تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3151 از 4105 اولاول ... 215126513051310131413147314831493150315131523153315431553161320132513651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,501 به 31,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام اگر تهران هستید باید برید ستاد نخبگان نیروهای مسلح اونجا معرفیتون میکنن به جاهایی که پروژه کسری خدمت میدن مثل دانشگاه ها یا بعضی از سازمان های دولتی بعد مدارک رو میدین تشکیل پرونده میدید و بعدش پروژه میدن بهتون تو مدت زمات
    مشخص شده باید از پروژه دفاع کنید بسته به نوع پروژه کسری هم فرق میکنه بین 2 تا 6 ماه است
    اگر هم تهران نیستید باید جایی مراجعه کنید که این ستاد اونو قبول داشته باشه
    سلام تهران هستم ، ستاد نخبگان مراجعه کردم قبل عید ، ولی گفتن فعلا پروژه نداریم،
    جاهای دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ستاد نخبگان با مراکز نظامی و غیر نظامی و دانشگاه هایی بسیاری در ارتباط است یعنی پروژهایی که ستاد می دهد یر اساس نیاز ان مراکز است می توانید لیست ان را از خود ستاد تهیه کنید.

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آره اتفاقا منم رفته بودم اون موقع میگفتن پروژه نداریم میتونید به دانشگاه مالک اشتر اگر اشتباه نکنم اسمشو (چون من تهران نیستم) میکن پروژه زیاد داره
    به صنایع دفاع هم یک سری بزنید صنایع دفاع مرکز رشد که در دانشگاه هاست این ها همه پروژه کسری میدن

من خودم مشهد صنایع دفاع پروژه برام تعریف شده بود منتها برای معافیت اقدام کردم و معاف شدم بعد از انجامش انصراف دادم

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

WoW!!
    3149 صفحه!!!
    آقا دم همه اونایی که میان اینجا جواب میدن و کار و نگرانی بقیه رو رفع می کنن گرم! ایشالا تو زندگیتون همیشه خیر ببینید. مخصوصاً @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

من یه چند صفحه ای خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد اما چند تا سوال رو می پرسم، یک دنیا ممنونتون میشم اگر جواب بدید.
    اگه بعضی هاش تکراری بود ببخشید، برای اطمینان میپرسم تا ببینم یه وقت قانونش عوض یا حذف نشده باشه...

1. من کارت سبز دارم (دوره تکمیلی 45 روزه بسیج رفتم). میخوام ببینم اگه بتونم امریه بگیرم، بازم آموزشی حذف میشه یا باید آموزشی رو برم و به جاش از مدت خدمت کم میشه؟ اگر وزارت دفاع برم چی؟ وزارت دفاع رو از یه بنده خدایی شنیدم با کارت سبز آموزشیش میشه 10 روز و بیشتر همون نظام جمع رو باهات کار می کنن که بعداً وقتی پخش شدی واسه خدمت گند نزنی به نظم و نظام اونجا... ولی ازش مطمئن نیستم،‌ کسی تأیید می کنه این مطلب رو راجع به وزارت دفاع؟
    2. من 5-6 سالی بسیجی فعال دارم. ولی الان 5-6 سال هم هست که کلاً نرفتم بسیج. یعنی فکر کنم پرونده رو زدن راکد کردن... سوالم اینه که بخوام کسر بسیج (6 ماه) بگیرم بهم میدن یا بامبول در میارن؟ اگه بامبول در بیارن باید چکار کنم تا از حلقومشون بکشم بیرون؟
    3. مدت کسری بسیج و کارت سبز با هم میشه 8 ماه؟؟؟ یا این که چون گفتن سقف کسری بسیج 6 ماه هست،‌اون کارت سبز رو هم جزو بسیج حساب می کنن و کلاً 6 ماه بیشتر برای این دو مورد کسری نمیدن؟
    4. من با لیسانس میخوام برم سربازی... با لیسانس شنیدم درجه ام میشه استوار ولی اینم شنیدم که به خاطر همین بسیج فعال و کارت سبز تبدیلش می کنن به ستوان سوم... این درسته یا به من اشتباه گفتن؟ درجه من با لیسانس و بسیج فعال و کارت سبز میشه چی؟ توی درجه دادن بین وزارت دفاع و سپاه فرق داره؟ یعنی ممکنه سپاه درجه بیشتر بده؟!
    (راستی اگر من درجه ستوان سوم بشم، چه امکانات و آپشن هایی دارم؟ میشه یه کم توضیح بدید؟ )
    5. من پدرم 26 یا 27 ماه سربازیش تو زمان جبهه بوده... (24 ماه اجباری + چند ماه داوطلب). تو پست اول اینجا خوندم که سه ماه آموزشیش رو حساب نمی کنن. یعنی میشه حدود 21 ماه سابقه جبهه که طبق پست اول این تاپیک به خاطرش 5 ماه کسری میدن... سوال اینجاست که این کسری با اون کسری بسیج تداخل نداره که؟ یعنی نمیگن چون کسری بسیج گرفتی دیگه نمی تونی کسری اینو بگیری؟
    6. این کسر خدمتها که گفتم (5-6 سال بسیج فعال + کسر سابقه جبهه پدرم) توی همه جا حساب میشه و قابل استفاده است؟ یعنی اگه تو وزارت دفاع برم یا اگه امریه بگیرم یا سپاه برم فرقی نمی کنه و همه جا می تونم ازش استفاده کنم؟
    7. شنیدم از وقتی سربازی شده 21 ماه، آموزشی هم شده 3 ماه... ولی عملاً همون حدود 60 روز آموزش میدن سربازا رو... این درسته؟ یعنی با کارت سبز بریم سربازی 3 ماه کم میشه یا همون 60 روز؟؟

پی‌نویس: من هنوز دارم میسوزم به خاطر این که قبل دانشگاه نرفتم سربازی... اگه اون موقع رفته بودم به خاطر همین سابقه جبهه پدرم فکر کنم کلاً‌ سربازیم میشد 4-5 ماه که اونم با کسری بسیج و کارت سبز می‌پرید!!!

آقا من یه بار دیگه تشکر می‌کنم از همه دوستانی که لطف می کنن و وقت میگذارند و پاسخ میدن به سوالات من.
    پاسخ شما خیلی به من کمک می کنه که تصمیم بگیرم که برم سپاه یا وزارت دفاع یا امریه...
    البته امریه برای من تیری هست در تاریکی ولی اگه ببینم از نظر طول مدت خیلی زیاد نیست بیشتر پیگیر میشم...

1- نميدونم اينو دقيق
    2- مث خودمى, اگه مسول پايگاه و حوزه بسيج راه بيان ميشه بگيرى وگرنه يه ماه ميدن!
    3-نخير, نهايتش 6 ماهه
    4-درجه رو معمولا نصف نصف ميدن, احتمالش هست ستوان سه شى ( آپشن هاش خيلى کمه در مجال اين بحث نميگنجه خخخ)
    5- نه نداره- باهم جمع ميشه
    6- تو همه جا جساب ميشه, ولى امريه ى بعضى جاها تعهد ميگيرن تا 24 ماه خدمت کنى حتما
    7-آموزش دو ماهه هنوز
    نوشابه , سالاد , چيزى جا نموند[emoji12]
    جاى تو بودم همين فردا دفترچه پر ميکردم, امريه رم طرفش نميرفتم (نه که حالا بهتم ميدن [emoji16] ), کسرى خوبى دارى
    ممنونم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، لطف کردی.

دوستان کسی هست از مورد شماره 1 و 2 و 4 اطلاعات و جزئیات بیشتری بتونه به من بده؟
    در مورد سوال شماره 2، آخه چرا یه ماه میدن؟ مگه مرض دارن... بابا من در راه بسیج جر خوردم یه زمانی!! بالاخره سابقه ام بوده دیگه... دلیل نمیشه که تا آخر عمر بخوام برم بسیج... درس و کار و زندگی داریم مثلا واسه خودمون... :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

ممنونم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، لطف کردی.

در مورد سوال شماره 2، آخه چرا یه ماه میدن؟ مگه مرض دارن... بابا من در راه بسیج جر خوردم یه زمانی!! بالاخره سابقه ام بوده دیگه... دلیل نمیشه که تا آخر عمر بخوام برم بسیج... درس و کار و زندگی داریم مثلا واسه خودمون... :(
    1، دوره تکمیلی با با 6 ماه بسیج جمعا 6 ماه کسری تعلق میگیره
    برای آموزش درسته 10روز اونجا میمونی
    اگه امریه بگیری فقط دوره تکمیلی شامل میشه ینی کسری 6 ماه تعلق نمیگیره
    درجه شما تو سپاه میشه ستوان 3 ، ارتش و نمیدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام بچه ها جریان این یک ماه کسری خدمت چیه؟؟؟ من یک سال بسیج فعال دارم بعد پروندم راکد شد بعد دو سال رفتم دوباره پایگاه و حضور غیاب برام رد شد نزدیک یک سال حالا جمعا میشه سابقم دو سال الان دو ماه کسری دارم یا یک ماه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اگه رشتت فنی هست و معدلت بالای 15 هست یه پیشنهاد خوب دارم برات

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عکس باید کچل بگیریم یا فرقی نمیکنه؟

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

ممنون..
    ارتش نمیرم...
    پس فکر کنم دور امریه رو خط میکشم...
    میمونه سپاه یا وزارت دفاع.... (ارتش نمیرم)

پس مطمئنی وزارت دفاع آموزشم با کارت سبز میشه همون 10 روز؟ شنیدم پادگان آموزشش هم تو اتوبان قزوین (اگه اشتباه نکنم پادگان جوادیه) هست...

اگه بخوام برم سپاه کسی جایی میشناسه که خدمتش به صورت کادری باشه؟
    یعنی صبح تا عصر باشه و بتونم عصر برگردم خونه... (حداقل 4 روز در هفته برگردم خونه کافیه ... 2-3 شب نگهبان باشم هم اوکیه )
    تنها دلیلی که می خوام اینطوری بشه اینه که کارم رو ول نکنم... من برنامه نویس هستم و طراحی سایت هم انجام میدم... اگر بتونم بعد از ظهر برگردم خونه می تونم به کارم هم ادامه بدم و زندگیم الکی یک سال و چند ماه عقب نمی افته...

اگه رشتت فنی هست و معدلت بالای 15 هست یه پیشنهاد خوب دارم برات

با من بودی؟
    خصوصی بفرست چیه پیشنهادت؟...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •