دمتون گرم بابا خوبه من یه خواهشی کردم هیشکی اصلان نگاه هم نکرد![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
دمتون گرم بابا خوبه من یه خواهشی کردم هیشکی اصلان نگاه هم نکرد![]()
دوست من زياد ناراحت نشو شما تازه اومدي هنوز عادت نكردي.يكم طول ميكشه جواب دادن.
من مي خواستم يه سوال بكنم
من اگه مثلا بخوام يكي از اين ماشين هايي كه بچه ها درست كردن رو تو بازي داشته باشم.چيكار بايد بكنم.لطفا كامل توضيح بديكد![]()
Last edited by ehsssssan; 31-03-2008 at 02:58.
من 2تا سي دي از بازار گگرفتم البته 2 سال قبل و نصبش كردمتمام ماشين ها فرق كردن بهجز چندتا ماشين اصلي.لطفا در مورد پست بالا كمك كنيد
Last edited by ehsssssan; 31-03-2008 at 02:57.
اقای احسان شما باید با استفاده از برنامه img tool ماشین هایی رو که دانلود کردی و دو تا فایل با پسوند های dff و txd رو توی gta 3 که باید با همون برنامه img جایگذین کنی البته بهتر به صفحه های اول بری تا اطلاعات بیشتری کسب کنی.
مجید جان من فهمیدم باید چکار کنم ولی نمیدونم که باید از اول ماشین رو تغییر بدم یا فقط همون کاری که گفتی انجام بدم بعد ماشین رو سیو کنم . راستی نظرتو دربارهی ماشینی که ویرایش دادم چیه.
بابا تو دیگه کی هستی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
300 صفحه بیشتر از این تاپیک رد شده هنوز نفهمیدی؟!!!!!!!!!!!111
شما همون کاری رو که گفتم بکن بعد سیو کن و برو تو بازی .
اون کار باعث میشه متریال رنگ روشنتر بشه و اون سایه که که داخل بازی کل رنگ رو می گیره از بین بره.
منتظر سمند جدید باشید داره مشکلاتش حل میشه .من از صبح ساعت 8 میشینم به درست کردن سمند و ساعت 13میریم استراحت و دوباره بعد از ظهر هم همینطور با این سمند ور می رم تا به اینجا رسیده.
یعنی کلا یک هفته هست که9 ساعت در روز به ساخت سمند می پردازم.
Last edited by majid_sd2009; 31-03-2008 at 10:55.
ماشین ریو ویرایش شده توسط :محمد گودرزی
Behdeh3000
خیلی جالب نشده دیگه ببخشید
اگه خواستید بگید بزارم
راستی عقبش هم یکم کار داره
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کمک اقا مجید تونستم ویرایشش بدم میدونم خوب نشده ولی چون اولین کارم هست لطفا نظر بدین
جلوی ماشین جالبه اما عقب یه کم کار می خواد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)