تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 416 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایتاچی شخصیتش جالبی داره . در حالی که قدرت زیادی داشت ولی اصلا مغرور و پر ادعا نبود و جنگهاش هم زیبا بود . ولی هر جور نگاه میکنم نمیتونم با ساسکه کنار بیام !
    من با توبی خیلی حال میکنم . هم خونسرده و هم اینکه باهوشه . این راز و رمزش هم به جذابیتش اضافه کرده بود که متاسفانه کیشی گند زد بهش!
    انتظار همه چیز رو داشتم به غیر از اینجوریش !!!!!

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من از توبی جدی خوشم نمیاد!ولی اون اولا که خل و چل بازی در میورد عاشقش بودم!موقعی که فکر کرد دیدارا مرده!"دیدارا سنپای,چرا رفتی؟هیچ وقت فراموشت نمیکنم : دی"
    یا همون اولین اپیزودی که توبی اومد!3 بار به دیدارا تیکه انداخت بار سوم دیدارا که دست نداشت با پاهاش شروع به خفه کردن توی کرد : دی

اصلا فکرشو میکنم که اوبیتو به اون پاکی به خاطر مرگ رین شده توبی خندم میگیره!

4. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آره منم با شخصیت های خنده خیلی حال می کنم. Jiraya ،
    هیدان و .... همینطور شخصیت های قدرتمندی که صداشون در نمیاد و مرموزن مثل همین Pain، Itachi و .... در کل از شخصیت های کلکل کننده ی الکی بدم میاد .

6. 2 کاربر از Sohi123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

هرکس نسبت به زندگی خودش سنجیده میشه!
    ساسکه انداخته شد تو انتقام و همون قویش کرد الانش که فهمیده همش سر کاری بوده برگشته و مطمئنا از ناروتو سر خواهد بود این اوچیهاییه خسته و تنها
    برعگس ناروتو با چیز دیگه قوی شد! من خودم اهل صلح ام ولی با همه بلاهایی که سر اوچیها اومده دیگه...

بعدشم که ساسکه چون دید ناروتو فلان بهمان نرفت بلکه رفت سراغ یه استاد کلفت به اسم کلونل اروچیمارو شاه انیمه. حیف بود اونقدر زود مرد ولی خب فعلا که برگشته

ناروتو چی کرده کل زندگیش؟ همه رو کتک زده چون حرفی خلاف اون زدن عین هاشیراما!
    خیلی خوشحال میشدم ساسکه کل کونوها رو قتل عام میکرد والا بخدا چرا اونقدر ظلم کردن در حق اوچیها ؟ قومی که کلی کشته داد تا صلح رو برقرار کنه! تهش هم طرفدار صلح بود ولی نفهمید که دارن بهش خیانت میکنن و فقط یک نفر فهمید اونم مادارا بود!

بحث زیاده ولی وقت ندارم بیام کل کل

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چه ربطی به هاشیراما داره ؟! مگه چقدر از هاشیراما دیدیم و شنیدیم که اینقدر مطمئن میگی که همه رو میزده ؟!
    اون جنگ های گذشته که همه قبایل در اون شرکت داشتن . سنجو هم به همین ترتیب . ولی اولین کسی که برای صلح پا پیش گذاشت هاشیراما و خاندان سنجو بود .
    هاشیراما هم بنا بر آرای بقیه به عنوان هوکاگه انتخاب شد .

مادارا هم نشون داده که کسی نیست که بشه روی اون به عنوان هوکاگه حساب کرد . به قول توبی سرنوشت اوچیها با نفرت گره خورده .
    اوچیها هم تا جایی که نشون داده و دیدیم انچنان صلح طلب نبوده . دو تا آدم درست توی کل اوچیها دیدیم که شیسویی و ایتاچی بودن . بقیه ....

9. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

شما یه بار دیگه سری اولو نگاه کنی میبینی که یکی از مهم ترین دلایل همون بود.توی آخر یه فیلر(درباره آنکو بود) ساسکه کارای ناروتو یادش اومد و دید که قوی ش ده و نفرت رو تو چهرش میشد دید.
    اوچیها کلی تلاش کرد که صلح بسازه؟!؟!ببین من با قتل عام اوچیها مخالفم ولی اون تقصیر کونوها نبود!تقصیر دانزوئی بود که همه من جمله هوکاگه ازش متنفرن.درضمن شارینگان در چشم کیوبی دیده شده بود اثرش و کاملا عقلانی بود این فکر که ممکنه اوچیها پشت صحنه باشه و قرنطینه کردنشونم کاملا عقلانی بود!(هنوزم با قتل عامشون مخالفم!)
    میثم تقصیر اون بچه های توی کونوها چیه الآن؟!؟!تقصیر مردم چیه؟!چه جوری میگی طرفدار صلحی ولی حرف از قتل عام یه دهکده که پره کلی آدم بیگناه و بچه هستش میزنی؟!مگه کونوها عامل قتل عام بوده؟!توبیم گفت که 3 نفر عامل قتل عام بودن.دانزو و اون 2 تا فسیلا.(+ ایتاچی).دانزو رو که کشت ساسکه اون 2 تارم بکشه.تقصیر مردمی که هیچ دخالتی نداشتن چیه؟
    باو میثم تو بودی که بهم گفتی اوروچیمارو پاک ترینه روی زمینه دیگه؟!؟!اگه طرفدار صلح هستی چه طوری این حرفو میزنی نمیفهمم!

سنجو و کونوها پاک ترین های انیمن در وضع فعلی!(وضع فعلی نه کلا.همه دهکده ها و قبیله ها کار اشتباه انجام دادن ولی مثل یه کشورن.الآن فرض کنیم که شما اهل یه کشوری و مسلما کشورتو دوست داری.در گذشته هم میدونی کشورت اشتباهات زیاد کرده ولی این باعث نمیشه ازش متنفر بشی!کونوها اشتباه داشته در گذشته خوده گوندایمه هم گفت اینو ولی در این لحظه بهترین و پاک ترین نینجا ها رو با خودش داره.)

11. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آقا من یه سوال بی ربط دارم!!!!

جدیدا به این نکته توجه کردین که تو کل مانگا یه دختر هم از خاندان اوچیها نبوده (یه دختر که شارینگان داشته باشه)
    همه ی خاندان اوچیها انگاری پسرزا بودن (بگو ماشاالله!!!) به جز مادر ساسکه که اونم ندیدیم شارینگانشو و اون پیرزنه دختر دیگه ای از اوچیها نبود!!!!!

خیلی به نظرم جالب میشد اگه ساسکه یه خواهر هم می داشت (خودم می رفتم می گرفتمش!!!!!)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تکراری.....
    Last edited by vista_vz; 14-09-2012 at 13:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ما خیلی وقته به این نکته توجه کردیم و می کنیم که چرا یک زن با شارینگان در طول انیمه و مانگا مشاهده نشده !!!
    البته این سوال رو باید از کیشی پرسید . شاید برای خود کیشی هم قابل تصور نبوده که یک زن با همچین قدرت چشمی در داستان بوجود بیاره .
    ولی اگر همچین کسی رو داشتیم جالب میشد . البته هیناتا از خاندان هیوگا هست که بیاکوگان داره . ولی شارینگان یک چیز دیگه است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ایول بابا آقا بهزاد شما خیلی کارت درسته!!!

البته من فکر میکنم اگه یه دختر با شارینگان بود دیگه شخصیتی به نام ساکورا از بین می رفت بیچاره!!(همون بهتر که از بین می رفت...خیلی بیخوده) و دیگه ناروتو کان بین دو راهی گیر میکرد که بره ساسکه رو نجات بده یا سووساکه رو!!! (دختر شارینگانی!!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •