تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3153 از 4428 اولاول ... 2153265330533103314331493150315131523153315431553156315731633203325336534153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,521 به 31,530 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما در این روزها که سرورهای داخلی هم سرعتشون کم شده سرعتت چقدره ؟

پشتیبانی ؟ ایران ؟
    قانون : 2 مگابیت تقسیم بر 8 --> 256 کیلوبایت بر ثانیه با ضریب اشتراک 1 به 8 --> حداقل سرعت 32 کیلوبایت بر ثانیه. اگه از این کمتره پشتیبانی و سازمان تنظیم و ... معنی دار میشه در غیر اینصورت پاسخ دریافتی : مرکزتون خیلی شلوغه !

من قراردادم رو خوندم، اون 95 درصد مال مدت زمان قطعی سرویس هست که بهش میگه میزان برقراری شبکه به درصد. یک ضریب دسترسی هست که 99.5 باید باشه که ربطی به سرعت نداره ، پینگ تا سرور پارس آنلاین و پکت لاست تا سرور پارس آنلاین رو نشون میده. تنها موردی که در مورد سرعت حرف میزنه تو سایتشون اینه :

شرکت پارس آنلاین همواره در تلاش است تا خدماتی با کیفیت بالاتر و ضریب تسهیم کمتر از الزامات قانونی ( 1 به 8 ) به مشترکین و متقاضیان اینترنت پرسرعت ارایه نماید.

خوب پس تمامی سرویسها ضریب اشتراک 1 به 8 دارن و از لحاظ الزامات قانونی هر وقت دو مگی های عزیز سرعتشون رفت زیر 32 میتونن اعتراض کنن.
    دوست عزیز حساب کتاب شما از پایه کاملا اشتباس
    اینجوری که شما حساب کردی کسی که 128 داره باید سرعت دانلودش زیر صفر باشه خخخخ
    شما یه سرچ تو گوگولی بزن متوجه میشی
    2 مگ سرعت دانلود حداقل تو 24 ساعته برای سرویس های محدود زیر 250 نباید باشه در غیر این صورت میتونی به سایت 195.ir مراجعه و شکایت نامه تنظیم کنی واسه خودم م 2 مگ داشتم سرعتم زیر 250 بود تو تایم رایگان شکایت نامه زدم الان چند شبه سرعتم زیر 400 نمیاد تو تایم رایگان
    درضمن :
    128 باید حداقل 16 باشه
    256 حداقل 32
    512 حداقل 64
    1 مگ 128
    2 مگ 250
    اینا همش حداقل بود که معولا بالاتر از این سرعت هست

2. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آنتی ویروس رو exit کن بعد دانلود کن ببین باز این مشکل رو داری یا نه.....
    به مودمت ربطی نداره....مشکلت نرم افزاریه...
    این قضیه هرچند وقت یکبار پیش میاد و من نمیدونم کی اینطوری میشه که انتی ویروس رو قطع کنم مگه اینکه کلا همیشه موقع دانلود انتی ویروس رو ببندم !!

ضمنا واسه اطلاعات تکمیلی اگه کسی میتونه راهنمایی کنه بخصوص دوستمون bilmazlar که تجربشو داشتناین تاپیک رو ببینن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

2 مگ سرعت دانلود حداقل تو 24 ساعته برای سرویس های محدود زیر 250 نباید باشه در غیر این صورت میتونی به سایت 195.ir مراجعه و شکایت نامه تنظیم کنی واسه خودم م 2 مگ داشتم سرعتم زیر 250 بود تو تایم رایگان شکایت نامه زدم الان چند شبه سرعتم زیر 400 نمیاد تو تایم رایگان
    درضمن :
    128 باید حداقل 16 باشه
    256 حداقل 32
    512 حداقل 64
    1 مگ 128
    2 مگ 250
    تو این حساب کتاب شما هرچی حداقل هست به حداکثر تبدیل کنی همه چیز درست میشه

6. این کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

نت یکی از دوستان ساکن بوشهر
    سرویس 2 مگ

8. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بعد یک سال از شاتل برگشتم پارس آنلاین میگم دیگه مثل قبل که قطعی ندارید؟ سفت میزنه میگه نه بعد هیچی نشده امروز پیامک میاد که 4 روز 9 ساعت قطعی داریم!!! واقعا تا کی اینا میخوان انقدر با پررویی ازمون دزدی کنن و هیچ جایی نباشه که از دستشون شکایت کنیم

