تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 316 از 1635 اولاول ... 2162663063123133143153163173183193203263664168161316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی میبخشید ولی من دقیقا متوجه نشدم این مطلب رو کجای سایت نوشته. اگه لطف کنین لینکش رو بذارین ممنون میشم.
    این مطلب اینجاس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک صفحه اصلیش:

کد:
    ولی در کل من این دوربینو پیشنهاد نمی کنم.گول امکاناتشو نخورین.کیفیت عکس معمولی و متوسط داره.در مقابل رقبا چیزی برای عرضه نداره.

2. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

خیلی میبخشید ولی من دقیقا متوجه نشدم این مطلب رو کجای سایت نوشته. اگه لطف کنین لینکش رو بذارین ممنون میشم.
    اوومدم بگم که دیدم آقای سناتور همزمان با من پست داده..
    اینجور وقتا سعی کنین جمله ای که راجع بهش شک دارین را گوگل کنین تا زودتر به مقصد برسین..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من كانن a450 دارم ميخواستم بدونم چطور بايد اين رو وب كم كنم يا دوربين هاي كانن وب كم نميشن اين سري كه باطري قلمي ميخورن ايا وب كم ميشن؟ نرم افزاري داره من دوتا سي دي نرم افزار داشت نثب كردم فايده نداشت

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اوومدم بگم که دیدم آقای سناتور همزمان با من پست داده..
    اینجور وقتا سعی کنین جمله ای که راجع بهش شک دارین را گوگل کنین تا زودتر به مقصد برسین..
    این 13.5 فریم در ثانیه در حالت 3 مگاپیکسله. روی 10 مگاپیکسل سریعتر از 1.1 فریم جواب نمیده.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

این 13.5 فریم در ثانیه در حالت 3 مگاپیکسله. روی 10 مگاپیکسل سریعتر از 1.1 فریم جواب نمیده.
    دوست عزیز در متن انگلیسی که گذاشتم نوشته دیگه.. البته هیچ صحبتی از 1.1fpsدر حالت 10MP گفته نشده و این صحبت را دارم از شما میشنوم..
    ضمنن توجه کن که خیلی به ندرت پیش میاد که یه کاربر معمولی بره با این رزولوشن بسیار بالا که فقط بدرد چاپ بیلبورد میخوره عکس بگیره..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام: من کننSX1 ISخریدم وتازه دارم باهاش سروکله می زنم وخیلی هم آماتورهستم. چیزهایی که تابه حال متوجه شدم: عکسها درحالت اتومات اصلا جالب نیست بخصوص درفضای بسته وبهتره تنضیمات توسط شخص اعمال شودمثلا درفضای باز اگرازمنظره می خواهید عکس بگیریدسلکتورآنرادرحات منظره بگذارید. درفضای بسته منبع نورراخودتان انتخاب کنیدوهرچه تنظیمات دستی مثل مقدارایزو،میزان قدرت فلاش کیفیت عکس بالاترمی رود. کلا عکسهادرفضای بسته درحالت اتو ناامیدکننده است.
    کیفیت فیلم برداریش واقعا عالی است. فیلم برداری درحالت 16/9Full HDاست وحداکثرمدت فیلم برداری پشت سرهم آن 4گیگ ودرصورت پایین بودن کیفیت فیلم(تنظیم می شود)تا4ساعت که قاعدتاکسی این کاررانمی کندمگربرای Youtubeبخواد!
    بردریموت کنترل آن کم است وازروبروعمل می کند.
    باطری شارژی CFL3000میلی آمپر گرفتم که کارایش بیش ازحدانتظارخوب بود.با مموری 4 و8 گیگ توشیبا هم که گرفتم مشکلی تاحالانداشتم.چون حجم فیلم برداریش بالاست اگرمموریش خوب نباشه error ممکنه بده.
    اگه ازسروران گرامی کسی دفترچه فارسی(راهنما)اونوبرای دانلودسراغ داره لطفا لینکشو بده.
    هرراهنمایی هم بفرمایندممنون
    دوربین منوی فارسی داره ولی دفترچه راهنماش اتگلیسی است وکیفیتش هم خوب نبود(ریز وبسیاربدوسطش منگنه شده بود)برای دانلود بود ولی انگلیسی.

8. 2 کاربر از hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    سلام: من کننSX1 ISخریدم وتازه دارم باهاش سروکله می زنم وخیلی هم آماتورهستم. چیزهایی که تابه حال متوجه شدم: عکسها درحالت اتومات اصلا جالب نیست بخصوص درفضای بسته وبهتره تنضیمات توسط شخص اعمال شودمثلا درفضای باز اگرازمنظره می خواهید عکس بگیریدسلکتورآنرادرحات منظره بگذارید. درفضای بسته منبع نورراخودتان انتخاب کنیدوهرچه تنظیمات دستی مثل مقدارایزو،میزان قدرت فلاش کیفیت عکس بالاترمی رود. کلا عکسهادرفضای بسته درحالت اتو ناامیدکننده است.
    کیفیت فیلم برداریش واقعا عالی است. فیلم برداری درحالت 16/9Full HDاست وحداکثرمدت فیلم برداری پشت سرهم آن 4گیگ ودرصورت پایین بودن کیفیت فیلم(تنظیم می شود)تا4ساعت که قاعدتاکسی این کاررانمی کندمگربرای Youtubeبخواد!
    باطری شارژی CFL3000میلی آمپر گرفتم که کارایش بیش ازحدانتظارخوب بود.با مموری 4 و8 گیگ توشیبا هم که گرفتم مشکلی تاحالانداشتم.چون حجم فیلم برداریش بالاست اگرمموریش خوب نباشه error ممکنه بده.
    اگه ازسروران گرامی کسی دفترچه فارسی(راهنما)اونوبرای دانلودسراغ داره لطفا لینکشو بده.
    دوربین منوی فارسی داره ولی دفترچه راهنماش اتگلیسی است وکیفیتش هم خوب نبود(ریز وبسیاربدوسطش منگنه شده بود)برای دانلود بود ولی انگلیسی.
    یه اطلاعاتی هم اگه از قیمت و محل خرید و گارانتی و لوازم جانبیش که در عمل تحویلتون دادن بنویسین بد نیستش..
    راستش تقریبن یه نیم ساعتی دنبال راهنمای فارسی یا بعبارتی User Manual این دوربین گشتم بیفایده بودش.. به هر حال دوربین جدیده و شاید یخورده زمان بگذره پیدا شه.. فقط چون دفترچه ای که تحویلتون دادن خوب نبوده توی صفحه ی زیر همه ی User Guide ها و Brochure همون دفترچش و ضمیمه های دانلودیش وجود داره.. یه زمانی اگه Firmware یا چیز جدیدی کنون واسه این دوربین منتشر کنه همینجا معرفی میکنه>>
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دفترچه های فارسی رو از این لینکها بگیرید (انجام شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    راهنمای فارسی sx1
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دفترچه راهنمای Direct Print
    Canon Digital Camera Solution Disk

با تشکر از دوست عزیزمون art313 که زحمت این کار رو کشیده بود.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست عزیز در متن انگلیسی که گذاشتم نوشته دیگه.. البته هیچ صحبتی از 1.1fpsدر حالت 10MP گفته نشده و این صحبت را دارم از شما میشنوم..
    ضمنن توجه کن که خیلی به ندرت پیش میاد که یه کاربر معمولی بره با این رزولوشن بسیار بالا که فقط بدرد چاپ بیلبورد میخوره عکس بگیره..
    اگه 10 مگاپیکسل به درد چاپ بیلبورد میخوره پس 24 مگاپیکسل به درد چی میخوره؟ ضمنا اکثر افراد عکسشون رو چاپ نمیکنن و توی کامپیوتر میبینن و روی کامپیوتر هم 3 مگاپیکسل جزئیات خوبی نداره.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم این دوربین رو دارم مبارکت باشه
    می شه یه عکس از مموری ای که خریدی بزاری توشیبا بود نه؟ رنگش سفید هست یا سیاه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •