تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 452 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

من که راضی هستم خیلی زیاد همه چی خوبه افت سرعت نداشتم قطعی هم نداشتم اصلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من نرم افزاری رو سراغ ندارم که بشه دکل رو انتخاب کرد
    و هم چنین تو پنل امکان انتخاب دکل رو نمی ده

ولی اگر طرح ۳۶۰ فعال باشه می توانین بین tdlte مبین نت یا 4g همراه اول سوییچ کنید
    ( الان اطراف خونه ما ۴ تا دکل همراه اول هست ولی همش به یکی از دکل ها وصل می شیم و متاسفانه این دکل هم دکل شلوغیه و در ساعات پایانی شب کیفیت کاهش پیدا می کنه )

در ضمن اگر اونجایی که هستید کیفیت همراه اول خوبه و دکلی که می خواین بهش وصل بشین شلوغ نیست کیفیت خوبی خواهید داشت در غیر اون صورت راضی نخواهید بود .

متاسفانه تنوع طرح ها نسبت به بقیه شرکت ها پایینه

دانلود شبانه هم سرعت محدود میشه به حداکثر ۴ مگابیت
    نورد و اکپرس هم تا دیروز درست کار می کرد از امروز عصر نمی تونم وصل بشم نمی دونم مشکل از کجاست ( با گذشت دو ساعت حل شد )

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Last edited by mahdyshr; 27-07-2019 at 00:01.

3. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من نرم افزاری رو سراغ ندارم که بشه دکل رو انتخاب کرد
    و هم چنین تو پنل امکان انتخاب دکل رو نمی ده

ولی اگر طرح ۳۶۰ فعال باشه می توانین بین tdlte مبین نت یا 4g همراه اول سوییچ کنید
    ( الان اطراف خونه ما ۴ تا دکل همراه اول هست ولی همش به یکی از دکل ها وصل می شیم و متاسفانه این دکل هم دکل شلوغیه و در ساعات پایانی شب کیفیت کاهش پیدا می کنه )

در ضمن اگر اونجایی که هستید کیفیت همراه اول خوبه و دکلی که می خواین بهش وصل بشین شلوغ نیست کیفیت خوبی خواهید داشت در غیر اون صورت راضی نخواهید بود .

متاسفانه تنوع طرح ها نسبت به بقیه شرکت ها پایینه

دانلود شبانه هم سرعت محدود میشه به حداکثر ۴ مگابیت
    نورد و اکپرس هم تا دیروز درست کار می کرد از امروز عصر نمی تونم وصل بشم نمی دونم مشکل از کجاست

ممنون بابت پاسخگویی

منطقه ما td مبین نت پشتیبانی نمیکنه و فقط fd روی همراه اول ...الان هم تست کردم بصورت تک کانکشن و مولتی کانکشن و این سرعتی که با 4جی همراه اول گرفتم و یعنی مبین نت جواب میده؟ بدون تست منطقه توسط کارشناس مبین نت؟
    فقط من از این میترسم دکل اختلال بوجود بیاد براش، من هم باید صبر کنم تا دکل اوکی شه که صبور نیستم

محتوای مخفی: بصورت مولتی کانکشن 

محتوای مخفی: بصورت تک کانکشن 

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون بابت پاسخگویی

منطقه ما td مبین نت پشتیبانی نمیکنه و فقط fd روی همراه اول ...الان هم تست کردم بصورت تک کانکشن و مولتی کانکشن و این سرعتی که با 4جی همراه اول گرفتم و یعنی مبین نت جواب میده؟ بدون تست منطقه توسط کارشناس مبین نت؟
    فقط من از این میترسم دکل اختلال بوجود بیاد براش، من هم باید صبر کنم تا دکل اوکی شه که صبور نیستم

محتوای مخفی: بصورت مولتی کانکشن 

محتوای مخفی: بصورت تک کانکشن 
    طبق تجربه جواب می ده ولی با حدودای همین سرعت فعلی

