اصلاح شد...
اصلاح شد...
Last edited by drim_w3; 04-01-2012 at 08:37.
سلام این هم فایل این سوالاتم هستش
سلام . مگه با اونایی که گفتم ، درست نشد؟![]()
برای اینکار کافیه همه سلول ها رو انتخاب کنید و از تب Home گزینه Merge & Center رو بزنید !
![]()
ممنون از اینکه جوابگوی سئوالات هستید.من این روشی که گفتید رو امتحان کردم و نشد.یک تیکه از فایل نمونه رو براتون گذاشتم میخوام اسامی رو از صفحه اول کپی کنم و توی صفحه دوم پیست کنم ولی 10 تا اسم به اندازه 20 ردیف جا اشغال میکنند و کل کار بهم میریزه. خودتون امتحان کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نه نتونستم جابه جا کنم
و نتونستم سورت کنم
برای شماره زدن ردیف ها (الان من یک تکه از فایل را گذاشتم) در صورتی که 1000 ردیف است
چطور میشه از اول تا آخر را شماره زد باید به صورت دستی پایین برم
سلام
من میخام یک قیمت در چند درصد تخفیف ضرب شود . با ماشین حساب که مینویسم به این صورت جواب میدهد
مثلا
در اکسل که مینویسم عدد بدست آمده 4970 میشودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چطور باید در اکسل فرمول نوسی کنم که جواب 4511 بشود؟ آیا باید در جایی از فرمول از پرانتز استفاده کنم ؟
سلام چطور این نمودار را رسم کنم
تا حالا چندین بار پرسیدم اما جوابی نگرفتم
ممنون می شم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشيد به بچه هاي گل پي سي
من يه نمودار ساده x , y ميخوام توي اكسل 2003 بكشم ( 2007 رو زياد وارد نيستم اگه بتونيد اونجا رو هم توضيح بديد اشكالي نداره) نمودار x رو مي خوام بر اساس تاريخ باشه (تاريخ شمسي باشه بهتره ) وقتي كه ستون تاريخ رو انتخاب مي كنم در نمودار بصورت عدد مياد و تاريخ نمينويسه در ورد 2003 يه گزينه هست كه ميشه تيك دارش كرد و بصورت تاريخ بشه ولي وقتي حتي اون رو هم كليك ميكنم باز بصورت عدد مياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چطوري مي تونم ستون رو بصورت تاريخ شمسي يا ميلادي بنويسم
این فایل رو نمیشد همون اول میذاشتید ؟
من متأسفانه راه حلش رو نمی دونم !
فکر کنم داخل همین تاپیک روش این کار توضیح داده شده بود اما الان یادم نمیاد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)