تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3155 از 4428 اولاول ... 2155265530553105314531513152315331543155315631573158315931653205325536554155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,541 به 31,550 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال فنی
    کسانی که سرویس 2 مگ دارن خط شون هم مشکل نداره تو روز سرعت 900 هست تو شب هم 900 هست یا کمتر میشه؟؟ خونه ما دو تا خط داره این خط مون که نویز شدید داره سرویس 2 مگ دارم روش و بیشتر از 4 مگ نمیکشه و سرعت دانلودم تو شب و روز 450 هست، حالا ميخواستم ببینم ارزششو داره 16 هزار تومن بابت تعغیر خط بدم؟ منظورم اينه که اون خط مشکل نویز نداره میتونم با سرویس 2 مگ تو شب هم با سرعت 900 دانلود کنم؟ از خونه تا مخابرات هم تقریبا 2 کیلومتر فاصله هست

فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال فنی
    کسانی که سرویس 2 مگ دارن خط شون هم مشکل نداره تو روز سرعت 900 هست تو شب هم 900 هست یا کمتر میشه؟؟ خونه ما دو تا خط داره این خط مون که نویز شدید داره سرویس 2 مگ دارم روش و بیشتر از 4 مگ نمیکشه و سرعت دانلودم تو شب و روز 450 هست، حالا ميخواستم ببینم ارزششو داره 16 هزار تومن بابت تعغیر خط بدم؟ منظورم اينه که اون خط مشکل نویز نداره میتونم با سرویس 2 مگ تو شب هم با سرعت 900 دانلود کنم؟ از خونه تا مخابرات هم تقریبا 2 کیلومتر فاصله هست

برای تغییر خط به من گفتن 20 تومن با پول پیک . شما مدارک رو برای تغییر خط خودت میخوای ببری شرکت که میگی 16 تومن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای تغییر خط به من گفتن 20 تومن با پول پیک . شما مدارک رو برای تغییر خط خودت میخوای ببری شرکت که میگی 16 تومن؟
    دقیقا، به منم گفتن 20 تومن با پیک، اگه خودم مدارک رو ببرم شرکت گفت 16 تومن میشه،
    دوستان لطفا هر کی جواب سوال مو ميدونه بده

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

بچه ها اگه کسی vp n یا هر سرویس دیگه ای میشناسه که مجانی تو نت باشه خواهشا برام پیام خصوصی کنه
    2 رو بیشتر نمیخوام.
    خودم از یکی از رفقا میگیرم که تا یکشنبه مغازش بستست.شانس ما همین امروز مال من تموم شد

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کسی اینجا هست که نرم افزار فیلترشکن open door که روی آیپد و آیفون نصب میشه رو استفاده کرده باشه ؟
    از دیشب تاحالا نمیدونم چراقطع شده
    بايد منتظر آپديت جديدش باشين.
    بخاطر امنيتى كلاً قطع شده از طرف سازنده اين برنامه.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کسی اینجا هست که نرم افزار فیلترشکن open door که روی آیپد و آیفون نصب میشه رو استفاده کرده باشه ؟
    از دیشب تاحالا نمیدونم چراقطع شده
    بايد منتظر آپديت جديدش باشين.
    بخاطر امنيتى كلاً قطع شده از طرف سازنده اين برنامه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه مشکل عجیبی بعضی موقعها با پارس آنلاین پیدا میکنم طوری که دانلود توی IDM صفر نشون میده سرعتو ولی نتورکس می بینم که داره با سرعت دانلود میشه ضمنا IDM هنگ میکنه و دانلود رو هم سر ساعت شبانه قطع نمیکنه و رو این حساب از حجمم کم میشه

علت این قضیه چیه؟؟ فکر کنم قبلا یکی از دوستان هم مطرح کرده بود
    سلام. این مشکل واسه من هم پیش اومده. هنوز هم بعضی وقتا پیش می‌آد. این مربوط می‌شه به سروری که شما ازش دانلود می‌کنی. البته نمی‌دونم به چه علت. ولی بعضی وقتا پیش می‌آد که اون استریم دانلودی که بین سرور مبدا و کامپیوتر شما ایجاد شده، رو هوا ول می‌شه. یعنی IDM دیگه اون استریم رو واسه دانلود استفاده نمی‌کنه اما اون جریان همچنان برقراره و داره برای شما ترافیک ایجاد می‌کنه. مشکل هم از بعضی سرورهای خاصه. من خودم با uptobox.com، crocko.com و یه چندتا سایت فایل شیرینگ دیگه این مشکل رو داشتم.

راه حلی هم نداره. تو مواقعی که این مشکل پیش می‌آد بلافاصله باید سیستم رو ریستارت کنی، یا این که از تو کنترل پنل، بخش تنظیمات شبکه، کارت شبکه‌ای که اینترنت روشه، رو disable/enable کنی تا این استریم از بین بره. من خودم به همین خاطر یکی دو بار چند گیگ از ترافیکم بی‌خود تلف شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این قضیه هرچند وقت یکبار پیش میاد و من نمیدونم کی اینطوری میشه که انتی ویروس رو قطع کنم مگه اینکه کلا همیشه موقع دانلود انتی ویروس رو ببندم !!

