این مدل مودم بنده E3372
این مدل مودم بنده E3372
دوستان عزیز میخوام از ی جایه دیگه اینترنت تهیه کنم ولی هرجا زنگ میزنم میگن خط شما مشکل داره نمیتونیم سرویس بدیم، ب فن آوا و شاتل زنگ زدم
ایرانسل شدیدا دزدی دارن میکنن نامحدود یک مگ رو ماهیانه ۹۰ میگیرن خیلی بی انصافیه
میخواستم ببینم شرکتی نیست بهم معرفی کنید ک با خط تلفن کاری نداشته باشه؟
همراه اول
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
راهی نیست پینگ ایرانسل و کم کرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بسته های همراه اول رو میخرم درست آنتن نمیده خیلی کم H مثبت میشه و تقریبا ماهیانه 50-60 گیگ مصرف دارم همه وصل میشدن ب وایمکس
همراه اول بسته های نامحدود داره؟ هزینش چقدره؟
تو اندروید هست، وقتی از طرف اپراتور فعال بشه، منوش تو گوشی فعال میشه
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نامحدود شبانه داره توی تاپیکش پیگیر همراه اول باش
Last edited by Le0nard0; 17-12-2017 at 02:11.
آقا چرا توی بسته ایرانسل با اینکه از ترافیک داخلی استفاده کردم اومده از حجم ترافیک خارجی کم کرده؟
رفتم توی سامانه 195 شکایت زیر رو ثبت کردم
همونطور كه خود ايرانسل در سايتش اعلام كرده سايتهايي مثل namava.ir و shatelland.com بعنوان سايتهاي منتخب كه ترافيك اونها داخلي و نيم بها هست محسوب ميشه اما بنده با مراجعه به هر دو اين سايت ها از ترافيك بين الملليم كم شد كه اين موضوع در فايل ضميمه مشخص هست (ترافيك مصرفب داخلي رو صفر زده اما خارجي رو 160 مگابايت نوشته)
بنده جهت تست, از سايت namava اين لينك رو دانلود كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما پس از استعلام حسابم مشاهده كردم از ترافيك خارجيم كم كرد كه اين موضوع به مثابه تقلب در معامله هست
![]()
کلا فقط بازدید از صفحه اصلی این 500سایت جزو ترافیک داخلی حساب می شه شما هردانلودی بکنی که رو سرورهای اینا باشه با وجود ای پی ایرانی جزو ترافیک خارجی حساب می کنن تا روزی که به قول خودشون همه ای پی ها ی ایرانی رو ترافیک داخلی حساب کنن
درسته من خیلی ازسایتهاروچک کردن همه از ترافیک بین المللی کم میشه .کلا این قضیه درایرانسل فعلا درحدفقط تبلیغه.
اما شاتل دارم بسته ترافیک ملی داشت 10هزارتومن 5هزارگیگ شاتلند و 100 گیگ سایتای دیگه اونجا تست کردم درست بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)