سلام من چند وقته که اومدم اما نمی دونم چه باید بکنم
لطفا راهنمایی کنید
سلام من چند وقته که اومدم اما نمی دونم چه باید بکنم
لطفا راهنمایی کنید
دست گلت درد نکنه من تازه دارم آشنا میشم
خیلی خیلی ممنون![]()
دوستا ن یه سوال ؟؟
امکان داره که وقتی عضو یه گروه اجتماعی شدیم ازش انصراف بدیم ؟؟ یا نه ؟
اگه آره راهنمایی کنین لطفا . . .
خیلی ممنون
بله امکان داره
صفحه اول گروه رو باز کن اون پایین نوشته "جدا شدن از گروه"
وقتی اونو بزنی از گروه جدا میشی
ببخشید 2-3 تا از دوستان میتونن بیان پروفایل من یه بنده خدایی نام کاربریش مشکل داشت الانم بن شده اسمش توی آخرین بازدید کننده ها مونده ...میخوام زودتر بره..البته نمایش اون 10 تا بازدید کننده رو بستم که کسی میاد نبینه ولی خوب زودتر بره بهتره..ممنون..
شما اول باید آخرین بازدید کنندگان رو فعال کنی تا هرکی میاد تو پروفایلت اسمش جایگزین نفرات قبلی بشه!ببخشید 2-3 تا از دوستان میتونن بیان پروفایل من یه بنده خدایی نام کاربریش مشکل داشت الانم بن شده اسمش توی آخرین بازدید کننده ها مونده ...میخوام زودتر بره..البته نمایش اون 10 تا بازدید کننده رو بستم که کسی میاد نبینه ولی خوب زودتر بره بهتره..ممنون..
الان آخرین بازدید کنندگان رو بستی اینجوری که نمیشه، باید به لیست دوستانت بگی بیان تو پروفایلت.
غیر از لیست دوستانت هرکی بیاد تو پروفایلت هیچ تغییری ایجاد نمیشه، والسلام!![]()
Last edited by aligol172; 26-07-2011 at 21:37.
نه بعید میدونم اینطوری باشه...خوب من بستمش که کسی میاد پروفایلم چشمم به نام کاربری اون بنده خدا نیوفته....بعد لیست دوستان یا هرکسی که از قبل بوده بیاد الان جایگذین میشه چون قبلش بوده.....نفرات جدید بیان به 10 نفر آخر اضافه میشه.....بعد حتی اگه پروفایلم کامل بسته باشه هرکی بیاد تو پروفایلت اسمش زده میشه....شما اول باید آخرین بازدید کنندگان رو فعال کنی تا هرکی میاد تو پروفایلت اسمش جایگزین نفرات قبلی بشه!
الان آخرین بازدید کنندگان رو بستی اینجوری که نمیشه، باید به لیست دوستانت بگی بیان تو پروفایلت.
غیر از لیست دوستانت هرکی بیاد تو پروفایلت هیچ تغییری ایجاد نمیشه، والسلام!![]()
باید اینطوری که میگی باشه
اما منم یه زمان اینو محدود کردم.هیچوقتم بهش توجه نمیکردم.اما بعد از یه مدت طولانی فهمیدم آمار بازدید بالا نمیره!!!
یه مدت طولانی سر 2500 مونده بود.گفتم شاید کسی سر نمیزنه.بازش کردم دیدم نه آمار ثابت مونده بود!
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
حالا نمیدونم این فقط مشکل من بود . یا برای همه همینطوریه!
پروفایل منم بیاید
نمیدونم....ولی الان که خودت و یکی دیگه از دوستان لطف کردید اومدید....تغییر کرد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)