الان دیگه فکر نکنم مغازه ای نسخه ناقصش رو داشته باشه
محتوای مخفی: مخفی
الان دیگه فکر نکنم مغازه ای نسخه ناقصش رو داشته باشه
محتوای مخفی: مخفی
البته کرم که ندارن بازی ناقص بدن حتما اشکالی پیش اومده مثلا در بین هر 500 تا یکیش اینجوری از آب درمیاد که ایندفه شانس نداشتی مثل هر دفعه من
خودش یه پا فیلم سینمایی کجی کاری ؟؟؟؟؟؟
اونجایی که میرسه به آخر باغ اون ته سمت چب Piece Of EDEN هست با المعلم اونجا باید بزنیش یه بار دیگه بعد یه کم ضر می زنه بعد که مرد بر میگردی و ادامه ماجرا ........![]()
من نسخه سرزمین رایانه رو همون اول که اومد گرفتم ولی خراب بود !!! راهی وجود داره درست بشه؟؟؟؟
سلام. در اين تايپك بازي وجود دارد به Assassins creed ،من خيلي تلاش كردم اين بازي را به بد ست اورم ،ولي نشد .از شما درخواست اين بازي را با لينك مستقيم (بدون رپيد چير) دارم. يا حداقل سايت لينك مستقيم اين بازي را به من معرفي كنيد .با تشكر از شما.
سلام . پاسخ شما را دريافت كردم ، ولي مشكلي حل نشد . ايا منظور شما از اين پاسخ اين است كه بايد از كدهاي داده شده استفاده كنم يا نه؟![]()
سلام دوست خوب
این بازی در سال 2007 منتشر شد و الان سه سال از تاریخ انتشارش میگذره.
یه کم پیدا کردنش سخت شده.
راستی چطوری می خواهی دو تا دی وی دی رو دانلود کنی؟
سرعتت چنده ؟
برای دانلودش باید یه کمی تو موتورهای جستجو دنبالش بگردی. حتما پیداش میکنی.
با امید موفقیت
Last edited by saman_k2; 15-09-2009 at 04:42.
غصه نخور
اگه خواستی من برات رایت میکنم و میفرستم ولی من تبریز هستم
بله ، من یه Patch روسی دارم
زبون بازی رو روسی میکنه ولی دیگه موقع رفتن به ارشلیم مشکلی نداری
میتونی سرچ کنی ، Patch for Assasins creed + Orshalim
دوستان تو این بازی Assassin's Creed من اولاشم و یه چند تا ماموریت رفتم ولی بعدش میرم پیش یاروهه نمی فهمم چی میگه کامل فقط تو این مایه ها که برو و انجامش بده رو میفهمم. همه ی View Point ها رو توی شهر ها و راهها رفتم و همه ی Save Citizen ها رو توی شهرها انجام دادم. نمیدونم چیکار باید بکنم الان.
برای اینکه بدونین کجای بازیم اون یارو که توی قلعه س بهم چاقو هم داده که پرتاب میکنه...
واقعا دیگه گیج شدم روی نقشه هم فقط جای یارو که توی مغازه هست و میگه برو انجامش بده هست و اون آدمایی که ازت به خاطر Save Citizen حمایت میکنن و اون گروههای راهبه ها؛ دیگه هیچی نیست و هرجایی رو صد بار رفتم و خبری نیست.
اگه میشه راهنماییم کنین...
در ضمن با کنسول Xbox 360 این بازی رو می کنم.
ممنون
سلام.
واقعا بازی خوب و اعتیاد آوریه
چند روزه بد جوری گذاشتتم سر کار
چند تا سوال
من بازی رو خریدم تو 1 دی وی دی هست.ناقصه؟ تا الان مموری 4 مشکلی نداشته
خبری از فارسیش نیست؟ اگه فارسی بشه خیلی جذاب تر خواهد بود
سری دوش کی میاد؟
توی x360 چی اضافه تر داره که توی pc نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)