سلام دوستان. براي دانشجوي انصرافي سقف سنوات چه طور محاسبه ميشه ؟ سنوات رشته قبلي هم جزو سنوات رشته جديد محسابه ميشه ؟ به سن و سال ربط داره ؟ كلا براي يه دانشجوي انصرافي سقف سنوات به چه صورته ؟
سلام دوستان. براي دانشجوي انصرافي سقف سنوات چه طور محاسبه ميشه ؟ سنوات رشته قبلي هم جزو سنوات رشته جديد محسابه ميشه ؟ به سن و سال ربط داره ؟ كلا براي يه دانشجوي انصرافي سقف سنوات به چه صورته ؟
سلام ببخشید اینجا پست میدم آخه خیلی فوریه
یه سوال خیلی مهم از اصفهانی های عزیز
میخواستم بدونم تویه شهر اصفهان محل تزریق واکسنهای قبل از خدمت کجاست و چه روزهایی تزریق انجام میشه؟
و تویه بیمارستان بهارستان انجام میشه یا نه؟
ممنون
سلام
من امسال برای بار دوم کنکور دادم و پارسال دفترچه فرستادم تا غیبت نخورم . تاریخ اعزام برام اومده بود اسفند امسال . حالا با توجه به اینکه امسال دانشگاه قبول شدم (نوبت دوم) و اینکه از بهمن باید برم دانشگاه. باید خودم بهشون اطلاع بدم یا خود دانشگاه کار رو ردیف می کنه!
ممنون
سلام
من 3 شنبه باید برم بیمارستان نیروی انتظامی واسه معاینه...درخواست معافیت واسه دیسک کمر داده بودم.
حالا رفتم اونجا چیا می پرسه؟باید فیلم بازی کنم؟!! چه چیزایی مهمه؟
دانشگاه خودش میفرسته.نگران نباش.ولی یه کم طول میکشه.ممکنه تا بره برسه نظام وظیفه و جواب بیاد دو بار برات برگ سبز بیاد که غایب شدی.میتونی بدی کپی برگ سبزها رو(اگه برات اومد) بزارن تو پروندت که بعدا مشکلی پیش نیاد ولی نیازی نیست.
شما بهمن ماه ميري ثبت نام و تو مراحل ثبت نام از نظام وظيفه دانشگاه هم رد ميشي . اونجا بهت يه برگه ميدن ميگن برو نظام وظيفه شهرتون يا مركز استان ميري نظام وظيفه اونجا برگه اعزام به خدمتت رو ازت ميگيرن و باطلش ميكنن بعد بهت يه كاغذ ميدن كه توش نوشته تحصيل نامبرده .... در صورت قبولي از دانشگاه فلان و ..... از اول بهمن ماه از نظر نظام وظيفه بلامانع است ..... كه اين كاغذه خيلي مهمه و بايد ببريش دانشگاه اونا كاراشو رديف ميكنن برات معافيت تحصيلي صادر ميكنن.
سلام
یک سوال برای یکی از دوستانم داشتم
ایشون الان ترم3 کارشناسی ارشد هست رشته مهندسی شیمی میخونه سربازی هم نرفته
حالا این دوست ما میتونه یه وثیقه ای چیزی سندی بذاره و بره دکتراش را از انگلیس بگیره و بیاد و بعد بره سربازی؟
اگه میشه باید وثیقه چند تومنی باشه؟
متشکر میشم پاسخ بدید
شاید بعضی ها تغییر کنه
برای تحصیل میشه با وثیقه رفت .
محتوای مخفی: وثیقه خروج از کشور
اینجارو ببینید ::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما
خوب وزارت علوم از کجا متوجه میشود و مطمئن میشود که ایشان حتما برای سفر علمی می خواهد خارج بشود؟
ایشون باید از یکی از دانشگاهای مورد تایید وزارت خانه پذارش بگیره، بعد برگه پذیرش رو میاره میده وزارت علوم، وزرات علوم یه نامه میده به نظام وظیفه که مثلا ایشان تا سال فلان معافیت تحصیلی دارند، بعد نظام وظیفه 15 تومان میگیره یا سند، یه نامه میده که گذرنامه با مهر یکبار خروج بهش بدین
اینطوری میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)