تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3156 از 4428 اولاول ... 2156265630563106314631523153315431553156315731583159316031663206325636564156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,551 به 31,560 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راست میگه من خودم امتحان کردم با vpn سرعتم بیشتر میشه کسی میدونه برای چی اینطوریه؟
    این مربوط می‌شه به سیستم مدیریت ترافیک پارس‌آنلاین. اینا اومدن روی یه سری از IP آدرس‌ها (که مربوط به سایت‌های دانلودی که کاربر زیادی دارن) محدودیت تعریف کردن. این جوری که اگه مدت زمان برقراری یه لینک داون‌استریم از این آدرس‌ها از چند ثانیه بیشتر باشه، سرعت رو کم می‌کنن تا به صفر برسه. بعد از چند ثانیه دوباره آزادش می‌کنن. این محدودیت الآن بیشتر واسه سایت‌های داخلی فایل‌شیرینگ اتفاق می‌افته. چون کاربراش تو کشور زیادن و تو ساعت‌های رایگان ملت یه دفعه هجوم می‌برن سمت اینا. ممکنه رو بعضی سرورهای خارجی هم این محدودیت اعمال شده باشه.

اما وقتی شما از v p n استفاده می‌کنی، جریان دانلودت از یه IP دیگه عبور می‌کنه. واسه همینم این سیستم مدیریت ترافکی پارس‌آنلاین نمی‌تونه این رو بفهمه و دانلود از این IP جدید رو محدود نمی‌کنه. چون به قول اون دوستمون تو لیست سیاه نیست. جالبه که این محدودیت برای سرویس‌های نامحدود هم ایجاد شده. من خودم از اکسپرس‌لیچ این محدودیت رو تجربه کردم.

2. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

این مربوط می‌شه به سیستم مدیریت ترافیک پارس‌آنلاین. اینا اومدن روی یه سری از IP آدرس‌ها (که مربوط به سایت‌های دانلودی که کاربر زیادی دارن) محدودیت تعریف کردن. این جوری که اگه مدت زمان برقراری یه لینک داون‌استریم از این آدرس‌ها از چند ثانیه بیشتر باشه، سرعت رو کم می‌کنن تا به صفر برسه. بعد از چند ثانیه دوباره آزادش می‌کنن. این محدودیت الآن بیشتر واسه سایت‌های داخلی فایل‌شیرینگ اتفاق می‌افته. چون کاربراش تو کشور زیادن و تو ساعت‌های رایگان ملت یه دفعه هجوم می‌برن سمت اینا. ممکنه رو بعضی سرورهای خارجی هم این محدودیت اعمال شده باشه.

اما وقتی شما از v p n استفاده می‌کنی، جریان دانلودت از یه IP دیگه عبور می‌کنه. واسه همینم این سیستم مدیریت ترافکی پارس‌آنلاین نمی‌تونه این رو بفهمه و دانلود از این IP جدید رو محدود نمی‌کنه. چون به قول اون دوستمون تو لیست سیاه نیست. جالبه که این محدودیت برای سرویس‌های نامحدود هم ایجاد شده. من خودم از اکسپرس‌لیچ این محدودیت رو تجربه کردم.
    حالا برای دانلود از سایت های دانلودی با سرور داخلی این چیز پی ان باید داخلی باشه یا خارجی هم باشه مشکلی نیست؟

4. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا برای دانلود از سایت های دانلودی با سرور داخلی این چیز پی ان باید داخلی باشه یا خارجی هم باشه مشکلی نیست؟
    من خودم به شخصه استفاده نکردم. ولی فکر می‌کنم داخلی باید بهتر جواب بده. گر چه اینجا دیدم بعضی از دوستان که استفاده می‌کنن، با v p n خارجی هم سرعتشون بهتر شده.

فکر کنم باید تست کنید تا نتیجه‌اش رو ببینید.

6. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[QUOTE=Arsenal2012;8232651]سلام دوستان یه سوال فنی
    کسانی که سرویس 2 مگ دارن خط شون هم مشکل نداره تو روز سرعت 900 هست تو شب هم 900 هست یا کمتر میشه؟؟ خونه ما دو تا خط داره این خط مون که نویز شدید داره سرویس 2 مگ دارم روش و بیشتر از 4 مگ نمیکشه و سرعت دانلودم تو شب و روز 450 هست، حالا ميخواستم ببینم ارزششو داره 16 هزار تومن بابت تعغیر خط بدم؟ منظورم اينه که اون خط مشکل نویز نداره میتونم با سرویس 2 مگ تو شب هم با سرعت 900 دانلود کنم؟ از خونه تا مخابرات هم تقریبا 2 کیلومتر فاصله هست

داداشای بزرگ ما یکی جواب ما رو بده ؟؟؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال فنی
    کسانی که سرویس 2 مگ دارن خط شون هم مشکل نداره تو روز سرعت 900 هست تو شب هم 900 هست یا کمتر میشه؟؟ خونه ما دو تا خط داره این خط مون که نویز شدید داره سرویس 2 مگ دارم روش و بیشتر از 4 مگ نمیکشه و سرعت دانلودم تو شب و روز 450 هست، حالا ميخواستم ببینم ارزششو داره 16 هزار تومن بابت تعغیر خط بدم؟ منظورم اينه که اون خط مشکل نویز نداره میتونم با سرویس 2 مگ تو شب هم با سرعت 900 دانلود کنم؟ از خونه تا مخابرات هم تقریبا 2 کیلومتر فاصله هست

داداشای بزرگ ما یکی جواب ما رو بده ؟؟؟
    اگه شبی 8 گیگ میگیری ارزش نداره چون متوسط دریافت همینه. اگه کمتر میگیری ارزش داره. همین چند صفحه قبل تر وضعیت من هست که با 2مگ بسته شده روی 9 مگ، 2 گیگ بیشتر شبی دان نمیکردم که بعدا به متوسط شبی 8 گیگ رسیدم.

9. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پارس آنلاین همه چیش عالیه به جز این محدودیت بعضی سرورهای داخلی توی شبانه رایگان که امیدوارم به زودی حل بشه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوباره این کندی سرعت موقع وصل ک ر ی و واسه ما شروع شد !

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مهندسی عزیز من یه مشکلی دارم !
    من تازه خطم رو روی 9 مگ ست کردم، بعد حالا وقتی فایلی (هر فایلی از هر سایتی) رو دانلود میکنم نزدیک به 3-4 مگ که دانلود میکنه، یک دفعه دانلود متوقف میشه و دیگه دانلود نمیکنه !
    کسی میدونه مشکل چیه؟

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تنظیمات VPIوVCI برای ای دی اس ال پارس چه عددیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[QUOTE=alireza20202003;8233539]اگه شبی 8 گیگ میگیری ارزش نداره چون متوسط دریافت همینه. اگه کمتر میگیری ارزش داره. همین چند صفحه قبل تر وضعیت من هست که با 2مگ بسته شده روی 9 مگ، 2 گیگ بیشتر شبی دان نمیکردم که بعدا به متوسط شبی 8 گیگ رسیدم.[/QUOTآ

چش مایی
    آره دقیقا با پ رو کسی با 32 کانکشن با هزار ترفند شبی راحت 8 تا 9 گیگ رو میگیرم..پس فعلا نمیرم رو خطی دیگه تا موقعه ای که همه تایید کنند شبی راحت 15 گیگ میگیرن

15. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •