تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3152 از 4714 اولاول ... 2152265230523102314231483149315031513152315331543155315631623202325236524152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,511 به 31,520 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شايد باورت نشه ولي اگه گرفتي يه 20پوينت هم به من بده

مجاني ديگه ؟؟؟

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

شايد باورت نشه ولي اگه گرفتي يه 20پوينت هم به من بده

مجاني ديگه ؟؟؟
    حالا كي گرفت كي داد

اگه بگيرم همش رو ميدم به تو

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شايد باورتون بشه ولي من فارمم ديگه جا نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

راستي يه سوال ديگه من چون چند تا اكانت دستمه بايد از اين سوالها زياد بپرسم تا مرتكب اشتباه و در نتيجه بن شدن نشم :

ميگم فرض كنيد من سيتر دو تا اكانت هستم كه هر دوشون نزديك هم هستند و با يكيشون به يه هدف حمله ميكنم ايا بعد از اينكه نيروهام مردن يا دوباره به روستام برگشتن با اون يكي اكانت ميتونم به همون هدف دوباره حمله كنم يا نه چون من تا جايي كه ميدونم همزمان حمله كردن خلافه .

سوال دوم من ميتونم از دو تا اكانتي كه سيترشون هستم به همديگه ريسورس يا نيرو بفرستم تا جايي كه من ميدونم من نميتونم با اكانت خودم و اكانتي كه سيترش هستم ارتباط برقرار كنم ولي اينو نميدونم كه با دو تا اكانت كه من سيترشون هستم ميتونم ارتباط برقرار كنم يا نه .

سوال سوم من ميتونم بعد از اينكه با اكانت اصلي خودم به يه نفر حمله كردم و نيروهام مردن يا برگشتن با يكي از اكانتهايي كه سيترش هستم دوباره به اون هدف حمله كنم ؟؟؟ تا جايي كه من ميدونم همزمان حمله كردن با اكانت خودم و اكانتي كه سيترش هستم به يه هدف خلاف هست .

سوال چهارم هم اين هست وقتي به يه نفر حمله ميكنيم و نيروهامون ميرسن به روستاش حمله كي به پايان ميرسه يعني بايد صبر كنيم نيرهامون دوباره برگردن به روستاي خودمون تا حمله به پايان برسه ؟؟؟ مثلا در صورتي كه جواب سوال اول مثبت باشه و من بتونم با دو اكانتي كه سيترشون هستم به يه هدف حمله كنم (البته غير همزمان ) ايا بايد صبر كنم نيرهاي يه اكانت بعد از حمله دوباره برگردن تا بتونم با اكانت ديگه بهش حمله كنم يا وقتي نيروهام ميرسن به روستاي حريف و ميخون برگردن حمله تموم شده و من ميتونم به اكانت ديگه حمله رو شروع كنم .

لطفا جواب اين پرسش ها رو دقيق و مرتب بديد تا من هيچ وقت اشتباه نكنم .

پروفشنال Mehrdad-bx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

آقا باورمون میشه. درست میگی
    یه سوال فنی: شما تو کدام ورلدید؟ من تو پی سی ورلدم!(یخ زدید؟) من تو 15 ام. 183 امتیاز هم از دیشب بیشتر جمع نکردم.
    ریسورس هم بد نیست، آهن level 10 ولی دو تای دیگه 12.
    حمله کنم چه جوریه؟ تا حالا فقط به به دهکده بی صاحاب حمله کردم. صاحاب داشته باشه از چه امتیازی بیشتر باشه میخورتم؟

پروفشنال Mehrdad-bx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

یه سوال دیگه: سیتر یعنی چی؟ یعنی گرفتیش واسه خوت(ساحبشو کشتی یا ...)
    یا مثلا بهت باج میده و ازت اطاعت میکنه؟
    یا ...
    ببخشید دو تا پست دادم اینو یادم نبود(پست ها شمارش نمیشه => گیر نمیدن زیاد ،پس عقده خالی میکنم!)

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

آقا باورمون میشه. درست میگی
    یه سوال فنی: شما تو کدام ورلدید؟ من تو پی سی ورلدم!(یخ زدید؟) من تو 15 ام. 183 امتیاز هم از دیشب بیشتر جمع نکردم.
    ریسورس هم بد نیست، آهن level 10 ولی دو تای دیگه 12.
    حمله کنم چه جوریه؟ تا حالا فقط به به دهکده بی صاحاب حمله کردم. صاحاب داشته باشه از چه امتیازی بیشتر باشه میخورتم؟
    ببين بيا ورلد 21 15 رو ول كن همه الان تو 21 هستن البته خودت اكانت نساز چون چند تا اكانت رو دستمون مونده كه صاحب نداره بيا تو صاحب شو و بازي كن اگه طرف نيرو داشته باشه و تو هم نيرهات كم باشه همه نيرهات ميميرن بهتره اول خوتو تقويت كني و تبر بسازي بعد به روستاهاي با صاحب و با امتياز بالاتر حمله كني .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من بيا يي از اين اكانتها رو بگير

شايد باورتون نشه ولي توي خط سورد هم زدم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

یه سوال دیگه: سیتر یعنی چی؟ یعنی گرفتیش واسه خوت(ساحبشو کشتی یا ...)
    یا مثلا بهت باج میده و ازت اطاعت میکنه؟
    یا ...
    ببخشید دو تا پست دادم اینو یادم نبود(پست ها شمارش نمیشه => گیر نمیدن زیاد ،پس عقده خالی میکنم!)
    سيتر يعني اينكه يه نفر از هم قبيله اي هات چند روز يا چند ساعت نميتونه به روستاش سر ميزنه و تو رو سيترش ميكنه تا به جاش بازي كنه خود من الان سيتر 5 تا روستا هستم كه با اكانت خودم ميشه 6 تا گرفتن يه روستا هم يعني نوبل كردن .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

راستي يه سوال ديگه من چون چند تا اكانت دستمه بايد از اين سوالها زياد بپرسم تا مرتكب اشتباه و در نتيجه بن شدن نشم :

ميگم فرض كنيد من سيتر دو تا اكانت هستم كه هر دوشون نزديك هم هستند و با يكيشون به يه هدف حمله ميكنم ايا بعد از اينكه نيروهام مردن يا دوباره به روستام برگشتن با اون يكي اكانت ميتونم به همون هدف دوباره حمله كنم يا نه چون من تا جايي كه ميدونم همزمان حمله كردن خلافه .

سوال دوم من ميتونم از دو تا اكانتي كه سيترشون هستم به همديگه ريسورس يا نيرو بفرستم تا جايي كه من ميدونم من نميتونم با اكانت خودم و اكانتي كه سيترش هستم ارتباط برقرار كنم ولي اينو نميدونم كه با دو تا اكانت كه من سيترشون هستم ميتونم ارتباط برقرار كنم يا نه .

سوال سوم من ميتونم بعد از اينكه با اكانت اصلي خودم به يه نفر حمله كردم و نيروهام مردن يا برگشتن با يكي از اكانتهايي كه سيترش هستم دوباره به اون هدف حمله كنم ؟؟؟ تا جايي كه من ميدونم همزمان حمله كردن با اكانت خودم و اكانتي كه سيترش هستم به يه هدف خلاف هست .

سوال چهارم هم اين هست وقتي به يه نفر حمله ميكنيم و نيروهامون ميرسن به روستاش حمله كي به پايان ميرسه يعني بايد صبر كنيم نيرهامون دوباره برگردن به روستاي خودمون تا حمله به پايان برسه ؟؟؟ مثلا در صورتي كه جواب سوال اول مثبت باشه و من بتونم با دو اكانتي كه سيترشون هستم به يه هدف حمله كنم (البته غير همزمان ) ايا بايد صبر كنم نيرهاي يه اكانت بعد از حمله دوباره برگردن تا بتونم با اكانت ديگه بهش حمله كنم يا وقتي نيروهام ميرسن به روستاي حريف و ميخون برگردن حمله تموم شده و من ميتونم به اكانت ديگه حمله رو شروع كنم .

لطفا جواب اين پرسش ها رو دقيق و مرتب بديد تا من هيچ وقت اشتباه نكنم .
    اينو نقل قول كردم كه تا فراموش نشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •