تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3157 از 3745 اولاول ... 215726573057310731473153315431553156315731583159316031613167320732573657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,561 به 31,570 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

احسنت اتفاقا همين فكر رو هم داشتم گفتم اول گيگ باكس رو بگيرم 90 گيگ 90 روز بعد سر ماه ديگه اين عصرانه رو تمديد بزنم كه بعد اينكه گيگ باكس و حجم اصلي تموم شد اين استارت بخوره .

مصرفم طبيعتا بالاست و دانلود هاي شبانه رو كه كم باشند مثلا در حد 2-3 گيگ رو با همين شبانه خودش ميكنم و حجم بالا ها رو با ايرانسل 4 جي دانلود ميكنم

اين عصرانه تا كي هستش ؟
    تازه شروع شده، فکر میکنم حداقل تا یک ماه باشد ولی برای اینکه فکرتان راحت باشد میتوانید از الان هم تمدید کنید تا بعد از تمام شدن مدت یا حجمتان سرویس جدید شروع شود.

2. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان که به دنبال عصرانه هستن حواسشون باشه سرعت تو بازه‎ی 16-20 چقد خاهد بود طبق سابقه آسیاتک از سرویس صبحانه سرعت به 32 کیلوبایت محدود میشه و عملا تو اون بازه نت بلااستفاده میشه چون حجم اصلی 100 گیگه فقط
    ولی اگه معیار محاسبه 256 گیگ، سرعت نباشه و حجم حساب بشه که بعید میدونم یه سرویس مناسب و ارزون مطابق مصرف خیلی از دوستان خواهد بود.

دوستانی که تجربه گیگ باکس رو داشتن یه سوال داشتم ازشون سریع جواب بدن خواهشا: گیگ باکس همون ساعتی که خریداری شده همون ساعت تموم میشه یا ساعت 12 شب تموم میشه؟؟
    Last edited by android500; 24-10-2016 at 20:59.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان که به دنبال عصرانه هستن حواسشون باشه سرعت تو بازه‎ی 16-20 چقد خاهد بود طبق سابقه آسیاتک از سرویس صبحانه سرعت به 32 کیلوبایت محدود میشه و عملا تو اون بازه نت بلااستفاده میشه چون حجم اصلی 100 گیگه فقط
    ولی اگه معیار محاسبه 256 گیگ، سرعت نباشه و حجم حساب بشه که بعید میدونم یه سرویس مناسب و ارزون مطابق مصرف خیلی از دوستان خواهد بود.

دوستانی که تجربه گیگ باکس رو داشتن یه سوال داشتم ازشون سریع جواب بدن خواهشا: گیگ باکس همون ساعتی که خریداری شده همون ساعت تموم میشه یا ساعت 12 شب تموم میشه؟؟
    در مورد مورد اول احتمال بالاي 80 درصد هيچ محدوديت سرعتي نبايد باشه و سرعت با ساعات ديگه فرقي نخواهد كرد چون لزومي نداره !

در مورد مورد دوم گيگ باكس رو هر ساعتي بخري مثلا ساعت 10 شب تو پنل ميزنه 20 ساعت گذشته يعني از اولين دقيقه هر روز حساب ميشه و ساعت بندي نداره

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

والا برای منکه با ای پی 5 شروع میشه هنوز ایکون ها نشون داده نمیشه در گوگل پلی حتی برای دانلود ونصب بعضی چیزا باید صد بار تلاش کنم تا شروع دانلود انجام بشه.
    واسه منم عکس ها نشون داده نمیشه
    همون اولش هم فکر کنم نشون نمیداد الانم نشون نمیده
    ولی اگر بدونم اپراتورهای دیگه نشون میدن و این نشون نمیده ازش تو 195 شکایت می کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

واسه منم عکس ها نشون داده نمیشه
    همون اولش هم فکر کنم نشون نمیداد الانم نشون نمیده
    ولی اگر بدونم اپراتورهای دیگه نشون میدن و این نشون نمیده ازش تو 195 شکایت می کنم
    چند صفحه قبلو نگاه کنی من گفته بودم عکسا با ایرانسل میاد ولی با آسیات نمیاد الآنم با هر دوشون میاد. یا گوگل دست به کار شده یا این نت ملی یه چیزیش شده

7. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

در مورد مورد اول احتمال بالاي 80 درصد هيچ محدوديت سرعتي نبايد باشه و سرعت با ساعات ديگه فرقي نخواهد كرد چون لزومي نداره !

در مورد مورد دوم گيگ باكس رو هر ساعتي بخري مثلا ساعت 10 شب تو پنل ميزنه 20 ساعت گذشته يعني از اولين دقيقه هر روز حساب ميشه و ساعت بندي نداره
    لزومی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اون 256 گیگ رو چطور حساب میکنه دو تا ریز مصرف حساب میکنه یکی برای 256 گیگ یکی هم برای 100 گیگ؟؟؟؟
    صبحانه هم همینطور بود دیگه سرعت رو 250 میکرد که اگه هر روز بین ساعات 6-10 صبح دانلود داشته باشی بتونی 1395 گیگ رو مصرف کنی و هیچ محاسبه حجمی انجام نمیشد.

برای مورد دوم هم طبق گفته شما باید گیگ باکس تموم میشد 12 شب رد شد ولی هنوز گیگ باکس فعاله پس نتیجه میگیریم هر ساعتی که گیگ باکس فعال بشه همون ساعت هم تموم میشه
    Last edited by android500; 25-10-2016 at 00:04.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لزومی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اون 256 گیگ رو چطور حساب میکنه دو تا ریز مصرف حساب میکنه یکی برای 256 گیگ یکی هم برای 100 گیگ؟؟؟؟
    صبحانه هم همینطور بود دیگه سرعت رو 250 میکرد که اگه هر روز بین ساعات 6-10 صبح دانلود داشته باشی بتونی 1395 گیگ رو مصرف کنی و هیچ محاسبه حجمی انجام نمیشد.

برای مورد دوم هم طبق گفته شما باید گیگ باکس تموم میشد 12 شب رد شد ولی هنوز گیگ باکس فعاله پس نتیجه میگیریم هر ساعتی که گیگ باکس فعال بشه همون ساعت هم تموم میشه
    داداچ جريان دانلود شبانه با مصرف روزانه زمين تا زير زمين فرق ميكنه ! شما اين سرويس رو بگير اگر سرعتت تو ساعت 4 تا 8 شب محدود شد بيام من پولش رو ميدم

در مورد دوم هم اشتباهه و گيگ باكس درست سر ساعت 12 همون زماني كه مدتت تموم ميشه صفر ميشه ! البته بستگي داره كي حجمت تموم بشه ممكنه مثلا 8 شب حجم تموم بشه و اتوماتيك ميري از حجم اصليت استافده ميكنه در حالي كه هنوز اون شمارشگر گيگ باكس رو تو پنل نشون ميده

پ . ن : دقيقا امروز همين مورد براي من پيش اومد در مورد گيگ باكس و به عينه خودم ديدم

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

داداچ جريان دانلود شبانه با مصرف روزانه زمين تا زير زمين فرق ميكنه ! شما اين سرويس رو بگير اگر سرعتت تو ساعت 4 تا 8 شب محدود شد بيام من پولش رو ميدم

در مورد دوم هم اشتباهه و گيگ باكس درست سر ساعت 12 همون زماني كه مدتت تموم ميشه صفر ميشه ! البته بستگي داره كي حجمت تموم بشه ممكنه مثلا 8 شب حجم تموم بشه و اتوماتيك ميري از حجم اصليت استافده ميكنه در حالي كه هنوز اون شمارشگر گيگ باكس رو تو پنل نشون ميده

پ . ن : دقيقا امروز همين مورد براي من پيش اومد در مورد گيگ باكس و به عينه خودم ديدم
    این کلمه «داداچ» خوب افتاده ورد زبون بعضی تلگرام بازها
    پس چطوری محاسبه میکنه اون 256 گیگ رو؟؟ اگه سرعتو محدود نکنه من خودم میخرم این سرویسو

من 2 ابان گیگ باکس 2 گیگ 2روزه رو گرفتم اونم شبش نوشته بود 22 ساعت گذشته و طبق گفته شما باید الآن تموم میشد ولی هست و دارم استفاده میکنم از حجم اصلیم هم کم نمیکنه
    تازه سرویسم شبانش 80 درصده و گیگ باکس هم اگه تو این ساعات استفاده کنم 80 درصدش رایگانه
    Last edited by android500; 25-10-2016 at 01:47.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در مورد گیگ باکس من پریشب فعال کردم و همون اول نوشت بود 20 ساعت گذشته ولی مثل اینکه اشکال از پنل هست که اونطور نمایش میده والا درست محاسبه میکنه و هنوز از گیگ باکسم مونده (دو روزه بوده و هنوزم زمان داره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •