نحوه خرید بازی برای PS3 و فروش آن
توصیه های عمومی قبل از خرید
1 - هیچگاه تنها از یک مغازه قیمت بازی ها را نگیرید .
2 - به ریجن بازی نگاه کنید . { ریجن های 1 را با قیمت های بالا می خرند . }
3 - از مغازه هایی که بیرون از پاساژ هستند سعی کنید خرید نکنید که گرون می فروشند .
4 - یادتان باشد بازی هایانحصاری را به قیمت بالا بر می دارند .
5 - بازی هایی که پلوم و کاور آن ها باز شده حدود 10 هزار تومان ارزون تر هستند .
6 - بر روی بازی های PS3 به دلیل دیسک آن ها خط نمی افتد وشما بازی دست دوم را به راحتی می توانید بخرید.
چگونه بازی بخریم و به که بفروشیم که ضرر نکنیم ؟ ؟ ؟
فروشگاه 1 { در صورت در خواست آدرس فروشگاه و شماره تلفن P.M بزنید . }
این فروشگاه بازی ها را ارزان می فروشد .
فروشگاه 2 { در صورت در خواست آدرس فروشگاه و شماره تلفن P.M بزنید . }
بازی ها را گرون می فروشد و گرون هم می خرد . بازی هایی که ریجن 1 هستند را با قیمت بالایی می خرد .
اگر کمی فکر کرده باشید منظور من را می فهمید . مثال را با بازی KILLZONE 2 شروع می کنم .
قیمت فروشگاه 1 = 37
قیمت فروشگاه 2 = 55 قیمت خرید = 40
فروشگاه 1 = به ریجن بازی کاری ندارد و برای همه ریجن ها پول یکسان می گیرد . پس سعی کنید ریجن یک بخرید.
فروشگاه 2 = بازی های انحصاری را با 10 هزار تومان کسر پول می خرد و بازی های غیر انحصاری را با 15 هزار تومان کسر پول . در صورتی که بازی ریجن 1 باشد با 7 هزار تومان کسر پول بازی را بر می دارد . { البته انحصاری }
بازی KILLZONE 2 رو با قیمت 37 می خرید و با قیمت 40 هزار تومان می فروشید یا حتی بیشتر . 3 هزار تومان سود روی بازی .
بازی هایتان را از فروشگاه 1 بخرید و پس از بازی کردن به فروشگاه 2 بفروشید . ( همین )
فقط یادتان باشد که قبل از فروش بازی از فروشنده بپرسید قیمت آک بازی چنده .
اجاره کردن هم بد نیست .
یکی دیگر از راه های مفید اجاره کردن بازی است . برای هر هفته 5 هزار تومان فروشنده از شما دریافت می کند .
این راه زمانی به درد می خورد که بازی مورد نظر در یک هفته یا فوقش در دوهفته تمام شود .
قدیمی شدن بازی
این کار بسیار جواب می دهد . کافی است دندان روی جگر بگذارید و منتظر ارزان شدن بازی بشوید . مثلا بازی متال گیر که تا 12 ماه پیش 70 هزار تومان بود رسیده به 30 هزار تومان .
معمولا بازی ها بعد از 6 یا 7 ماه ارزان می شوند و به قیمت معقولی می رسند .
دیگر خرید بازی های PS3 کار سختی نسیت و با خرید و فروش و اجاره کردن بازی می توان سر کرد .
دوست با مرام
اگر همسایه یا دوست شما PS3 دارد با هم بازی های مورد نظتان را معاوضه کنید .
این کار هم به نفع شماست و هم به نفع طرف مقابل .
مثل خود من که بازی می خرم و تمومش که کردم به همسایه پایینی می دم . اون هم یه بازی دیگه به من می ده.