ضمنا واسه اطلاعات تکمیلی اگه کسی میتونه راهنمایی کنه بخصوص دوستمون bilmazlar که تجربشو داشتناین تاپیک رو ببینن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو اون تاپیک هم جوابت رو دادم. با توجه به مجموع توضیحاتی که دوستان اینجا و تو اون تاپیک داده بودن، نمی‌شه گفت که مشکل الزاماً از یه نرم‌افزار یا آنتی‌ویروس یا ISP خاصه. چون بعید می‌دونم اینجا کسی از سیستم‌عامل دیگه‌ای غیر از ویندوز استفاده کنه، ممکنه مشکل از ویندوز باشه. اما من باز هم با احتمال زیاد فکر می‌کنم یه سر قضیه مشکلی هست که تو تنظیمات سرور مبداء وجود داره. من اولین دفعه با سایت crocko.com و وقتی از آسیاتک اینترنت تو خونه داشتم، این مشکل رو فهمیدم. وقتی لینک‌های دانلود این سایت رو با اینترنت پارس‌آنلاین که سرکار ازش استفاده می‌کنیم هم تست کردم، بعضی وقتا به همین مشکل بر می‌خوردم.

چند وقت پیش هم با سایت filemup.com‌ همین مشکل واسم پیش می‌اومد. یعنی لینک دانلود که ایجاد می‌شد تو chrome و شروع به دانلود می‌کرد، حتی بعد از کنسل کردن دانلود تو chrome، باز هم جریان برقرار شده با سرورش فعال بود. (از اطلاعات NetLimiter این کاملاً معلوم بود.) خلاصه به نظرم بیشتر به تنظیمات سرور مبداء و احتمالاً یه باگ تو ویندوز برمی‌گرده این مشکل.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نت یکی از دوستان ساکن بوشهر
    سرویس 2 مگ
    این اصلاً امکان‌پذیر نیست. چون پارس‌آنلاین در بهترین حالت یه سرویس 9مگابیتی می‌ده که تقسیم بر 8 برای تبدیل به مگابایتش می‌شه 1.125MB/s. این که شما می‌بینی IDM تو لحظه بیشتر از 3MB/s رو نشون می‌ده یعنی سرویس این دوستمون باید روی 24 مگابیت در ثانیه بسته شده باشه که تو سرویس‌های معمولی شرکت‌ها (و با تکنولوژی ADSL) اینو اصلاً نداریم.

این علتش مشغول بودن cpu سیستم دوست شما به یه کار دیگه برای چند ثانیه بوده. تو این مدت احتمالاً CPU به IDM‌ برای محاسبه سرعت لحظه اجازه استفاده از امکاناتش و دسترسی به اطلاعات رو نداده چون اون کار دیگه اولویتش خیلی بالا بوده. بعد که ظرفیت CPU آزاد شده، به IDM اجازه داده که سرعت رو حساب کنه. چون IDM هم دانلود چند ثانیه رو تو مثلاً 1 ثانیه دیده شده، فکر کرده سرعت این قدره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از پایه ، بن ، بیخ و ... لطفا سوالات متداول همون صفحه شکایت 195.ir رو بخونین :

شکل بالا حداقل سرعت قابل قبول برای سرویس 128 کیلوبیت با ضریب اشتراک 1 به 10 از همون صفحه شکایت سازمان رو نشون میده که 1.6 کیلوبایت هست. نامحدود، محدود، نیمه محدود و ... نداره. ضریب اشتراک قراردادهای تمامی سرویسهای ADSL پارس هم 1 به 8 است.

و اما در مورد سرعتهایی که شما نوشتید طبق گفته دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتهای شما حداکثر سرعت این سرویسها هستند و نه حداقل
    حرف شما درسته ولی این مورد برای سرویس های مخابرات صدق می کنه نه شرکتهای خصوصی که تعرفه هاشون زمین تا آسمون با مخابرات فرق داره
    پارس انلاین هم ضریب 1 به 8 رو اعمال میکنه
    شما هر سرویسی که بگیری حداقل سرعت اسمی رو دیگه باید بهت بده مثلا 128 دیگه باید 16کیلوبایت رو بده غیر از این بود میتونی شکایت کنی
    من هم معتقدم این ضریب اشتراک واسه سرویس‌ها نامحدودی مثل سرویس‌های خود مخابراته که قیمتش هم به شدت پایینه. شرکت‌های دیگه هم حتی اگه ضریب اشتراک 1 به 8 ببندن، رو پهنای باند بالاتری این کار می‌کنن. مثلاً واسه یه سرویس 128 نامحدود، 8 نفر رو تو یه باند با پهنای حداقل 1مگابیت می‌گذارن. این جوری تو مواقع خلوتی می‌تونن سرعتای بالاتری به کاربرا بدن. اما اگه هر 8 نفر باهم استفاده کنن، سرعتش باید به حد اسمی برسه. یعنی همون 128kbps یا 16KB/s.

اگه خاطرتون باشه، حدود 1.5 تا 2 سال پیش سازمان تنظیم مقررات شرکت‌های ISP رو موظف کرد که سرویس‌های نامحدودی مشابه سرویس‌های مخابرات بذارن. من خودم اون موقع آسیاتک داشتم. آسیاتک این سرویسا رو اسمش رو گذاشته بود برنزی. قیمتاش هم خیلی نزدیک قیمت‌های سرویس‌های نامحدود مخابرات بود. مثلاً 1مگابیتش حدود 70 هزارتومن بود.

اما شرکت‌ها این سرویسا رو زود از فهرست سرویساشون درآوردن. چون براشون صرف نمی‌کرد.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •