی![]()
با تشکر از شما ...
به نقل ازسایتblog.se-nse.net همونجایی که خونده بودم ...
The hardware platform used in the XPERIA X1 is dependent on the region. The European / world variant - X1i - makes use of the Qualcomm MSM7200A chipset (made in 2007), while the American variant - X1a - will make use of the Qualcomm MSM7201A chipset (made in 2008). The MSM7201A chipset is theoretically speaking the successor of the MSM7200A chipset, although the differences are almost non-existent.
The reason for the different chipsets is said to be a Broadcom patent infringement by Qualcomm back in June 2007. The suit is said to have something to do with video compression in the MSM7200A chipsets. Because the lawsuit is about an American patent, the MSM7200A chipset is used in all non-American variants, and the newer MSM7201A chipset is only used in the American variants.As you can probably imagine, the real difference in the chipsets is about video compression. The MSM7201A chipset limits video recordings to QVGA resolution (320 x 240 pixels) and up to 24 frames per second video, whereas the MSM7200A chipset supports VGA resolution (640 x 480 pixels) video recording at up to 30 frames per second.
سلام... رفقای قدیم ما چطورن؟؟/ رفتم و پاکت خریدم... البته امنیا.. قدیمیا میدونن من چقدر علاف شدم تا انتخاب کردم.... واسه دوستای گلم هم اکسپریا رو قیمت گرفتم... قیمت پاساژ پایتخت 560 تومن .. علاالدین پایینترین قیمتی که گرفتم 540 یا 545 بود .. علاالدینیه با رم 4 گیگ بود پایتخت رو یادم رفت بپرسم ولی احتمالا اونم همین 4 گیگ بوده... luv u
قیمت رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 : 25 تومن ... ترنسد 8 گیگ( نمیدونم کلاس چند ) : 18 تومن.... رم ریدر ترنسد 11 تومن الی 12 تومن![]()
بچه ها اين همه تعريف از پاكت پي سي شنيديم
هر چي گيم دانلود كردم همشون باز نميشند رو x1
فقط يه چند تايي wvga هستند
كجا ميتونم گيمهاي بيشتري براي اين گوشي پيدا كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)