سلام
اين كار ساده است دوست عزيز
كافيه بعد از انتخاب اون چند خط روي اونا كليك راست كرده و گزينه Paragraph رو بزنيد و از قسمت Line Spacing گزينههاي موجود رو انتخاب كنيد
سلام
اين كار ساده است دوست عزيز
كافيه بعد از انتخاب اون چند خط روي اونا كليك راست كرده و گزينه Paragraph رو بزنيد و از قسمت Line Spacing گزينههاي موجود رو انتخاب كنيد
از راهنمایی تون سپاس گزارم
راهی نیست این کار رو در کل صفحه اعمال کنیم؟
سلام
خب Ctrl + A بگیر تا همه ی صفحه Select بشه بعد اون کارو انجام بده.
با سلام
پيشتر ها سوال خود را (در پست شماره 3123 و 3127 ) مطرح كردم اما متاسفانه علي رغم توجه يكي از دوستان ، جوابي نگرفتم ، بسيار سپاسگذار مي شوم چنانچه مي توانيد مرا ياري نماييد .
با تشكر
به نام خدا
سلام خدمت اساتید
من دیروز نزدیک 50صفحه تایپ کرده ام امروز هم سیستم را روشن کردم اونها را دیدم ولی حالا که سیستم را روشن میکنم فقط 2 صفحه که چندروز پیش تایپ کرده ام را دارم و 50 تا دیروز را نمی بینم
دوستان اگه راهی داره بگید که اعصابم داغونه؟؟؟
متشکر
سلام دوست عزیز
شما بعد از تایپ مطمئنی اونو Save کردی ؟
سلام
باتشکر از توجهتون
همانطور که گفتم امروز صبح هم اطلاعات را داشتم ولی ظهر خبری نبود
سلام
دوست عزیز یه کاری کن :
فایل های مخفی رو از حالت Hidden در بیار وقتی این کار رو کردی برو به همون جایی که فایل رو Save کردی اگه دقت کنی می بینی یه فایل دیگه هم کنارشه با فرمت tmp . ورد به صورت اتوماتیک فایل رو هر 10 دقیقه یکبار تو اون فایل که با فرمت tmp هست Save می کنه.اون فایل رو باز کن ببین همون 50 صفحه سرجاشه یا نه.
بازم سلام
با تشکر از جوابتون
من این فایل ها را نداشتم و رفتم ریکاوری کردم یه 10-12 صفحه برگشت
بازم ممنون
سلام دوست عزيز
براي اينكار شما ابتدا بايد Bookmark تعريف كني و ... به روش زير:
- تك تك عناويني را كه قرار است بعدا به آن دسترسي پيدا كني و در متن هستند رو جدا جدا انتخاب كن و با زدن CTRL+SHIFT+F5 از كادر باز شده يك بوكمارك با يك اسم خاص براي هر كدام تعريف كن
- حالا به فهرست برو و بعد از انتخاب هر عنوان در فهرست كليد CTRL+K رو بزن و از كادر باز شده گزينه Place in this document (سمت چپ كادر) را انتخاب كن و پس از نمايش ليست بوكماركها، بوكمارك موردنظر را انتخاب كن و OK و تمام
موفق باشي
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)