با نمایندگی اصفهان صحبت کنید که یه مهلت تست ۲۴ ساعته بهتون بده موافقت نمی کنن ؟
    یا مثلا خودتون برید دنبال نصاب برید خونه تست بگیره ( طبق تجربه با نصاب خودتون تلفنی صحبت کنید معمولا همکاری بیشتری دارن تا با عامل فروش )

اگه شما این جوری بخواین فکر کنید ممکنه تو هر اینترنتی از این اتفاقات غیر منتظره پیش بیاد مثلا سیل بیاد مرکز مخابراتی آب بره توش یا کابل اینترنت adsl وسط راه قطع بشه یا هر چیز دیگه

6. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طبق تجربه جواب می ده ولی با حدودای همین سرعت فعلی

با نمایندگی اصفهان صحبت کنید که یه مهلت تست ۲۴ ساعته بهتون بده موافقت نمی کنن ؟
    یا مثلا خودتون برید دنبال نصاب برید خونه تست بگیره ( طبق تجربه با نصاب خودتون تلفنی صحبت کنید معمولا همکاری بیشتری دارن تا با عامل فروش )

اگه شما این جوری بخواین فکر کنید ممکنه تو هر اینترنتی از این اتفاقات غیر منتظره پیش بیاد مثلا سیل بیاد مرکز مخابراتی آب بره توش یا کابل اینترنت adsl وسط راه قطع بشه یا هر چیز دیگه

سلام عزیز

اگه همین سرعت هم جواب بده عالیه ، الان تست کردم دیدم مولتی روی 5300 سرعت داره،من زنگ زدم نمایندگی اصفهان و گفتن که مدت تست نداریم و نصاب هم نداریم بیاد شهر شما

دکل همراه اول که خیلی وقتی هست مشکلی براش بوجود نیومده چون منطقه ای که ما هستیم دوتا بانک و یک مرکز بهداشت و بنگاه معاملاتی هست و یک منطقه پرجمعیتی حساب میشه و همراه اول تا الان خوب بوده

منظور من اینه که اگه دکل مثلا مشکل براش بوجود امد و چند روز اینترنت مختل بود ، مجبورا باید از گوشی استفاده کرد یا هات اسپات ! چون صحبت دوستان را میخوندم و همینطور نمایندگی هایی ک داخل اصفهان بودن، گویا پشتیبانی مبین نت یا نمایندگی فروش اصفهان فقط میخوان فروش داشته باشند و پشتیبانی بعد از فروش بنوعی دایورت حساب میشه

پینگ به چه صورته برای شما منظورم 24ساعته؟ اخر شب محدودیت سرعت ندارید منظورم قبل از شروع ساعت 2تا 7 صبح هستش

اخر شبا روی فیلترشکن ها محدودیت سرعت میزارن براتون،شاتل که اینجوری شده سرعتت روی فوله ولی موقع کار با فیلترشکن خیلی محدودیت ایجاد میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام عزیز

اگه همین سرعت هم جواب بده عالیه ، الان تست کردم دیدم مولتی روی 5300 سرعت داره،من زنگ زدم نمایندگی اصفهان و گفتن که مدت تست نداریم و نصاب هم نداریم بیاد شهر شما
    نگاه کنید مبین نت خداکثر 40 مگابیت می ده بیشتر نمی شه ( میشه حدود 5 مگابایت )در مورد نصاب هم منظورم این بود که به صورت غیر رسمی شمارش رو گیر بیارید خودتون بهش زنگ بزنید و قرار بگذارید.
    دکل همراه اول که خیلی وقتی هست مشکلی براش بوجود نیومده چون منطقه ای که ما هستیم دوتا بانک و یک مرکز بهداشت و بنگاه معاملاتی هست و یک منطقه پرجمعیتی حساب میشه و همراه اول تا الان خوب بوده

منظور من اینه که اگه دکل مثلا مشکل براش بوجود امد و چند روز اینترنت مختل بود ، مجبورا باید از گوشی استفاده کرد یا هات اسپات ! چون صحبت دوستان را میخوندم و همینطور نمایندگی هایی ک داخل اصفهان بودن، گویا پشتیبانی مبین نت یا نمایندگی فروش اصفهان فقط میخوان فروش داشته باشند و پشتیبانی بعد از فروش بنوعی دایورت حساب میشه
    اگه دکل مختل باشه یعنی اینترنت هماره اول هم اختلال داره پس در این صورت گوشی شما هم نمی تونه وصل بشه به دکل برای استفاده
    سطح پشتیبانی مبین نت به نظر من متوسطه نه عالی نه افتضاح

پینگ به چه صورته برای شما منظورم 24ساعته؟ اخر شب محدودیت سرعت ندارید منظورم قبل از شروع ساعت 2تا 7 صبح هستش
    پینگ برای من خوب نیست. و متغیره بهترین شرایط پینگ 8.8.8.8 رو حدود 120 هست. آخر شب تا 200 میره بالا

اخر شبا روی فیلترشکن ها محدودیت سرعت میزارن براتون،شاتل که اینجوری شده سرعتت روی فوله ولی موقع کار با فیلترشکن خیلی محدودیت ایجاد میکنه
    در ساعت پایانی شب سرعت من میاد پایین. (چه داخلی چه خارجی )وقتی در همان ساعت با گوشی با اینترنت همراه اول هم تست می کنم باز هم مشکل دارم. بنابراین نمی تونم به صورت قطعی بگم مبین نت محدودیت اعمال می کنه یانه

در نهایت تا خودتون تست نکنید معلوم نمیشه یا باید مودم از دوستان و آشناها بگیرید یا با نصاب طرح دوستی بریزید () که میاد براتون به صورت غیر رسمی تست بگیره

در نهایت نظر من اینه که اگر هیچ روش دیگری برای اسفاده از اینترنت ندارید به عنوان گزینه آخر به مبین نت فکر کنید در غیر این صورت به گزینه های دیگه برسید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

در ساعت پایانی شب سرعت من میاد پایین. (چه داخلی چه خارجی )وقتی در همان ساعت با گوشی با اینترنت همراه اول هم تست می کنم باز هم مشکل دارم. بنابراین نمی تونم به صورت قطعی بگم مبین نت محدودیت اعمال می کنه یانه

در نهایت تا خودتون تست نکنید معلوم نمیشه یا باید مودم از دوستان و آشناها بگیرید یا با نصاب طرح دوستی بریزید () که میاد براتون به صورت غیر رسمی تست بگیره

در نهایت نظر من اینه که اگر هیچ روش دیگری برای اسفاده از اینترنت ندارید به عنوان گزینه آخر به مبین نت فکر کنید در غیر این صورت به گزینه های دیگه برسید.
    طرح دوستي همون طرح ٣٦٠ ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

طرح دوستي همون طرح ٣٦٠ ؟
    نهههههههه
    منظورم اینه که با طرف دوست بشید مثلا با دریافت هرینه ایاب ذهاب و هزینه اضافی به عنوان حقوق بیاد براشون تست کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون داداش که توضیح کاملی دادی

پس اگه همه شرایط خوب باشه مبین نت باید بمن با سرعت دکلی که من دیشب و امروز تست کردم بالا 4مگ بهم سرویس بده که خوبه، مایی که با 450کیلوبایت دانلود میکردیم 4 مگ برامون عالیه

شرمنده من اصلا حواسم نیست و مغزم قفله . حق باشماست اگه مبین نت روی دکلی که دچاره مختل شده، مشکل براش بوجود بیاد، خط همراه اول من هم نمیتونه سرویس بگیره ....بخاطر اینکه دو هفته اس درگیر adslهستم که شرایط خط را بهتر کنم ولی نمیشه و نوسان خط بالا هست و نهایت خط من در شرایط ایده ال 6مگه که نهایت بمن 700 کیلوبایت سرعت بده که برام کافی نیست از هر راهی هم برای بهبود کیفیت خط وقت و هزینه کردم که نشده و با این حساب باید بیام TD-Lte

اینکه که درباره پینگ گفتید،دوستم شیراز زندگی میکنه و پینگ روی پابجی که عکس داد 106بود اونم ساعت 10شب بود شاید منطقه یا استان با استان فرق کنه

پس با جواب اخرتون به این نتیجه باید رسید دکلی که ازش مبین نت سرویس میگیره هم خیلی مهمه در پینگ و سرعت و کیفیت و پایداری

متاسفانه شهر ما کسی زیاد مبین نت استفاده نمیکنه و اشنا یا دوستی سرویس مبین نت نداره

متاسفانه گزینه اخر برای من فرار از سرویس ADSL هست و ارزون ترین سرویس TD-LTE تا الان مبین نت هست

طرح دوستی با نصاب هم کمی مشکله چون عامل فروش شهر ما نداره و اصفهان داره و چطوری نصاب رو پیدا کنم و اینا هم باز جای بحث داره

اگه پیشنهادی یا راهنمایی بازم مونده ، بهم بگید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون داداش که توضیح کاملی دادی

پس اگه همه شرایط خوب باشه مبین نت باید بمن با سرعت دکلی که من دیشب و امروز تست کردم بالا 4مگ بهم سرویس بده که خوبه، مایی که با 450کیلوبایت دانلود میکردیم 4 مگ برامون عالیه

شرمنده من اصلا حواسم نیست و مغزم قفله . حق باشماست اگه مبین نت روی دکلی که دچاره مختل شده، مشکل براش بوجود بیاد، خط همراه اول من هم نمیتونه سرویس بگیره ....بخاطر اینکه دو هفته اس درگیر adslهستم که شرایط خط را بهتر کنم ولی نمیشه و نوسان خط بالا هست و نهایت خط من در شرایط ایده ال 6مگه که نهایت بمن 700 کیلوبایت سرعت بده که برام کافی نیست از هر راهی هم برای بهبود کیفیت خط وقت و هزینه کردم که نشده و با این حساب باید بیام TD-Lte

اینکه که درباره پینگ گفتید،دوستم شیراز زندگی میکنه و پینگ روی پابجی که عکس داد 106بود اونم ساعت 10شب بود شاید منطقه یا استان با استان فرق کنه

پس با جواب اخرتون به این نتیجه باید رسید دکلی که ازش مبین نت سرویس میگیره هم خیلی مهمه در پینگ و سرعت و کیفیت و پایداری

متاسفانه شهر ما کسی زیاد مبین نت استفاده نمیکنه و اشنا یا دوستی سرویس مبین نت نداره

متاسفانه گزینه اخر برای من فرار از سرویس ADSL هست و ارزون ترین سرویس TD-LTE تا الان مبین نت هست

طرح دوستی با نصاب هم کمی مشکله چون عامل فروش شهر ما نداره و اصفهان داره و چطوری نصاب رو پیدا کنم و اینا هم باز جای بحث داره

اگه پیشنهادی یا راهنمایی بازم مونده ، بهم بگید
    به اینهم فکر کن که قیمتهاش داره روز بروز بالاتر میره
    و فکر نکنی همراه اول 4مگ میده و مبین نت هم همون 4مگ رو میده این اشتباهه
    سرعت مبین نت از 4تا 40هست و ربطی به سرعت همراه اول نداره چون فقط دکل مشترکه
    ایپی شما همون مبین نت هست و سرعت شما هم بسته شده در مبین نت
    فقط ممکنه بخاطر دور بودن از دکل و یکسری مشکلات فنی سرعتتون از 4تا 40متغیر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •