تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 616 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

سلام دوستان. براي دانشجوي انصرافي سقف سنوات چه طور محاسبه ميشه ؟ سنوات رشته قبلي هم جزو سنوات رشته جديد محسابه ميشه ؟ به سن و سال ربط داره ؟ كلا براي يه دانشجوي انصرافي سقف سنوات به چه صورته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام ببخشید اینجا پست میدم آخه خیلی فوریه
    یه سوال خیلی مهم از اصفهانی های عزیز
    میخواستم بدونم تویه شهر اصفهان محل تزریق واکسنهای قبل از خدمت کجاست و چه روزهایی تزریق انجام میشه؟
    و تویه بیمارستان بهارستان انجام میشه یا نه؟
    ممنون

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام
    من امسال برای بار دوم کنکور دادم و پارسال دفترچه فرستادم تا غیبت نخورم . تاریخ اعزام برام اومده بود اسفند امسال . حالا با توجه به اینکه امسال دانشگاه قبول شدم (نوبت دوم) و اینکه از بهمن باید برم دانشگاه. باید خودم بهشون اطلاع بدم یا خود دانشگاه کار رو ردیف می کنه!
    ممنون

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

من 3 شنبه باید برم بیمارستان نیروی انتظامی واسه معاینه...درخواست معافیت واسه دیسک کمر داده بودم.

حالا رفتم اونجا چیا می پرسه؟باید فیلم بازی کنم؟!! چه چیزایی مهمه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام
    من امسال برای بار دوم کنکور دادم و پارسال دفترچه فرستادم تا غیبت نخورم . تاریخ اعزام برام اومده بود اسفند امسال . حالا با توجه به اینکه امسال دانشگاه قبول شدم (نوبت دوم) و اینکه از بهمن باید برم دانشگاه. باید خودم بهشون اطلاع بدم یا خود دانشگاه کار رو ردیف می کنه!
    ممنون
    دانشگاه خودش میفرسته.نگران نباش.ولی یه کم طول میکشه.ممکنه تا بره برسه نظام وظیفه و جواب بیاد دو بار برات برگ سبز بیاد که غایب شدی.میتونی بدی کپی برگ سبزها رو(اگه برات اومد) بزارن تو پروندت که بعدا مشکلی پیش نیاد ولی نیازی نیست.

6. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

سلام
    ممنون
    شما بهمن ماه ميري ثبت نام و تو مراحل ثبت نام از نظام وظيفه دانشگاه هم رد ميشي . اونجا بهت يه برگه ميدن ميگن برو نظام وظيفه شهرتون يا مركز استان ميري نظام وظيفه اونجا برگه اعزام به خدمتت رو ازت ميگيرن و باطلش ميكنن بعد بهت يه كاغذ ميدن كه توش نوشته تحصيل نامبرده .... در صورت قبولي از دانشگاه فلان و ..... از اول بهمن ماه از نظر نظام وظيفه بلامانع است ..... كه اين كاغذه خيلي مهمه و بايد ببريش دانشگاه اونا كاراشو رديف ميكنن برات معافيت تحصيلي صادر ميكنن.

8. این کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    یک سوال برای یکی از دوستانم داشتم

ایشون الان ترم3 کارشناسی ارشد هست رشته مهندسی شیمی میخونه سربازی هم نرفته
    حالا این دوست ما میتونه یه وثیقه ای چیزی سندی بذاره و بره دکتراش را از انگلیس بگیره و بیاد و بعد بره سربازی؟
    اگه میشه باید وثیقه چند تومنی باشه؟

متشکر میشم پاسخ بدید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان
    سال 90 ، قوانین کفالت هم قراره تغییر کنه یا نه؟
    ممنون
    شاید بعضی ها تغییر کنه

سلام
    یک سوال برای یکی از دوستانم داشتم

ایشون الان ترم3 کارشناسی ارشد هست رشته مهندسی شیمی میخونه سربازی هم نرفته
    حالا این دوست ما میتونه یه وثیقه ای چیزی سندی بذاره و بره دکتراش را از انگلیس بگیره و بیاد و بعد بره سربازی؟
    اگه میشه باید وثیقه چند تومنی باشه؟

متشکر میشم پاسخ بدید

برای تحصیل میشه با وثیقه رفت .

محتوای مخفی: وثیقه خروج از کشور 
    * چگونگي شرايط اعزام دانشجويان مشمول به خارج از كشور
    ------------------------------------------------------------------
    سردارزاده كمند در مورد چگونگي شرايط مشمولان دانشجو به خارج از كشور گفت: دانشجويان دانشگاههاي داخلي كه بايد جهت انجام فرصت‌هاي مطالعاتي و ارائه مقالات و شركت در آزمون‌ها به خارج از كشور بروند در صورتيكه وزارت علوم موضوع را تائيد كند حداكثر با اخذ وثيقه 5 ميليون توماني مي‌توانند از كشور خارج شوند و افرادي كه دانشجو نيستند ولي براي ادامه تحصيل مي‌خواهند به خارج از كشور بروند فقط براي مقطع كارشناسي ارشد و بالاتر با توافق وزارت علوم جهت خروج از كشور وثيقه 15 ميليون توماني پرداخت مي‌كنند.
    وي گفت: جهت سفرهاي زيارتي عمره دانشجويي نيز نيازي به اخذ وثيقه نيست و با تائيد ستادهاي عمره دانشجويي مي‌توانند از كشور خارج شوند.

اینجارو ببینید ::

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شاید بعضی ها تغییر کنه

برای تحصیل میشه با وثیقه رفت .

محتوای مخفی: وثیقه خروج از کشور 
    * چگونگي شرايط اعزام دانشجويان مشمول به خارج از كشور
    ------------------------------------------------------------------
    سردارزاده كمند در مورد چگونگي شرايط مشمولان دانشجو به خارج از كشور گفت: دانشجويان دانشگاههاي داخلي كه بايد جهت انجام فرصت‌هاي مطالعاتي و ارائه مقالات و شركت در آزمون‌ها به خارج از كشور بروند در صورتيكه وزارت علوم موضوع را تائيد كند حداكثر با اخذ وثيقه 5 ميليون توماني مي‌توانند از كشور خارج شوند و افرادي كه دانشجو نيستند ولي براي ادامه تحصيل مي‌خواهند به خارج از كشور بروند فقط براي مقطع كارشناسي ارشد و بالاتر با توافق وزارت علوم جهت خروج از كشور وثيقه 15 ميليون توماني پرداخت مي‌كنند.
    وي گفت: جهت سفرهاي زيارتي عمره دانشجويي نيز نيازي به اخذ وثيقه نيست و با تائيد ستادهاي عمره دانشجويي مي‌توانند از كشور خارج شوند.

اینجارو ببینید ::

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر از شما

خوب وزارت علوم از کجا متوجه میشود و مطمئن میشود که ایشان حتما برای سفر علمی می خواهد خارج بشود؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با تشکر از شما

خوب وزارت علوم از کجا متوجه میشود و مطمئن میشود که ایشان حتما برای سفر علمی می خواهد خارج بشود؟
    ایشون باید از یکی از دانشگاهای مورد تایید وزارت خانه پذارش بگیره، بعد برگه پذیرش رو میاره میده وزارت علوم، وزرات علوم یه نامه میده به نظام وظیفه که مثلا ایشان تا سال فلان معافیت تحصیلی دارند، بعد نظام وظیفه 15 تومان میگیره یا سند، یه نامه میده که گذرنامه با مهر یکبار خروج بهش بدین
    اینطوری میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •