تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 376 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اه...ببشیخد این که میگین ترکر ها و اینا بیشتر من موندم توش!!!! اقا من کارم از اولش عیب داره و حالیم نیست!!! میشه یکی به من بگه چیکار کنم؟!! من فیلم ها رو با مگنت میگیرم و یو تورنت رو انتخاب میکنم و وا میستم ساعت12 که شد خودش مث بچه ی ادم شروع میکنه به دانلود و تا صبح ساعت 6 حدود 700 میگیره.... مشکل اینجاست که بعضی لینک های چند هزار سید دارن ولی من به 50 تاش وصل میشم،نکته ی جالب تر اینجاست که در طول 30 روز گذشته،من 7 گیگ اپلود کردم و 4 گیگ دانلود!!!(دارم میترکم ...) دوستمون گفتن 100 تا داشتن دانلود میکردن شاهزاده ی ایرانی رو،میشه بگین سرعت دانلود معمولیتون از سرور معمولا چنده؟! منظورم اینه که اخه ما ایلامی ها تو دانلود هم عقب باید باشیم؟!!ماهی 30 تومن پول اینترنت میدیم اخرش هم سرعت دانلودش 60 نمیرسه..... من الان 12 تا فیلم دادم برام دانلود کنه و تعدادشون هم روز به روز بیشتر میشه،میشه بگین تنظیمات بهتر برای دانلود بهتر چیه؟!!اصلا 700 مگ خوبه با 6 ساعت؟!! و این چیزا.......

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

آقا من اینترنتم سرعتش بالاس ینی حدود 260-500 میزنم معمولا اما یه فیلم با 4 هزار تا حدودا سیدر برداشتم (شاتر آیلند لینک زیر) سرعت از 4-5 بالاتر نمیره
    همین مشکل رو هم یکی داشت بالا گفته بودین سیدر بالا انتخاب کنه ... آخه دیگه از این سیدر بیشتر چی میشه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این 900 مگه
    Seeders:
    4530
    Leechers:

1338

چرا torrents .com دکمه download this torrent نداره؟ باید چی رو بزنم تو نرم افزار؟ گویا باقی سایتا سرعتشون کمتره ... بلد بودم یه زمانی هااا یدم رفته متاسفانه 
     µTorrent compatible  رو باید کجای نرم افزای زد؟
    Last edited by minizoro; 26-08-2010 at 22:58.

3. این کاربر از minizoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

آقا من اینترنتم سرعتش بالاس ینی حدود 260-500 میزنم معمولا اما یه فیلم با 4 هزار تا حدودا سیدر برداشتم (شاتر آیلند لینک زیر) سرعت از 4-5 بالاتر نمیره
    همین مشکل رو هم یکی داشت بالا گفته بودین سیدر بالا انتخاب کنه ... آخه دیگه از این سیدر بیشتر چی میشه؟

کد:
    این 900 مگه
    Seeders:
    4530
    Leechers:

1338

چرا torrents .com دکمه download this torrent نداره؟ باید چی رو بزنم تو نرم افزار؟ گویا باقی سایتا سرعتشون کمتره ... بلد بودم یه زمانی هااا یدم رفته متاسفانه 
     µTorrent compatible  رو باید کجای نرم افزای زد؟
    Torrentz.com فقط یه سرچ انجینه... سایتایی که این تورنتو دارن + tracker هاشو بهت میگه...

واسه اضافه کردن tracker به فایل کافیه روش دابل-کلیک کنید (توی کلاینت) و بعدش اون µTorrent compatible list رو به ته trackers list فایل با یه اینتر فاصله اضافه میکنی...

احتمالاً مشکلت با اضافه کردن ترکرای جدید بهبود پیدا میکنه...!

کد:
    کد:
    همچنین حدس میزنم تنظیمات مناسبی واسه کلاینت انجام ندادی...

5. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ما آن بخش Torrent Trackers را گفتیم که در پایینش روی µTorrent compatible list here کلیک کرده و در کلاینت دانلود تورنتتان به فایل تورنت اضافه نمایید تا بهترین بازده را داشته باشید...

احتمالاً تورنت دومی که دانلود بکرده اید دارای tracker ـای جدیدتر و بهتر و بیشتری بوده...

برای تمامی تورنت ها، لیست tracker ها را به ایشان اضافه نمایید تا به seeder/peer های کامل تری دسترسی یابید...

seeder باشید تا رستگار شوید...

امشب سر تورنت بعدی باز همان مشکل رو دارم.. زمانی همین کارهای الان رو میکردم و مشکلی پیش نمی‌آمد.
    کارهایی که گفتید انجام شد و کمی سرعت بهتر شد. ولی سرعت تا خرخره نچسبیده هنوز.
    نکنه توی فجیره اتفاقی افتاده!!!!

