باتریو در بیار دوباره بذار اگه جواب نداد گوشیو شارژ کن اگه بازم جواب نداد فلشش کنمن گوشيمو خاموش كردم بعدش ديگه روشن نشد فقط چراغ اينفراردش چشمك ميزنه!!!!!!!!!! كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتریو در بیار دوباره بذار اگه جواب نداد گوشیو شارژ کن اگه بازم جواب نداد فلشش کنمن گوشيمو خاموش كردم بعدش ديگه روشن نشد فقط چراغ اينفراردش چشمك ميزنه!!!!!!!!!! كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.برنامه ای برای این گوشی هست که بشه با اون کاری کرد که اگر بلوتوث طرف روشن باشد شماره انرا برامون بندازه؟
لطفا اگه پچهای دیگه ای هست واسه k810فریمور R8BA024 بذارین؟؟؟/![]()
Last edited by masoud45; 28-02-2008 at 20:19. دليل: eshteba
سلام میشه بگین که آیا k800 امکان پخش کلیپ های با فرمت mp4 رو داره؟ مال من پخش نکرد
اره
مال من پخش میکنه
ببین دوست عزیز..من در جریان خیلی نیستم...باطری شما مگه چه جوریه که ازش ناراضی هستی؟
بگذار من یه توضیح کلی بدم(به یاد جوونی هام)
ببین وقتی از شارز ناراضی هستی چند دلیل داره:
1-باطری مشکل داره که با بررسی باید بهش رسید
2-شاید شارزر گوشیتون هست که مشکل داره و نه باطریت...نگاه کن ببین پشت شارزرت کلمه ی سونی اریکسون نوشته شده یا نه صاف و صیقلی هستش.به من خبر بده
تو یه بار با usb کامل بگذار گوشیت شارز بشه..اگه مثل دفعه های قبل بود..پس مشکل از باطریته.. و اگه تغییری دیدی بدون مشکل از شارژر گوشیته
در مورد باطری:
استاندار همین باطری چینی هست.اما شخصا اعتقاد دارم هیچی باطری ساخت مالزی و پایان کره نمیشه
made in malesiya,finished in korea
این باطری معمولا خیلی عالی شارژ نگه میداره..اگه باطریت مشکل داشت و خواستی تعویض کنی این باطری رو بگیر
(کاملتر خواستی بدونی تاپیک مرجع نکات صفحه ی اول پست دومش درباره اینجور چیزها مطلب گذاشته ام قدیم ها)
-----
به پستهام نگاه نکن..کاربر چندین ساله ی اینجام..بچه ها درخواست عکس سیبیل کردنمنم واسه عکس این سیبیل رو گذاشتم..اره سیبیلم واقعیه
البته 15 min بیشتر رو صورتم دووم نداشت...نمیشد باهاش رفت بیرون
---------
خوب کامل توضیح دادم...حالا چک کن و نتیجه رو بگو
گوشیت شارژ نداره!!!!من نمیدونم این موضوع چه ربطی داره که میگن باید فلش بشه!!
البته شایدم باید فلش بشه..اما اینکه گوشی روشن نمیشه و چراغ اینفرارد روشن خاموش میشه واسه وقتی هست که شارژ تموم کرده
مال من فقط صدا داره.تصویرشو پخش نمیکنه.
خیلی سریع شارژش تموم میشه - در نمایش میزان شارژ باطری هم یه دفعه از روی 100% میپره رو 50% بعدشم میره 0%. یعنی موقعی که دارم باهاش کار میکنم در نمایش باطری اصلا عددی بین 0و50و100 رو نمایش نمیده
.
من با شارژر یکی از دوستام هم شارژش کردم فایده نداشت
پس باید باطریش رو تعویض کنم . باطریش همونطور که قبلا گفتم made in chin,finished in chin است
مرسی از راهنماییتونو معرفی باطریه خوب
آقا این طریقه ی فلش کردن گوشی رو کسی لطف می کنه بگه؟
آیا امکان 2 سیم کارت کردن گوشی k800 با کیت های 2 سیم کارته وجود داره؟
و اینکه این کار باعث هنگ گوشی نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)