آره . تا آخر اون دوره ای که توش هستی.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره . تا آخر اون دوره ای که توش هستی.
مدافایر هم باز شد الان دیگه وقت ترکوندن شاتله!
فقط نمی دونم چرا من نمی تونم بین ساعت 1 تا 8 صبح از سایت میهن دانلود بیشتر از سرعت 20 کیلوبایت دانلود کنم ولی بعد 8 سرعت میره روی 250 در حالی رفیقم یک شرکت دیگست و با حداکثر سرعت در تمام روز می تونه دانلود کنه
منم همین مشکل رو داشتم حلش کردم به امضای من توجه کن![]()
میشه یه توضیح کوتاه در مورد این سایت بدید؟ یعنی مشکل دانلود از سایت های ف ی ل ت شده رو هم حل می کنه؟ سرعت پایین دانلود از سایت میهن دانلود رو چطور؟
سلام
سرویس من art-128 سه ماهه 6 گیگ بوده
مهلت دوره قبلی من تا امروز بود
الان که رفتم میزان ترافیک مصرفی را چک کردم دیدم دوره جدیدم آغاز شده! و خود شاتل سه ماهه 6 گیگ داده. در صورتی که هیچ پرداختی انجام ندادم
میشه یکی من را از این سردرگمی دربیاره
این سایت یک سایت اپلود سنتر است و دارای سرورهای قویه که توی ساعات 1 تا 3 سرعتش بالاست برای این که یک فایلی که توی مثلا سرور میهن دانلود هست وارد پارس اسپیس کنید باید ماهانه مبلغی ناچیز به پردازید البته می تونید هم نپردازیدلینک سایت های دیگه رو به این سایت میدید بعد از تاییدئه لینک دانلود بهتون میده من خودم هر شب از این سرور دانلود میکنم سرعتتم هم بالاست
اگر از لینک های غیر مستقیم استفاده میکنی ابزار Trainbit رو که ماهیانه 4500 تومان است بخرید اگر لینک مستقیم استفاده میکنی سرویس ویژه با هزینه ماهانه 3900 تومان خریداری کن
دیگه چی بگم خودتو راحت میکنی همین
بله مشکل سایتهای که جیلتر شدن رفع میشود
اینم یه عکس که فایل سرور میهن دانلود رو به پارس اسپیس انتقال داده شده
![]()
Last edited by cantexmojtaba; 05-06-2011 at 12:35.
كدوم سرويس شاتل دانلود شبانه ش به بالاي 100KB ميرسه؟
ببخشید تو زمان دانلود رایگان سرعت شاتل کم میشه ؟ اگه آره سرعت 2 مگ اکو چند میشه ؟ لطفا سریع پاسخ بدید .
دوستانی که آرت دارند تاپیک من رو برای افزایش سرعت ببینند!
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)