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نت یکی از دوستان ساکن بوشهر
    سرویس 2 مگ
    این دیگه غیر ممکنه چونکه من هر چی با پشتیبانی صحبت کردم برای اینکه خطم بالاتر از 9 مگ ببندندن قبول نکردن سرعت دانلود 9 مگ هم مساوی با 1مگ تقریبا

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

درضمن :
    128 باید حداقل 16 باشه
    256 حداقل 32
    512 حداقل 64
    1 مگ 128
    2 مگ 250
    از پایه ، بن ، بیخ و ... لطفا سوالات متداول همون صفحه شکایت 195.ir رو بخونین :

شکل بالا حداقل سرعت قابل قبول برای سرویس 128 کیلوبیت با ضریب اشتراک 1 به 10 از همون صفحه شکایت سازمان رو نشون میده که 1.6 کیلوبایت هست. نامحدود، محدود، نیمه محدود و ... نداره. ضریب اشتراک قراردادهای تمامی سرویسهای ADSL پارس هم 1 به 8 است.

و اما در مورد سرعتهایی که شما نوشتید طبق گفته دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتهای شما حداکثر سرعت این سرویسها هستند و نه حداقل

12. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

آقا من خیلی گشتم تا پست شما رو پیدا کنم دیشب همین مشکلو پیدا کردم یعنی فکر میکنم که پیدا کردم چون خواب بودم معلوم نیست از این بوده یا نه. احتمالا IDM دانلودش صفر شده ولی توی نتورکس همچنان ادامه داشته و امروز دیدم کامپیوترم بجای 7:00 راس 7:30 خاموش شده با یه گیگ هدر رفتن حجم !! البته دانلودام کامل نشده بود نرم افزار Wise Auto shutdown هم واسه اطمینان گذاشته بودم ولی یادم نیست Run بوده یا نه. حدودا دو ماه پیش این مشکل برام پیش اومده بود که تصمیم گرفتم یه نرم افزار شات داون زاپاس نصب کنم.

حالا اگه ممکنه بگید دقیقا واسه شما هم همینطور بود که من میگم؟ اون استریم دانلود هم توی فولدر DwnlData ای دی ام میره و به یه اسم عجیب غریب ذخیره میشه میتونید بعدا دستی پاکش کنید
    این مشکل گه گاه پیش میاد ، برای اینکه دیگه دچار این مشکل نشید کامپیوتر رو طوری تنظیم کنید که هر روز ساعت 7 صبح خاموش شه اینطوری دیگه غیر ممکنه یادتون بره ، برای اینکار باید یک تسک ایجاد کنید که هر روز هفته ساعت 7 صبح فراخوانی بشه، اطلاعات تکمیلی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از پایه ، بن ، بیخ و ... لطفا سوالات متداول همون صفحه شکایت 195.ir رو بخونین :

شکل بالا حداقل سرعت قابل قبول برای سرویس 128 کیلوبیت با ضریب اشتراک 1 به 10 از همون صفحه شکایت سازمان رو نشون میده که 1.6 کیلوبایت هست. نامحدود، محدود، نیمه محدود و ... نداره. ضریب اشتراک قراردادهای تمامی سرویسهای ADSL پارس هم 1 به 8 است.

و اما در مورد سرعتهایی که شما نوشتید طبق گفته دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتهای شما حداکثر سرعت این سرویسها هستند و نه حداقل
    حرف شما درسته ولی این مورد برای سرویس های مخابرات صدق می کنه نه شرکتهای خصوصی که تعرفه هاشون زمین تا آسمون با مخابرات فرق داره
    پارس انلاین هم ضریب 1 به 8 رو اعمال میکنه
    شما هر سرویسی که بگیری حداقل سرعت اسمی رو دیگه باید بهت بده مثلا 128 دیگه باید 16کیلوبایت رو بده غیر از این بود میتونی شکایت کنی

16. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

این دیگه غیر ممکنه چونکه من هر چی با پشتیبانی صحبت کردم برای اینکه خطم بالاتر از 9 مگ ببندندن قبول نکردن سرعت دانلود 9 مگ هم مساوی با 1مگ تقریبا
    این دیگه شانسی هست
    منم های وب دارم اهواز با 800 دان میکنم یکی از دوستان شمال با 2م ب دان می کنه میشه بگی چرا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •