تقدیم به همه دوستان خوب فروم .
عید فطر . مازندران . بابت نویز زیاد عذر خواهی می کنم چون تنظیمات ایزو رو برای گرفتن یک عکس گذاشتم روی 400 ولی بعدش فراموش کردم به حالت قبلی برگردونم واسه همین این عکس و چند تا عکس بعدی نویزدار شد .
Canon G10
![]()
تقدیم به همه دوستان خوب فروم .
عید فطر . مازندران . بابت نویز زیاد عذر خواهی می کنم چون تنظیمات ایزو رو برای گرفتن یک عکس گذاشتم روی 400 ولی بعدش فراموش کردم به حالت قبلی برگردونم واسه همین این عکس و چند تا عکس بعدی نویزدار شد .
Canon G10
![]()
سلام.
Jump or Fall
Canon IXUS 80
![]()
۱ثانیه با اف 3.3
oes 7D
f10
1/60
iso 100
focal lenght :135 to110 mm
:
![]()
سلام هادی جان . درباره تکنیک این عکس میشه توضیح بدی ؟
عالی.
فقط ای کاش پس زمینه یه چیز دیگه بود. البته میدونم که از پنجره خونتون گرفتی و کاریش نمیشد کرد.
عکس با تکنیک HDR
زیاد خوب نشد و منم راضی نیستم!
![]()
این عکس رو من با دوبین 7D گرفتم و چون این جور دوربین ها زوم دستی دارند (منظورم رو که می دونید همون رو لنز و ...) من با زوم 135 م م فوکوس کردم رو ی برگ و در حالی که دستم روی شاتر بود لنز رو از زوم خارج می کردم به خاطر همین وسط عکس ثابت می مونه و دور تصویر کشیده می شه !
البته این کارو با برنامه ی فتوشاپ هم می شه انجام داد ولی من این عکس رو با دوربین گرفتم .
البته بگم که دهم صاف شد تا عکسه خوب در بیاد !
ممنون عزیز
نه این بوته ی گل یاس کبود هست و از حیاط تا بالا پشتبون هم ادامه داره من این عکس رو تو بالا پشتبوم گرفتم و از روی عمد این پس زمینه رو انتخاب کردم چون می خواستم روح زندگی درون شهر رو نشون بدم .
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
نه علی جون خوب شده !!!!!!!
ولی اگه خودت راضی نیستی چرا گذاشتی
شوخی میکنم علی جون .![]()
همه عکس هام یا این چند تا اخری ؟
این عکس "سوخته" رو کمی رنگ آبی بهش اضافه کردم (نمی خواستم سیاه و سفیدش کنم)
یا این عکس "باد" رو کمی سبز و تیره کردم (نور آفتاب خیلی قوی بود)
حالا قشنگ شده یا نه
باد
FZ35
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)