تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3152 از 4428 اولاول ... 2152265230523102314231483149315031513152315331543155315631623202325236524152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,511 به 31,520 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

2. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

اقا ما نویز هم نداریم مودم هم مشکل نداره ولی باز قعطی وصلی دارم
    زنگ هم می زنم الکی یا به مودم گیر میدن یا به کابل گیر میدن اخه من نمی دونم اگه نمی دونی دلیلش چیه چرا شرو ور میگی

حالا از دوستان کسی این مشکل رو نداره ؟؟؟؟؟

بد نیست یه نظر بدید والا !

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یه مشکل عجیبی بعضی موقعها با پارس آنلاین پیدا میکنم طوری که دانلود توی IDM صفر نشون میده سرعتو ولی نتورکس می بینم که داره با سرعت دانلود میشه ضمنا IDM هنگ میکنه و دانلود رو هم سر ساعت شبانه قطع نمیکنه و رو این حساب از حجمم کم میشه

علت این قضیه چیه؟؟ فکر کنم قبلا یکی از دوستان هم مطرح کرده بود

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آخرین بار کی ویندوزتو عوض کردی؟ یه بار idm رو آپدیت کن!

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آخرین بار کی ویندوزتو عوض کردی؟ یه بار idm رو آپدیت کن!
    IDM آخرین ورژنه به ویندوز ربط نداره این قضیه صد در صد از پارس آنلاین هست

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

راست میگه من خودم امتحان کردم با vpn سرعتم بیشتر میشه کسی میدونه برای چی اینطوریه؟
    اینا یه لیست سیاه درست کردن از سرورای دانلود... و سرعت دانلود از اونا رو محدود کردن.. حالا وقتی داری از پرو.کسی استفاده میکنی پارس نمیتونه بفهمه از کجا داری دانلود میکنی در نتیجه از محدودیت هم خبری نیست.. مگه این که اون پرو.کسی سرور رو هم بذارنش تو لیست سیاه...

دوستان یه مشکل عجیبی بعضی موقعها با پارس آنلاین پیدا میکنم طوری که دانلود توی IDM صفر نشون میده سرعتو ولی نتورکس می بینم که داره با سرعت دانلود میشه
    این حالت معمولاً به خاطر آنتی ویروس ایجاد میشه....(خواستم توضیح بدم چرا اینطوری میشه ولی دیدم طولانی میشه )
    kaspersky داری؟ البته بعضی آنتی ویروسای دیگه هم این مشکل رو دارن....

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اختیار داری.

یه مدتی واسه خود منم عجیب بود. ظاهراً مشکل به تنظیمات سروری مربوط می‌شه که فایل روش قرار داره. مثلاً بعضی وقتا (البته این اواخر) که من از سایت rodfile یه فایلی رو می‌گذارم تو IDM واسه دانلود، تو Netwrorx نشون می‌ده که داره دانلود می‌کنه با حداکثر پهنای باند مجازم و تو IDM هم همین سرعت دانلود رو تقریباً نشون می‌ده. اما بعد از یه مدتی وسط کار نمی‌دونم چی می‌شه که سرعت دانلود رو تو IDM صفر نشون می‌ده در حالی که Networx همچنان داره مصرف دانلود پهنای باند رو با همون سرعت قبلی نشون می‌ده. واقعیت اینه که با وجودی که پهنای باند دانلود داره مصرف می‌شه ولی IDM هیچ دانلودی رو نمی‌گیره. واسه همینم به نظر می‌آد که به دلایلی که می‌تونه باگ نرم‌افزاری IDM باشه یا اشکال در تنظیمات اون سایت، این جریان دانلود به طرف کامپیوتر من در جریانه اما معلوم نیست کجا می‌ره.

همین هفته پیش این بلا سرم اومد. فایل‌ها رو گذاشته بودم تو IDM و قرار بود سر ساعت 7 صبح دانلودها قطع بشه. صبح که بیدار شدم دیدم چند تا از فایل‌ها توی IDM گیر کردن و سرعت دانلودشون رو 0 نشون می‌ده اما چون از ساعت رایگان رد شده بود تا نزدیک ساعت 7:45 صبح بیشتر از 2.5 گیگ از ترافیک غیررایگان سرویسم مصرف شده بود بدون این که دانلودی واقعاً اتفاق بیافته.

با این NetLimiter ولی دقیقاً مشخص بود که جریان دانلود داره برای کانکشن‌هایی که IDM ایجاد کرده و ول شدن همچنان ادامه پیدا می‌کنه. جالب اینجاست که مهم نیست سایر فایل چقدر باشه. این جریانی که ول می‌شه تو هوا، همین طور به صورت دائم تا زمانی که اینترنت وصل باشه یا سیستم خاموش نشده باشه، ادامه پیدا می‌کنه.
    آقا من خیلی گشتم تا پست شما رو پیدا کنم دیشب همین مشکلو پیدا کردم یعنی فکر میکنم که پیدا کردم چون خواب بودم معلوم نیست از این بوده یا نه. احتمالا IDM دانلودش صفر شده ولی توی نتورکس همچنان ادامه داشته و امروز دیدم کامپیوترم بجای 7:00 راس 7:30 خاموش شده با یه گیگ هدر رفتن حجم !! البته دانلودام کامل نشده بود نرم افزار Wise Auto shutdown هم واسه اطمینان گذاشته بودم ولی یادم نیست Run بوده یا نه. حدودا دو ماه پیش این مشکل برام پیش اومده بود که تصمیم گرفتم یه نرم افزار شات داون زاپاس نصب کنم.

حالا اگه ممکنه بگید دقیقا واسه شما هم همینطور بود که من میگم؟ اون استریم دانلود هم توی فولدر DwnlData ای دی ام میره و به یه اسم عجیب غریب ذخیره میشه میتونید بعدا دستی پاکش کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این حالت معمولاً به خاطر آنتی ویروس ایجاد میشه....(خواستم توضیح بدم چرا اینطوری میشه ولی دیدم طولانی میشه )
    kaspersky داری؟ البته بعضی آنتی ویروسای دیگه هم این مشکل رو دارن....
    نه Eset Smart Security هست این دقیقا همون مشکلیه که دوستمون هم که پستشو نقل قول کردم داشته حالا نمیدونم راه حلی براش پیدا شده یا نه میتونه از مودم هم باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا تو گزارش مصرف امروز میزان دانلود من در ساعات رایگان را 7.5 گیگ زده در حالیکه من فایلهایی را که دانلود شده جمع میزنم میشه 5.5 گیگ . یعنی این دو گیگ اختلاف به خاطر چیه ؟؟ کسی از دوستان تا حالا چنین موردی براشون پیش اومده؟؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه Eset Smart Security هست این دقیقا همون مشکلیه که دوستمون هم که پستشو نقل قول کردم داشته حالا نمیدونم راه حلی براش پیدا شده یا نه میتونه از مودم هم باشه
    آنتی ویروس رو exit کن بعد دانلود کن ببین باز این مشکل رو داری یا نه.....
    به مودمت ربطی نداره....مشکلت نرم افزاریه...

12. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •