برای یکبار هم که شده داشتم به آسیاتک امیدوار میشدم
گیگ باکس 90 روزه
6 گیگ 12 ماه
تازه این میشه 15 ماه، و چون سرویس 18 ماهه هست عملا 3 ماه کلا هیچی ترافیک نداره فقط زمانه
آسیاتک اینترنت یک
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای یکبار هم که شده داشتم به آسیاتک امیدوار میشدم
گیگ باکس 90 روزه
6 گیگ 12 ماه
تازه این میشه 15 ماه، و چون سرویس 18 ماهه هست عملا 3 ماه کلا هیچی ترافیک نداره فقط زمانه
آسیاتک اینترنت یک
Last edited by STTIGER; 25-10-2016 at 14:59.
عصرانه آسیاتکی - ثبت نام اولیه / تمدید ۱۶ الی ۲۰ ۱۲۸ تا ۱۶ مگ از ۱ آبان الی ۳۰ دی ۱۰۰ گیگ + ۲۶۵ گیگ هدیه ۱۸ ماه ۹۹۰،۰۰۰ (بدون محاسبه ارزش افزوده) پیشنهاد ویژه آسیاتک به مشترکین این سرویس دارای یک گیگ باکس ۹۰ گیگ ۹۰ روزه و
حجم۶ گیگ ۱۲ ماه بوده که ابتدا گیگ باکس ۹۰ روزه
و سپس۶ گیگ ۱۲ ماه برای مشترکین فعال می شودثبت نام اولیه / تمدید - از ۱۲۸ تا ۱۰ مگ از ۱۶ مرداد الی ۱۶ آبان ۹۶گیگ ۱۵ ماه ۷۲۶.۰۰۰ اینترنت پرسرعت المپیک ۲۰۱۶ - ثبت نام اولیه - از ۱۲۸ تا ۱۰ مگ ۶گیگ ۱۲ ماه ۶۰.۰۰۰ اینترنت پر سرعت ۹۰ گیگ - ثبت نام اولیه/ تمدید - از ۱۲۸ تا ۶ مگ ۹۰گیگ ۳ ماه ۶۶۶.۰۰۰ سرویس جشنواره تابستانه
(تمدید شد)- ثبت نام اولیه ۲ تا ۸ صبح نیم بها از ۱۲۸ تا ۶ مگ ۲۴گیگ ۱۲ ماه ۴۴۰.۰۰۰
دوست عزيز عصرانه اسيا تك با سرويس پيشنهاد ويژه فرق ميكنه و دو تا سرويس جدا از هم هستند !
هر چند خودم از اسيا تك دل خوشي ندارم ولي با قيمت 72 تومن 96 گيگ و 15 ماه زمان به نظرم مناسبه !
ولي اگر به نظرم اين سرويس عصرانه بايد سرويس خوبي باشه اگر سرعت تو ساعت 4 تا 8 اوكي باشه و پايين نياد كه فكر نكنم پايين بياد سرويس مناسبي هستش فقط اگر يه دانلود شبانه هم داشت در حد 4-5 گيگ مثلا فوقالعاده ميشد !
به شخصه من فعلا يه گيگ باكس 90 گيگي 90 روزه گيگ باكس فعال كردم بعدش اين عصرانه رو فعال ميكنم .
بله درسته حق با شماست من این دو تا رو با هم اشتباه گرفته بودم![]()
شما اشتباه نگرفتی آسیاتک خودش اشتباه نوشته بود الآن اصلاح کرده
ولی هنوزم برای من سواله که اون 256 گیگ بین ساعات 16-20 رو چطور میخاد محاسبه کنه؟؟ صبحانه که سرعتو طوری محدود میکرد که اگه همه روزه تمام اون ساعات رو از نت استفاده میکردی میتونستی حجم مورد نظر رو استفاده کنی وگرنه میسوخت![]()
Last edited by android500; 25-10-2016 at 18:34.
این خط تلفن رو دوستان یه عنایت داشته باشید بنظرتون چطوره ، بیام سمته اسیاتک با این کیفیت یا خیر ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط تلفنتون کایل مسی هست؟ چون snr 45 و نویز 14 یکم عجیبه. دیتاریتش هم عجیبه!
Last edited by IVAN; 26-10-2016 at 00:29.
احتمالا چون ایشون تمدید نکردن یا هر دلیلی ممکنه شرکت هیچ پهنای باندی بهشون نداده باشه وگرنه خط خوبی دارن
ما رفته بودیم روستای یکی از فامیل تازه اینترنت کشیده بودن. خطشون تا 28 مگ کشش داشت که برام خیلی جالب بود!اونم توی یه روستا
والا نپرسیدم از اون سیم کشی که اومد نصب کرد ، فقط سیمش از این معمولی ها نبود ، الان عجیبه ، یعنی بده ؟
این دوستت خونشون کجاست؟؟ احیانا قصد فروش ندارن؟؟![]()
نویزش که پایینه و خوبه. فقط مونده تو دیتاریت بالا چقدر مقدار snr داشته باشین که اگه بالای 10 باشه مشکلی پیش نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)