آبتین جان ممنون،
ولی چه طوری؟!! من اینم نمیدونم، فقط یه statue ساختم و همین. دیگه چه جوی اونا رو بسازم و اینکه کدوم خوبه(یه مشاوره بده، پولشو آرتاس میده)
آبتین جان ممنون،
ولی چه طوری؟!! من اینم نمیدونم، فقط یه statue ساختم و همین. دیگه چه جوی اونا رو بسازم و اینکه کدوم خوبه(یه مشاوره بده، پولشو آرتاس میده)
خب وقتي تو روستاي اصلي اون ساختمونو ساختي تو نماي گرافيكي نشونش ميده و اونجا (ساختمون اصلي) گزينه اي مياد كه اگه ريسئرس داري اپگريد كني يا بهت ميگه كه تا چه مدت ديگه ميتوني اپگريدش كني.
و مشاوره:
براي ساخت سرباز باراك رو لازم داري و براي افزايش قدرت يا ايجاد نوع هاي جديد سر باز بايد smith رو بسازس.
اول بگو موقعيتت چطوريه تا بكم كدومو بسازس
یعنی چی؟ اطارفم تو تا امتیازشون بیشتر از منه(نفهمیدم سوالتو)
ولی باراک ئ smith رو ندیدم که بسازم.
بیشتر توضیح میدی؟
وقتي روي اون ساختمون وسط صفحه كليك ميكني يه چند تا ليست ساختمون مياد ككه يا ساختي يا ميتوني بسازي.
اول مشخصات روستات يعني level ريسورس هات و ساختمون اصلستو كه بغل اسمشونه بگو تا بدونم
قانون اکانت سیتیگ :
سیتر نباید هیچ ارتباطی بین اکانت خودش و بین اکانت هایی که سیترش هست تا 24 ساعت بعد از اتمام سیتینگ برقرار کنه.
این ارتباط ها ایناست :
-رد و بدل کردن ریسورس
-حمله کردن به اکانت هایی که سیترش هست
-فرستادن ساپورت به اکانت هایی که سیترش هست
-حمله مشترک به یک بازیکن .
-دفاع مشترک از یک بازیکن.
با اين حساب اين اكانتهايي كه سيترشون هستم اگه برام دردسر نشن خوبه راستي اگه مدت سپري بشه چي مثلا فرض كن با يكي الان حمله كردن ديگه با اونيكي هيچوقت نميتونم به اوني كه با اينيكي حمله كردم حمله كنم ؟؟؟ اينطوري باشه حتما يه روزي اشتباه ميكنم .
9 تا ساختمونه،
Timber camp 13
clay pit 12
Iron mine 10
farm 5
warehouse 4
ساختمون اصلی 2
خب بايد ساختمون اصلي رو اپديت كني تا باراك بياد و تو بسازيش.
همينطور براي ساختمون ها ونيروهاي ديگه بعضي چيزا لازمه كه ميتوني از help استفاده كني
مثلآ براي ساختمونا وقتي رو ساختمون اصلي كليك كردي يه گزينه بال سمت راست صفحه هست كه help ساختموناست.
كليك كن و بعد روي ساختمون مورد نظر كليك كن و شرايط ساختش و نوشته(دقت كن ريزه)
اگه بفهمند مثلا چی میشه؟
من همه امیدم ریسورسه![]()
بله اگر مدتی هم سپری بشه نمیتونی حمله کنی
به زودی باید از شر اکانت های اضافی خلاص بشیم تا دردسر نشن.
بن میشی و باید از اول شروع کنی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)