این هم تورنت هست
    Salt.[2010].R5.DVDRIP.H264.[Eng]-DUQA

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جناب zed2؛
    برای دو پی سی آیپی های مختلف و برای utorrent ها هم پورت های مختلف انتخاب کردم و فوروارد و اینا، ولی مشکل کماکان پابرجاست!
    فک کنم باید به فکر یه کارت شبکه برای اون یکی پی سی باشم. چون دانلودهام فقط با اونیه که متاسفانه پورتش کانکت نمیشه و قرمزه

من یه مدم مال 4-5 سال قبل دارم هم USB هم Lan داره
    یه سیستم به USB و یکی به Lan وصل کردم.بعد هر دو سیستم میتونن همزمان کانکت شن! یکی میتونه به آکانت شبانه و اون یکی با آکانت روزانه.یا هر دو روزانه یا هر دو شبانه کانکت شن.دیگه لازم نیست سیستمها رو شبکه کنی و بعد اینترنت رو share بذاری
    من که مثل شما پولدار نیستم که از چن جا اینترنت بگیرم (شوخی میکنم)
    خب راهی به نظرت نمیرسه که از همین یه سرویس اینترنت، مشترکا ً استفاده کنیم و مشکلی برای تورنت نباشه؟

سپاس از دوستان
    Last edited by Arsenal-4ever; 27-08-2010 at 10:44.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

امشب سر تورنت بعدی باز همان مشکل رو دارم.. زمانی همین کارهای الان رو میکردم و مشکلی پیش نمی‌آمد.
    کارهایی که گفتید انجام شد و کمی سرعت بهتر شد. ولی سرعت تا خرخره نچسبیده هنوز.
    نکنه توی فجیره اتفاقی افتاده!!!!

این هم تورنت هست
    Salt.[2010].R5.DVDRIP.H264.[Eng]-DUQA
    شاید سرعت بخاطر نسبت جمع ارسال به دریافت پایین همه یوزر ها این مشکل رخ داده باشه.....کلا خودت رو زیاد اینجوری اذیت نکن چون پارامتر های سرعت تو تورنت خیلی بیشتره

جناب zed2؛
    برای دو پی سی آیپی های مختلف و برای utorrent ها هم پورت های مختلف انتخاب کردم و فوروارد و اینا، ولی مشکل کماکان پابرجاست!
    فک کنم باید به فکر یه کارت شبکه برای اون یکی پی سی باشم. چون دانلودهام فقط با اونیه که متاسفانه پورتش کانکت نمیشه و قرمزه

من که مثل شما پولدار نیستم که از چن جا اینترنت بگیرم (شوخی میکنم)
    خب راهی به نظرت نمیرسه که از همین یه سرویس اینترنت، مشترکا ً استفاده کنیم و مشکلی برای تورنت نباشه؟

سپاس از دوستان
    من راه حل دیگری ندارم....پوزش...سرچ هم کردم همین قدر اطلاعات تونستم بدست بیارم.... تو منابع نت هم موردی از موفقیت باسه صاحب های این مودم پیدا نکردم.
    اخرین مورد هم این راهنمارو ببین ظاهرا کنترل پنلش مشابه کنترل پنل 8811 هست
    کد:

9. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا مزیت uTorrent به Bittorent چیه؟

مدتهاست از Bittorent استفاده میکنم. عوضش کنم؟

ضمنا اینکه شاتل تورنتو بسته راسته؟ (آخه پورت خاصی نیس که)

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام . گفتم شما تورنت بازید میتونید مشکلمو حل کنید. من حدود یه ماهه از تورنت فیلم دانلود می کنم میکنم اغلب اوقات سرعتم 110 . البته من فقط شبانه رایگان دانلود می کنم . حالا دو روزه که نمی دونم چی شده سرعت از 10 بالاتر نمی ره .با چند تا تورنت امتحان کردم فرقی نکرد .از utorrent نسخه ی 2.03 استفاده می کنم . برای امتحان با bittorrent هم تست کردم فرقی نکرد . چیکار کنم.
    هر کی مشکلمو حل کنه ثواب داره منم براش دعا می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

سلام . گفتم شما تورنت بازید میتونید مشکلمو حل کنید. من حدود یه ماهه از تورنت فیلم دانلود می کنم میکنم اغلب اوقات سرعتم 110 . البته من فقط شبانه رایگان دانلود می کنم . حالا دو روزه که نمی دونم چی شده سرعت از 10 بالاتر نمی ره .با چند تا تورنت امتحان کردم فرقی نکرد .از utorrent نسخه ی 2.03 استفاده می کنم . برای امتحان با bittorrent هم تست کردم فرقی نکرد . چیکار کنم.
    ISP ت سرعت رو کم کرده.معمولاً این چیزا موقتیه و صبر لازمه
    اشکال از نرم ازفار تورنتت نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

شاید برای سرعت های بالا زیاد فرقی نکنه ولی بهتره یه تستی هم با Vuze بکنی.برای من که سرعتم کمه(128) میانگین سرعت vuze حدود 6 کیلوبایت از utorrent بهتره.(هر دوش رو با یه فایل تست کردم.)

utorrent و bittorrent هم یکی هستن و فرق زیادی با هم ندارن.ولی vuze یه چیز دیگس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •