بله الان دبدم اما این کار غیرقانونی است و طبق گفته مسئولان سرشماری نباید محدودیتی داشته باشد و دیگر شرکتها چنین محدودیتی ندارند، پیشنهاد میکنم به سایت 195 شکایت کنیم.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بله الان دبدم اما این کار غیرقانونی است و طبق گفته مسئولان سرشماری نباید محدودیتی داشته باشد و دیگر شرکتها چنین محدودیتی ندارند، پیشنهاد میکنم به سایت 195 شکایت کنیم.
جالبه که نه های وب و نه پارس آنلاین هیچکدام این حجم را بابت سرشماری ندادند.
همه خواهند داد، آسیاتک هم از امروز شروع کرده ولی صبانت از هفته پیش و بدون محدودیت زمانی
پارس آنلاین داده و محدودیت زمانی هم نذاشته
اگه کسی از همراه اول، ایرانسل و رایتل خبر داره که چجوری میدن اطلاع بده لطفا![]()
مخابرات کدوم طرح؟
روی چند مگابیت آپ شدن هر کدوم؟
روي 10 مگ![]()
با این حساب خط اولی نهایتا 12 مگ میکشه اما خط دومی خیلی بهتره راحت بالای 18 مگ یا بیشتر احتمالا جواب بده
اما در کل هر دو برای 10 مگ کاملا پایدارن
ممنونم جالب اينجاست هر دو مربوط به يك خط هستند و فقط اولي با مود G.Dmt و دومي با مود اي دي اس اي پلاس و آنكس ال هستش
پس با اين حساب اين خط كشش پايدار 12 مگ رو داره درسته ؟
خب طبق این جدول مود G.Dmt نهایتا همون 12 مگابیت ساپورت میکنه و SNR هم اکثرا زیر 12 هست که با مورد شما مطابقت داره
شما اگر مودلاسیون رو روی ADSL2+ بزارید بهتر میشه نهایت استریم رو به نسبت نویز تشخیص داد
اما برای آسیاتک چیزی که خودم تجربه کردم روی تک کانکشن G.Dmt سرعتش بالاتره و چیزی که نشون میده در عمل همون سرعته
Last edited by hellbrain666; 23-10-2016 at 20:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)