تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 737 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان و اساتید محترم
    من 18 سالمه و تازه گواهینامه گرفتم و میخوام یه ماشین حدودا 7 میلیون و نیم و نهایتا 8 میلیون بخرم
    بعضی ها میگن یه پراید صفر یا حد اقل 87 بگیر که خرجش پائینه بعضی ها هم سمند یا 405 مدل 81 82 رو پیشنهاد میدن.
    ممنون میشم راهنمائیم کنید
    توقع سرعت و قدرت زیاد هم از ماشینم ندارم فقط یه استفاده معقول برای امور روزانه

با تشکر فراوان

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من كارم كامپيوتره و هيچ چيز از ماشين سر در نميارم.
    دنبال يه ماشين آمريكايي ميگردم كه خيلي گنده نباشه. دو سه مليون بيشتر نميخوام بخرم خودشو ولي حاضرم رو تيونينگ و اين حرفاش حسابي خرج كنم.
    يه ماشين تو مايه هاي اين

فورد موستانگ مدل هفتاد ميلادي هستش.
    ميخواستم ببينم اصلا همچين مدلي هست تو ايران. و آيا اصلا خوب هستن اينجور ماشينها
    با توجه به اينكه نهايتا هفته اي يكبار با ماشين ميرم تا كرج مصرف بنزين و اين حرفاش برام مهم نيست. در واقع يه مدلي ميخوام كه هم متفاوت باشه هم آدم از سوار شدنش احساس خوبي بهش دست بده ( بودجه در حد آزرا و اين حرفا نيست ولي به هيچ عنوان هم قصد خريد ماشينهايي مثل پرايد رو ندارم )
    و در ضمن آيا مركز خاصي براي خريد و فروش اين دسته ماشينها در تهران هست يا بايد اينور و اونور بگردي؟

ممنون ميشم اگه يه مشاوره اي بدين بهم
    دوست من شما یه سر به تاپیک هایی که موضوعاتشون آمریکایی هست بزنی جواب میگیری! دوستانی مثل رامین جان و محمد جان هستن که تو این کار واردن!

3. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان و اساتید محترم
    من 18 سالمه و تازه گواهینامه گرفتم و میخوام یه ماشین حدودا 7 میلیون و نیم و نهایتا 8 میلیون بخرم
    بعضی ها میگن یه پراید صفر یا حد اقل 87 بگیر که خرجش پائینه بعضی ها هم سمند یا 405 مدل 81 82 رو پیشنهاد میدن.
    ممنون میشم راهنمائیم کنید
    توقع سرعت و قدرت زیاد هم از ماشینم ندارم فقط یه استفاده معقول برای امور روزانه

با تشکر فراوان
    برای شما همون پراید مدل بالا مناسب ترین گزینه هستش! البته تندر کارکرده هم بد نیست!

5. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسی دوست عزیز از اینکه جواب دادین
    واقعا میتونم تندر کار کرده بگیرم با این پولم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله مدل E0 گیر میاد که از همه لحاظ از پراید و سایر ماشین های این رده برتره!

8. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با عرض خسته نباشید
    آقا من این صفحه های قبل رو که یه نگاه انداختم در مورد وام خودرو یه حرفائی زده بودن دوستان البته فک کنم دیگه هیچ بانکی وام نمیده
    هنوز به راهه یا منتفی شده؟
    در ضمن یه سمند 82 پیدا کردم بدنه تمیزی داره و به یه مکانیک که نشون دادم گفت موتورش تعریفی نداره البته سمند هم بعد 2 3 سال کار کردن شاسیش داغون میشه
    این تندر E 0 که فرمودین اگه بتونم پائین ترین مدلشو پیدا کنم قیمتش حول و حوش چنده؟

با تشگر فراوان از دوستانی که وقت میزارن و به سوالات ناواردهائی مثل من جواب میدن

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

میشه بگید eo چه مزیتایی داره که از بقیه بهتره.قیمتشم اگه میشه بگید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ، من می خوام یک 206 اس دی V6 سفید معمولی بگیرم یکی از نمایندگیها میگه عامل فروش برندگان جوایز بانک است .
    مشکلات این ماشین سند دوم است (صاحب ماشین برنده جایزه است ) و 100 کیلومتر کیلومتر شمارش دارد تاریخ شروع گارانتیو سند آن 22/05/88 است زیر رکاب سمت راننده یک فرورفتگی کوچک دارد به اندازه 5 سانت که رنگش هم نریخته است.میگن برای حمل و نقل نامناسب است.
    آیا قیمت آن مناسب است یا نه برای تست موتور بایستی چکار کنم منظور از دیاگ چیست و چه دیاگی برای این کار مناسب است.
    با تشکر
    حمید رضا

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ، من می خوام یک 206 اس دی V6 سفید معمولی بگیرم یکی از نمایندگیها میگه عامل فروش برندگان جوایز بانک است .
    مشکلات این ماشین سند دوم است (صاحب ماشین برنده جایزه است ) و 100 کیلومتر کیلومتر شمارش دارد تاریخ شروع گارانتیو سند آن 22/05/88 است زیر رکاب سمت راننده یک فرورفتگی کوچک دارد به اندازه 5 سانت که رنگش هم نریخته است.میگن برای حمل و نقل نامناسب است.
    آیا قیمت آن مناسب است یا نه برای تست موتور بایستی چکار کنم منظور از دیاگ چیست و چه دیاگی برای این کار مناسب است.
    با تشکر
    حمید رضا
    قیمت رو نگفتی؟ در کل من باشم روزه شک دار نمیگیرم! ببین اگه قیمتش زیاد با صفر کارخونه فرق نداره همون کارخونه رو بگیر! اما در کل 100 کیلومتر چیزی نیست و صفر حساب میشه! اون فرو رفتگی هم آمارش رو دربیار ببین منظور از حمل نامناسب چی بوده؟ من هیچکدوم از حالتهایی که میشناسم واسه حمل و نقل باعث آسیب دیدن رکاب نمیشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض خسته نباشید
    آقا من این صفحه های قبل رو که یه نگاه انداختم در مورد وام خودرو یه حرفائی زده بودن دوستان البته فک کنم دیگه هیچ بانکی وام نمیده
    هنوز به راهه یا منتفی شده؟
    در ضمن یه سمند 82 پیدا کردم بدنه تمیزی داره و به یه مکانیک که نشون دادم گفت موتورش تعریفی نداره البته سمند هم بعد 2 3 سال کار کردن شاسیش داغون میشه
    این تندر E 0 که فرمودین اگه بتونم پائین ترین مدلشو پیدا کنم قیمتش حول و حوش چنده؟

با تشگر فراوان از دوستانی که وقت میزارن و به سوالات ناواردهائی مثل من جواب میدن
    الان همه وام ها منتفیه!
    سمند رو بیخیال شو مخصوصا مدل 82! سمند رو باید صفر خرید و یعد از 3 سال ردش کنی بره!
    تندر هم از 8.500 فکر کنم شروع میشه! اما من خودم یه دونه سراغ داشتم 7.200 فروخت که سمت راننده گلگیر عقب و جلو و در عوض شده بود!

14. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •