ببين saragol جان اگه sms كوتاه بشه مي شه اونو تو mms دوباره بنويسيم ولي اگه sms برامون بياد و طولاني
باشه به اندازه 3-4 تا حالش نيست اين همه رو دوباره بنويسيم كه
مثلا با يه برنامه اي اون متن رو از قسمت sms كپي كنيم و تو قسمت mms پيست (paste) كنيم![]()
ببين saragol جان اگه sms كوتاه بشه مي شه اونو تو mms دوباره بنويسيم ولي اگه sms برامون بياد و طولاني
باشه به اندازه 3-4 تا حالش نيست اين همه رو دوباره بنويسيم كه
مثلا با يه برنامه اي اون متن رو از قسمت sms كپي كنيم و تو قسمت mms پيست (paste) كنيم![]()
باشه هر وقت درست شد چك مي كنم خبر مي دمنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ها حتی من هم خوابش رو نمی دیدیم که ظرف فقط چند ماه این همه شهر بره زیر پوشش![]()
ولی از کجا معلوم شاید هم دیدی رفت![]()
نه خير عزيزم منظورش 15 تومن نيست منظورش اينه كه ديگه اشتراك ماهانه كه توي قبض هر ماه مياد مثل هزينه آبونمان و ... رو نميخواد بدن و نوشته كه بايد هزينه فعال سازي طرح (هزينه ماهانه طرح تشویقی) پرداخت بشه كه ميتونه 15 هزار تومن يا 5 هزار تومن يا 2 هزار و 500 تومن باشه و ساير هزينه ها هم كه رايگان نيستند بايد پرداخت بشه مثل مكالمه با ساير خطوط و...نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام منم 2 بار زنگ زدم به 130 تا مطمئن شم
اونا گفتن که تا اوایل مرداد یا زودتر اینا هم درست میشه![]()
یعنی هم ارسال پیام به شماره های مخابرانی مثل 200090، 100035، 300005و ..
هم زنگ زدن به شماره های 119 ، 118، 1818،17 و ...
ای بابا لااقل میذاشتی 1 ساعت شاد باشیم. ضد حال زدی که...
اگه کل کشور هم نشه مطمئن باش همه ی جاهای مهم میشه و فقط میمونه دهات های کوچولو که تازه همین الان خیلی هاشون زیر پوششه!
آره بابا حالا اولشه. 2 ماه دیگه باید تی سی آی و ایرانسل رو مقایسه کرد. ایرانسل 10 ماهه و تی سی آی 14 ساله....
الان متوجه شدم شما چی میگی !
یک برنامه convetor میخوای برای تبدیل Text به multimedia !
اگه پیدا کردم؛ حتماً اطلاع میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)