راست میگه من خودم امتحان کردم با vpn سرعتم بیشتر میشه کسی میدونه برای چی اینطوریه؟
راست میگه من خودم امتحان کردم با vpn سرعتم بیشتر میشه کسی میدونه برای چی اینطوریه؟
اقا ما نویز هم نداریم مودم هم مشکل نداره ولی باز قعطی وصلی دارم
زنگ هم می زنم الکی یا به مودم گیر میدن یا به کابل گیر میدن اخه من نمی دونم اگه نمی دونی دلیلش چیه چرا شرو ور میگی
حالا از دوستان کسی این مشکل رو نداره ؟؟؟؟؟
بد نیست یه نظر بدید والا !
دوستان یه مشکل عجیبی بعضی موقعها با پارس آنلاین پیدا میکنم طوری که دانلود توی IDM صفر نشون میده سرعتو ولی نتورکس می بینم که داره با سرعت دانلود میشه ضمنا IDM هنگ میکنه و دانلود رو هم سر ساعت شبانه قطع نمیکنه و رو این حساب از حجمم کم میشه
علت این قضیه چیه؟؟ فکر کنم قبلا یکی از دوستان هم مطرح کرده بود
آخرین بار کی ویندوزتو عوض کردی؟ یه بار idm رو آپدیت کن!
IDM آخرین ورژنه به ویندوز ربط نداره این قضیه صد در صد از پارس آنلاین هست
اینا یه لیست سیاه درست کردن از سرورای دانلود... و سرعت دانلود از اونا رو محدود کردن.. حالا وقتی داری از پرو.کسی استفاده میکنی پارس نمیتونه بفهمه از کجا داری دانلود میکنی در نتیجه از محدودیت هم خبری نیست.. مگه این که اون پرو.کسی سرور رو هم بذارنش تو لیست سیاه...
این حالت معمولاً به خاطر آنتی ویروس ایجاد میشه....(خواستم توضیح بدم چرا اینطوری میشه ولی دیدم طولانی میشه)
kaspersky داری؟ البته بعضی آنتی ویروسای دیگه هم این مشکل رو دارن....
آقا من خیلی گشتم تا پست شما رو پیدا کنم دیشب همین مشکلو پیدا کردم یعنی فکر میکنم که پیدا کردم چون خواب بودم معلوم نیست از این بوده یا نه. احتمالا IDM دانلودش صفر شده ولی توی نتورکس همچنان ادامه داشته و امروز دیدم کامپیوترم بجای 7:00 راس 7:30 خاموش شده با یه گیگ هدر رفتن حجم !! البته دانلودام کامل نشده بود نرم افزار Wise Auto shutdown هم واسه اطمینان گذاشته بودم ولی یادم نیست Run بوده یا نه. حدودا دو ماه پیش این مشکل برام پیش اومده بود که تصمیم گرفتم یه نرم افزار شات داون زاپاس نصب کنم.
حالا اگه ممکنه بگید دقیقا واسه شما هم همینطور بود که من میگم؟ اون استریم دانلود هم توی فولدر DwnlData ای دی ام میره و به یه اسم عجیب غریب ذخیره میشه میتونید بعدا دستی پاکش کنید
نه Eset Smart Security هست این دقیقا همون مشکلیه که دوستمون هم که پستشو نقل قول کردم داشته حالا نمیدونم راه حلی براش پیدا شده یا نه میتونه از مودم هم باشه
آقا تو گزارش مصرف امروز میزان دانلود من در ساعات رایگان را 7.5 گیگ زده در حالیکه من فایلهایی را که دانلود شده جمع میزنم میشه 5.5 گیگ . یعنی این دو گیگ اختلاف به خاطر چیه ؟؟ کسی از دوستان تا حالا چنین موردی براشون پیش اومده؟؟
آنتی ویروس رو exit کن بعد دانلود کن ببین باز این مشکل رو داری یا نه.....
به مودمت ربطی نداره....مشکلت نرم افزاریه...
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)