تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 316 از 1174 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اووووووووووو چه عجب مهدی جان بلاخره اومدی کجا رفیق اول که قهرمانی مبارک ........

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام مجدد به همه.....
    دیدم همه تویه دیدن مراسم موندید...گشتم و عکس های جشن دیشب رو گیر اوردم....
    امیدوارم از دیدنشون لذت ببرید.....هر چند که من دارم با فیلمش حال می کنم.....ولی این عکس ها هم خیلی قشنگن.....

کاسیاس جون اینم مخصوص شما....:

اینم عکس هایی از بازی:

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بازم سلام......
    اینم چند تا عکس دیگه.......
    این عکسا واسه امضا خیلی جالبن......جون میدن واسه امضا شدن.....
    راستی من دارم صحبتهای تمام بازیکنان بعد این بازی رو ترجمه می کنم و سعی می کنم قبل از ساعت 10 شب بزارم......

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

مرسی دستت درد نکنه چارلیز جوون....
    منتظرم ...
    راستی در مورد لباس گفتی :
    من از همون رنگ بنفش بیشتر خوشم می اومد .. رئال یه ذره متفاوت تر شده بود نسبت به قبل....
    فونتش هم خوبه ....
    من لباس سوم رئال خوشم می اد ... مشکی نه ها سفید هم نه اونیکی ....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بازم سلام.....
    خواهش دارم وحید جان......
    منظورت همون لباس بنفش مایل به آبیه دیگه ها....؟؟؟؟؟؟؟
    اینم 5 تا عکس داغ دیگه.....این عکس های جشن امروز بازیکنا تویه میدون اصلی شهر و در کنار مردم.......

اینم بگم که مصاحبه ها اماده شدن.....
    فقط چون من بیرون بودم 4 تا از بازیکنا باقی مونده که هر وقت حوصله داشتم اونا رو هم ترجمه می کنم و ایشا... قبل از ساعت 10 شب براتون میزارم......

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خوشتیپ ترین بازیکنمون سولدادوهه .....
    مرسی بازم منتظرم ...

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

اینم بگم که مصاحبه ها اماده شدن.....
    فقط چون من بیرون بودم 4 تا از بازیکنا باقی مونده که هر وقت حوصله داشتم اونا رو هم ترجمه می کنم و ایشا... قبل از ساعت 10 شب براتون میزارم......
    دمت گرم چارلیز جون, واقعا خسته نباشی.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض من هرگز نمی خواهم که امشب تمام شود...!!!

ما چاکر همه دوستان هستیم........
    خوب همونطور که وعده داده بودم مصاحبه 25 بازیکن رئال در مورد قهرمانی رو براتون ترجمه کردم....
    با توجه به شماره بازکنان این صحبت های کوتاه اما پر هیجان رو می خونیم...

1-ایکر کاسیاس:این جام برای هواداران ماست.کسانی که به این جشن علاقه داشتن.بردن زامورا مرا مغرور کرده ولی این جایزه را من با همتیمی هایم شریک هستم.من بدون آنها نمی توانستم.

2-میشل سالگادو:این دهمین عنوان من با رئال است.گر چه این چهارمین عنوان لیگ من با رئال است.ولی من اینو بیشتر دوست دارم.چون من نمیدانم ولی شاید این اخرین جام من باشد.پس من از هر لحظه ان لذت می برم.این خداحافظی من نیست.من امیدوارم باز هم اینجا ادامه بدهم و دوران خوبی داشته باشم.(اشکم درومد...!!!)

3-په په:قهرمانی در لیگ پاداشی است برای تلاش های سختمان در این فصل.هواداران وما برای این عنوان شایسته بودیم.

4-سرخیو راموس:ما به برگزاری جشن در اینجا(سانتیاگو برنابئو)احتیاج داشتیم.چون میخواستیم از هواداران تشکر کنیم برای حمایتهایشان از ما در این فصل.

5-فابیو کاناوارو:ما خیلی خوشحالیم.ما سرانجام توانستیم در خانه و در کنار هوادارانمان جشن را بگیریم.ما جام را بردیم و رمز موفقیت ما این بود که ما مثل یک تیم کامل و واقعی بودیم.ما خوشحالیم که اینجا بین هوادارانمان هستیم و در این خوشحالی با آنها شریک هستیم.

6-محمد دیارا:پس از قهرمانی می خواستیم جشن را در سانتیاگو برنابئو ببریم.ما خوشحالیم که این خوشحالی را با هوادارانمان شریک هستیم.

7-رائول گونزالس:این یک فصل خیلی خوب بود.الان دیگر زمان استراحت است و ما باید باتریهایمان را برای فصل بعد شارژ کنیم.ما احتیاج داشتیم تا با هوادارانمان جشن را بگیریم و ما برای این مجبور بودیم تا هفته اخر صبر کنیم.

8-فرناندو گاگو:ما از جشن های قبلیمان هم لذت بردیم.اما این جشن چیز دیگری بود.چون ما در کنار تماشاگرانمان بودیم.ما خیلی خوشحال هستیم.

9-روبرتو سولدادو:برپایی جشن در سانتیاگو برنابئو خیلی مخصوص است.هواداران ما شایسته این بودند.

10-روبینهو:من از این فصل راضی هستم.من به سال بعد امیدوار هستم که ان را تکرار کنیم.من می خواهم در این مادرید ادامه بدهم.ما شایسته این قهرمانی بودیم چون خیلی سخت کار کردیم.ما برای این برد خوشحالیم.من امیدوارم سالهای بشتری را در اینجا این چنین سپری کنم.

11-آرین روین:این قهرمانی ثمره تلاش سخت ما بود.هواداران شایسته این بودند و ما آنرا انجام دادیم.حالا وقت فکر کردن به یورو(جام ملت های اروپا) است.

12-مارسلو:ما مشتاقانه منتظر این لحظه بودیم تا با هوادارانمان جشن بگیریم.این یک شب بزرگ بود.اما الان زمان استراحت است.

13-خوردی کودینا:من همیشه می خواستم تا برای رئال بازی کنم و این فرصت در آخرین بازی برای من فراهم شد آن هم در مقابل لوانته.من می خواهم از مربی تشکر کنم چون به تلاش های سخت من توجه کرد.ما بردیم و من خیلی خوشحال هستم.من امیدوارم لوانته مشکلات خود را برطرف کند.این خیلی احساساتی است و ما از همه ممنون هستیم.

14-خوزه ماریا گوتیرز:این جام مهمی برای ما بود ولی آسان نبود.این جشن در خانه بسیار بزرگ است.من دوست داشتم تا در یورو 2008 بازی کنم اما شاید این فرصت برایم پیش بیاید که در جام جهانی بازی کنم.

15-رویستون درنته:این بزرگ است.تکان دهنده.جام را بردن و در کنار هواداران جشن گرفتن خیلی مخصوص است.

16-گابریل هاینزه:من هرگز نمی خواهم که امشب تمام شود.من غرق در این جشن و شادی با هوادارانمان در برنابئو هستم.

17-رود ون نیستلروی:من بسیار خوشحالم چون این دومین جام من با این تیم است.من بسیار امیدوارم تا در رئال مادرید جام های بیشتری را ببرم.

18-خاویر ساویولا:من خیلی خوشحال هستم که این جام را بردیم و من هم جزئی از این تیم هستم.

19-خولیو باپتیستا:من امیدوارم که بتوانم بیشتر اینجا بمانم تا عنوان های بیشتری را کسب کنم و در کنار هواداران باشم.

20-گونزالو هیگواین:واقعا شنیدنی بود وقتیکه تماشاگران نام مرا صدا میزند.دیشب یک شب بزرگ بود.

21-کریستوف متزلدر:من خیلی خوشحالم که جام را بردیم.من امیدوارم که جام های بیشتری را با رئال ببرم.

22-میگل تورس:این هواداران تماشایی هستند.آنها شایسته برگزاری این جشن بودند.گرچه ما در سیبیل قهرمان شدیم اما مجبور بودیم در برنابئو هم جشن بگیریم.این جشن خیلی مخصوص بود.

23-وسلی اشنایدر:این یک سال مخصوص برای من بود.بردن جام شگفت انگیز بود.من بسیار خوشحالم.

24-خاویر بالبوا:هواداران شایسته برگزاری این جشن بودند.من برای آنها خیلی خوشحالم.

25-یرژی دودک:ما می خواستیم دوباره جشن بگیریم.البته این بار با هوادارانمان.من خیلی خوشحالم .من امیدوارم تا بتوانم با این تیم جام های بیشتری را ببرم.
    Last edited by charlize; 19-05-2008 at 21:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

گلهای بازی دیشب:

نیستلروی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راموس:
    کد:
    نیستلروی:
    کد:
    اشنایدر:حتما دانلود کنید...
    کد:
    راموس:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

و اینم چیزی که همه دنبالش بودن.......
    جشن قهرمانی....البته من نمیدونم که کدوم قسمتشه.....چون دانلودش نکردم....آخه من فیلم کاملش رو دارم......
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •