تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3157 از 3195 اولاول ... 215726573057310731473153315431553156315731583159316031613167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,561 به 31,570 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

چرا با فونت نابینایان پست میدید؟
    باور کنید معمولی هم بنویسید ما جوابتونو میدیم
    .
    .
    .
    ال تی 3 یه هـک سخت افزاریه و درایو کنسولو انگولک میکنن تا بازیهای کپیو راحت اجرا کنه
    جیتک هم یه نوع هـکه ولی دیگه به درایو کار نداره-که پیشنهاد هم نمیشه چون ممکنه مایکروسافت یهو یه آپدیتی بده بیرون که دیگه کنسولهای جیتگ شده نتونن بازیهای جدیدو ران کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چرا با فونت نابینایان پست میدید؟
    باور کنید معمولی هم بنویسید ما جوابتونو میدیم
    .
    .
    .
    ال تی 3 یه هـک سخت افزاریه و درایو کنسولو انگولک میکنن تا بازیهای کپیو راحت اجرا کنه
    جیتک هم یه نوع هـکه ولی دیگه به درایو کار نداره-که پیشنهاد هم نمیشه چون ممکنه مایکروسافت یهو یه آپدیتی بده بیرون که دیگه کنسولهای جیتگ شده نتونن بازیهای جدیدو ران کنن
    ممنون دوست گرامی که به ما تیکه میندازی وجواب میدی .
    ایا lt3 رو خودم گام به گام می تونم بریزم یا نه
    آخه نصاب ماهواره ام و یک چیزایی اگه ریا نباشه از بحث ماهواره تجربه دارم .
    ممنون .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ممنون دوست گرامی که به ما تیکه میندازی وجواب میدی .
    ایا lt3 رو خودم گام به گام می تونم بریزم یا نه
    آخه نصاب ماهواره ام و یک چیزایی اگه ریا نباشه از بحث ماهواره تجربه دارم .
    ممنون .
    تیکه نبود اطلاع عمومی بود
    کنسولت چیه؟اسلیمه یا فت(اون قدیمی ها)
    اگه دومی باشه میتونی خودت بزنی اگه اولی باشه یه نمه دنگ و فنگ داره ولی بازم میتونی بزنی
    در دو حالت به ریسکش نمیارزه اگه یه ذره اشتباه کنی درایوت مرخص میشه و میشه یه تیکه حلبی

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز، یک نفر خواهشاً بیاد منو راهنمایی کنه برای ریختن LT3 !

من خودم LT2 رو ریختم واسه خودم و حالا فقط واسه ترتیب ریختن داشبورد و فریمور سوال دارم.

اول فریمور فعلی یعنی LT2 رو پاک کنم و ببرم استاک، داشبورد 15574 رو نصب کنم و بعدش دوباره استاک رو پاک کنم و فریمور LT3 بریزم. مراحل همین باشه درسته ؟
    لطف کنید زودتر جواب بنده رو بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اولا عرضه درسته نه ارزه!
    اولا معمولا راک استار از این حرفا زیاد میزنه. اول میگه برا pc نیست بعدشم یهو سخه pc رو رو میکنه. به استثنای red dead همه بازی ها همینطوری بوده. معمولا 6 ماه تا یک سال بیشتر طول نکشیده.
    ببین وقتی یه بازی از کنسول بخوان ببرن رو pc باید عملیاتی به اسم پورت کردن رو انجام بدن. یعنی دستورات بازی رو برای pc قابل فهم کنن. چه تو حوزه گرافیکی و چه تو حوزه پردازشی. این خیلی مهمه که بازی خوب پورت بشه. بازی gta iv از نظر پورت یه افتضاح به تمام معنا بود. حتما باید یه سخت افزار خیلی خیلی خفن میداشتی که بتونی با یه گرافیک قابل قبول بازیش کنی. در حالی که گرافیک بازی واقعا اینقدر ها هم خوب نبود.
    این در مورد gta v هم صدق میکنه. اگر بازی پورت خوبی داشته باشه به راحتی میتونی با کارت گرافیک های متوسط تر هم بازیش کرد. با توجه به دموهایی که من دیدم درسته که بازیش گرافیک جذابی داره اما اگر دقیق بشی نمیشه گفت که یه شاهکار گرافیکیه. هرچی باشه بازی برای کنسول ساخته شده.
    کلا خودتو خیلی اذیت نکن. صبر کن بیاد ببینیم چه میکنه این راک استار ...
    بازی هایی مثل Dead Space و یا MW3 خیلی خوش ساخت بودن. حتی با pc های سطح پایین هم میشد یه فریم ریت خوب ازشون گرفت.
    اولا این زبونی که داریم مینویسیم الف ب عربی هست مثل این که فارسی رو به انگلیسی بنویسی پس دیگه دیکته معنا نداره

راکستار هم هیچ وقت تا الان گرافیک الکی تبلیغ نکرده و چیزی که تو gta هست اینه که مثل Dead Spaceو یا MW3 مرحله ای نیست یا محدود نیست یه شهر خیلی بزرگه با خیلی جزیات ریز این گرافیکییم که من دیدم از همه این بازیهای مرحله ای حتی بیشتر بود خیلییم بشتر و با انیمیشن بیشتر
    Last edited by ben_2000; 26-11-2012 at 01:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دیگه خیلی هم پیاز داغشو زیاد نکن. در مورد راک استار هم هیچ بقالی نمیاد بگه ماست من ترشه. پس تا به قول شما ارزه نهایی بازی باید صبر کرد ...

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دیگه خیلی هم پیاز داغشو زیاد نکن. در مورد راک استار هم هیچ بقالی نمیاد بگه ماست من ترشه. پس تا به قول شما ارزه نهایی بازی باید صبر کرد ...
    فیلن که همون gta IV ارزه شده رو بزاری جلو دوتاشون با هم نمیرسن به پاش نیازی به بعدیش نیست .اینم تفاوت بین کنسول و pc :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا من میخوام یه دونه اسلیم 250 بخرم جریان این اسلیمها که بیمه ایران و ماله شرکت بانیان پرتو الکتریک هست چیه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آقا من میخوام یه دونه اسلیم 250 بخرم جریان این اسلیمها که بیمه ایران و ماله شرکت بانیان پرتو الکتریک هست چیه ؟
    هیچی.جریانی نداره.یه نون دونی برای خودشون راه انداختن
    میدونن 360 خرابیش خیلی خیلی خیلی کمه الکی بیمه و گارانتیو ....میکنن بعد قیمتو 2 برابر میکنن
    اصلا توجه نکن به این چیزا

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقا چجوری xbox با وایرلس به اینتر نت وصل میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •