سلام
من تازه xbox خريدم . فكر كنم فريمور دستگام lt3 باشه بازي gears of war 3 روش اجرا نميشه يك كم تحقيق كردم متوجه شدم اين بازي واسه lt2 هست چي كار كنم كه جواب بده؟ يا آموزشي چيزي هست كه بازيهاي lt2 رو روي lt3 بشه اجرا كرد؟
سلام
من تازه xbox خريدم . فكر كنم فريمور دستگام lt3 باشه بازي gears of war 3 روش اجرا نميشه يك كم تحقيق كردم متوجه شدم اين بازي واسه lt2 هست چي كار كنم كه جواب بده؟ يا آموزشي چيزي هست كه بازيهاي lt2 رو روي lt3 بشه اجرا كرد؟
فکر نکنم... gears of war 3 برای lt3 هستش... من با lt3 اجراش میکنم...
از كجا بفهمم دستگاه lt3 هست؟
سلام دوستان
آخرین قیمت های "هارد" برای کنسول الیت رو میتونید بهم بگید؟؟؟
فقط اینکه دیگه مثل اون هاردی که از اول روش بود و سوخت هارد حجیم نمیخوام...
تا چه حجم هایی میشه تو بازار رضا یا توپ خونه گیر آورد؟؟؟
و البته با چه قیمتی؟؟؟
ممنونم
رو صفحه اول داشبوردت میری روی setting ... بعد system رو انتخاب میکنی... console setting رو انتخاب کن... بعد بیا گزینه آخر system info .... روش select نکن... سمت راست نگاه کن ببین dashboard چه عددی نوشته... مثلا ما من هست2.0.15574.0 هست که این lt3 هستش... حالا باید عددو بگی تا دوستان بگن چه آپدیتی هستش.
سلام دوستان
ایکس باکس فت مدلarcade دست دوم چقدر می ارزه؟
راحت ترین راه این هست که یکی از بازی های قدیمیت رو بزنی به دستگاه. اگه بدون مشکل نصب و اجرا بشه یعنی ال تی دو هست اگه ارور بده یعنی ال تی سه هست و باید با Abgx دوباره پچ و رایت بشن.
ورژن داشبرد ربطی به ورژن ال تی درایو نداره.
آقا دهنم سرويس شد ولي اين گريز اجرا نشد! چي كار كنم ؟صاحب قبلي دستگاه ميگه دستگاه lt3 هست و ريجن بازي هم free هست ولي بازي رو هم آبديت كردم بازم اجرا نشد چي كار كنم؟
شما بازی رو با برنامه abgx360 آخرین ورژن که در زیر لینک تاپیک اش رو ضمیمه میکنم چک کن که چه patch هایی روی بازی نصب شده و سازگاری بازی با کدوم ورژن از LT هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)