سلام اومدم از تهران فرستادن بریم شنبه بیام
![]()
سلام اومدم از تهران فرستادن بریم شنبه بیام
![]()
اگه همه باهم هماهنگ بودیم نمیرفتیم ارزش خیلی بیشتری برای دو سال از دست رفته عمرمون قائل میشدن.
حیفه آدم دوسال جوونیش هدر بره.
دو ماه آموزشی ما هم چهارشنبه هفته پیش تموم شد این چهارشنبه باید بریم تقسیم بشیم ... این دو ماه واسه من که به شخصه شکنجه روحی و جسمانی بود امیدوارم بقیه دوستان راحتر بگذره
قابل توجه دوستانی که پدرشون بازنشسته ارتش هست و آموزشی رو افتادن توی نیروی انتظامی مستثنیات فرزند نظامی در مورد شما کاملا صدق میکنه و اگه توی دوره آموزشی بهتون گفتن پدرتون حتما باید بازنشسته ناجا باشه نه ارتش شما باید از کانون بازنشستگان شهر خودتون یه نامه بگیرین و ببرین تهران این نامه رو تا این مستثنیات لحاظ بشه
این مسئله رو به این خاطر گفتم که توی دوره آموزشی خودمم همه کادری های اونجا (به جز یه سرهنگ تمام با وجدان)بهم همین حرف رو میزدن و مدارک مستثنیات من رو هم حتی نمیگرفتن که با مدارکم پست کنن تهران این یعنی اگه بنده خودم مدارکم رو مستقیما نمیفرستادم تهران من هم باید مثل همه هم استانی های خودم که مستثنیات نداشتن این چهارشنبه میرفتم تهران برای تقسیم نه مرکز استان خودم ؛نمیدونم تونستم عمق فاجعه رو برسونم یا خیر . . .
دوستان ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان (نه استان) زمان کاریش و حجم کاریش چطوریه برای سربازای آموزشی که یگان خدمتیشون اونجا افتاده!؟ کسی بوده یگان خدمتیش اینجا باشه یه آشنایی بده !؟
ممنون
من خودم اسفند پارسال چقد تقلا کردم سریع پست کنم زوتر برم یکی از دوستام برج 4 خورد تعجیل داد برج 2 رفت من دو هفته دیرتر دفاع کردم خوردم برج 6 که امکان تعجیل هم اصلا نداره. من از اسفند الافمتازه میگن زیاد دلتو خوش نکن که فوق لیسانسا میفتن شهر خودشون یا لب اتوبان نمیندازن واقعا ادم تاسف میخوره طرف با لیسانس تو خیابون وایساده تا بی آرتی میاد بدو بدو در خط ویژه رو باز میکنه تا میره هم میبنده
برا همین از طریق یک پارتی امریه گرفتم 24 ماه برم خدمت..کلی پارسال دویدم سریع دفاع کنم به 24 نخورم آخرشم 24 ماه شدم
کلا اینا رو گفتم امیدوار باشد و تا نا امید شدید به یاد من بیفتید که 3 سالی باید الاف سربازی باشم
داداش خیلیا مثل شما هستن. کلا پسرا اگه معاف نباش همه میرن خدمت دیگه. شرایط واسه همست
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
آقا من هنوز نرفتم پست کنم..تا قبل 24 تیر باید پست کنم ..ب نظرتون میخورم دی یا اسفند؟؟آخه میخوام کنکور بدم
99درصد میخوری دی ماه. میتونی از پلیس + 10 هم سوال کنی که چه تاریخ اعزامی دارن میزنن
اقا یه سوال دیگهوووووو
به نظرتون تو اموزشی بهم مرخصی میدن برم کنکور بدم؟؟؟
احتمالش خیلی کمه
قبل تیر ماه رفتم گفت اعزامی شهریور پره الان ابان میفرستیم!!رفیقمم برج 10 93 فرستاده بود گفت خوردم برج 6!!!!!
مگه میشه!!یعنی تو این 4 ماه هیشکی دفترچه نفرستاده؟؟!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)