تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 752 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا برای هدفون معمولی دو برند فعلآ خوش قیمت هستن البته به نسبت کیفیت:
    1. کریتیو
    2. سونی
    مدلهای محبوب کریتیو:
    1. EP-630 صدای بیس قوی و های خوب ، مناسب برای سبکهای الکترونیک
    2. EP-635 صدای بیس متعادل و بقیه خصوصیات مثل 630
    3. EP-830 خصوصیات صوتیش مثل 635 البته خیلی بهتر
    مدلهای محبوب سونی:
    1. EX300 صدای واضح و وخوب
    2. EX500 بیس قوی
    شما هم موفق باشید
    به نظر میرسه من درست منظورمو تو صحبت هام نرسوندم .
    بودجه 100 تومن برای هر 2 قطعه هست یعنی هدست معمولی + هدفون خوب
    و منظورم از هدفون خوب از این بزرگ ها هست که تقریبا یکیش آواتار خودتون هست( نمی دونم بهش دقیقا چی میگن) چون این هدفون های کوچک , گوشم رو اذیت می کنه و نمی تونم برای مدت زیاد ازشون استفاده کنم .

برای هدست معمولی هم یکی , دو نوعش رو اگه بگید ممنون میشم

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بدون شرح:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته شرح برای کسانی که زیاد به مسائل ساخت آمپ آشنایی ندارند:
    آمپ معرفی شده یکی از جعلی ترین آمپ هایی هست که تا به حال دیدم و معرف اون یک سایت معروف هست که ریویوهای خوبی هم داره و جای تاسف داره که چطور بدون آگاهی دستگاههایی را معرفی می کنند که حتی خودشون هم در معرفی گفته اند که چیپ ناشناخته!

جدیدآ عادت کردم اسپم میدم ولی شما ببخشید چون نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.
    از همه دوستان به خاطر اسپم معذرت خواهی صد باره میکنم

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

به نظر میرسه من درست منظورمو تو صحبت هام نرسوندم .
    بودجه 100 تومن برای هر 2 قطعه هست یعنی هدست معمولی + هدفون خوب
    و منظورم از هدفون خوب از این بزرگ ها هست که تقریبا یکیش آواتار خودتون هست( نمی دونم بهش دقیقا چی میگن) چون این هدفون های کوچک , گوشم رو اذیت می کنه و نمی تونم برای مدت زیاد ازشون استفاده کنم .

برای هدست معمولی هم یکی , دو نوعش رو اگه بگید ممنون میشم
    دوست عزیز اون که توی اوتارم هست عکسی هدفون خودمه که قیمتش 1500$ هست که یک کمی از بودجه شما بالاتره

برای اینکه با انواع هدفون ها اشنا بشید وبا پیش زمینه انتخاب کنید بهتره یک سر به اینجا بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته هدست ارزون قیمت یعنی هدست زیر 20 تومن حالا با توجه به بودجه شما 80 تومن برای هدفون باقی مونده و یا، حداقل

شما مدل خودتون رو از نظر ظاهر مشخص کنید تا مدل دقیقتر و مناسب به شما معرفی شود.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 21-05-2011 at 19:08.

داره خودمونی میشه 3years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

تاپیک شیرینی است

دوستان کسی اطلاع داره هدفون‌های beyerdynamic کجا میشه گیر آورد؟ و احیاناً قیمتش‌ها چقدره؟
    فرضا DT770 تو ایران چنده.

و یک سؤال که جواب درست درمون تاحالا نیافتم. برای گوش کردن موزیک صرف هدفون‌هایی مانند K77 جواب گو هستند؟ منظورم اینه برای کاربر معمولی که کار حرفه‌ای صدا انجام نمیده تفاوت فرضاً K77 و K99 با سری‌های گران‌تر Sennheiser و Beyerdynamic چقدره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درسته برای کاربرد در حرکت این دسته هدفونها مناسب نیستن ولی برای حل این مسله به شما پیشنهاد میکنم از Hook استفاده کنید که اگه اشتباه نکنم معنی فارسیش میشه قلاب که از یک سمت دور گردن هدفون قرار میگیره و از یک سمت به دور گوش شما و اینطوری محاله از گوش دربیاد حتی بهتر از inear میشه از نظر این کاربرد.

نکته فراموش شده: برای Hook میتونید از هدفون قدیمی یا اینکه از فروشگاههایی که هدفون ارزون قیمت دارن یک هدفون ارزون تهیه کنید و از Hook اون استفاده کنید(قیمت این هدفونها زیر 3 تومنه)
    با این شرایط بهتر نیست همون inear بخرم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

تاپیک شیرینی است

دوستان کسی اطلاع داره هدفون‌های beyerdynamic کجا میشه گیر آورد؟ و احیاناً قیمتش‌ها چقدره؟
    فرضا DT770 تو ایران چنده.

و یک سؤال که جواب درست درمون تاحالا نیافتم. برای گوش کردن موزیک صرف هدفون‌هایی مانند K77 جواب گو هستند؟ منظورم اینه برای کاربر معمولی که کار حرفه‌ای صدا انجام نمیده تفاوت فرضاً K77 و K99 با سری‌های گران‌تر Sennheiser و Beyerdynamic چقدره؟
    سلام به شما

مرسی از نظر شما

نمایندگی در ایران داره ولی تقریبآ دو ماه پیش تماس داشتم قیمتهاشون یک کمی بالا بود اگه اشتباه نکنم 770 هم یکی موجود داشتن. و قیمتی که گفتن اگه اشتباه نکنم حدود 600 گفتن البته خاطرم نیست چون می خواستم T1 ازشون بگیرم که نداشتن.
    اگه خواستید 770 بگیرید خیلی دقت کنید چون چند ورژن مختلف داره که تفاوت قیمت هم دارند.

برای سری K از برند AKG بیشتر جنبه مانیتور مهمه تا موسیقی خود همین سه نوع K44 و K77 و K99 با هم اختلاف به اندازه کافی دارن حالا بحث مقایسه با برندهای دیگه ای همچون سنهایزر که تنوع محصول زیادی داره بماند.

و اگه از جنس صدای هدفونهای مانیتور خوشتون میاد که از نظر حرفه ای بهترین هستند.

شما هم موفق باشید.

6. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با این شرایط بهتر نیست همون inear بخرم ؟
    دوست عزیز
    تصمیم گیرنده نهایی شما هستید
    اینجا دوستان و من فقط میتونیم انتخابهای شما رو به سمت بهترین گزینه هدایت کنیم ولی تصمیم نهایی با شماست.

اگه سوالی دارید بفرمایید تا من و دوستان کمکتون کنیم

شما هم موفق باشید.

داره خودمونی میشه 3years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به شما

مرسی از نظر شما

نمایندگی در ایران داره ولی تقریبآ دو ماه پیش تماس داشتم قیمتهاشون یک کمی بالا بود اگه اشتباه نکنم 770 هم یکی موجود داشتن. و قیمتی که گفتن اگه اشتباه نکنم حدود 600 گفتن البته خاطرم نیست چون می خواستم T1 ازشون بگیرم که نداشتن.
    اگه خواستید 770 بگیرید خیلی دقت کنید چون چند ورژن مختلف داره که تفاوت قیمت هم دارند.

برای سری K از برند AKG بیشتر جنبه مانیتور مهمه تا موسیقی خود همین سه نوع K44 و K77 و K99 با هم اختلاف به اندازه کافی دارن حالا بحث مقایسه با برندهای دیگه ای همچون سنهایزر که تنوع محصول زیادی داره بماند.

و اگه از جنس صدای هدفونهای مانیتور خوشتون میاد که از نظر حرفه ای بهترین هستند.

شما هم موفق باشید.

من اولش تا 100 می‌خواستم هزینه کنم! که کشیده شده به 200 و بعد هم که 770 یک سریش تا 250 دلار دیدم.

خوب یک مقدار فشار میاره هزینه بالاتر.

شما فرض کن بهترین هدفون که واقعاً فلت باشه و درایوهاش موقع پخش صداهای بم مثل بمترین و سنگین‌ترین نت‌های ویولون گند نزنه به رنج‌های دیگر صدا باید چقدر پول داد و چه مدلی گرفت؟ زیر 150 میشه؟ یا زیر 200؟

* نمایندگی Sennheiser که تو پایتخت هست قیمت‌هاش معقوله؟

ممنون از توجه و زحمت شما دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من اولش تا 100 می‌خواستم هزینه کنم! که کشیده شده به 200 و بعد هم که 770 یک سریش تا 250 دلار دیدم.

خوب یک مقدار فشار میاره هزینه بالاتر.

شما فرض کن بهترین هدفون که واقعاً فلت باشه و درایوهاش موقع پخش صداهای بم مثل بمترین و سنگین‌ترین نت‌های ویولون گند نزنه به رنج‌های دیگر صدا باید چقدر پول داد و چه مدلی گرفت؟ زیر 150 میشه؟ یا زیر 200؟

* نمایندگی Sennheiser که تو پایتخت هست قیمت‌هاش معقوله؟

ممنون از توجه و زحمت شما دوست عزیز
    همه همینطور انتخاب میکنند دیگه نمونه خودم با 500 شروع کردم 800 تموم شد(Shure Se535).

به هر حال برای خرید هیچ کالایی که رنج معمولی قیمتش بالاتر رفت انتظارتون مساوی با اختلاف قیمت نباید بالا بره مثلآ اگه هدفون 100 دارید و قصد خرید هدفون 300 تومنی دارید نباید انتظار داشته باشید کیفیت صدای این هدفون دقیقآ 3 برابر یا حتی 2 برابر هدفون قبلی شما باشه.

برای شما همون K99 گزینه خوبی هست.

نمیشه صددرصد گفت اینجا هدفونها جزوء محصولات پرفروش نیستن و فروشنده ها هم به نوعی تلافی این مدتی که سرمایه اونها توی ویترین خاک خورده رو باید به شکلی جبران کنند. هر چند ما هم به عنوان خریدار چاره ای جزء قبول کردن این اختلاف قیمت گاه بیش از دو برابر را نداشته مگر اینکه به شخصه به طریقی از خارج خرید کنیم اما باز هم اون اختلاف قیمت به نوعی وجود داره به هر حال بازار ما با بازار جهانی یک فاصله جهانی داره و کاری نمیشه کرد.

شما هم موفق باشید.

10. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    تصمیم گیرنده نهایی شما هستید
    اینجا دوستان و من فقط میتونیم انتخابهای شما رو به سمت بهترین گزینه هدایت کنیم ولی تصمیم نهایی با شماست.

اگه سوالی دارید بفرمایید تا من و دوستان کمکتون کنیم

شما هم موفق باشید.
    پس اگه ممکنه تا رنج 35 تومن یک inear خوب معرفی کنید . ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منظوم مدل وسطی بود.
    از امازون و Ebay میشه گرفت و...
    یه نکته پلیرهای کوون با هدفونهای امپدانس بالاتر خیلی بهتر جواب میدند و این هدفون امپدانسش در حدی زیاد هست که مشکل امپدانس پلیر رو حل کنه و نه انقدر زیاد که حتما احتیاج به آمپیلی فایر قابل حمل داشته باشه.
    ممنون. ولي قيمتاش از اوني كه فكر مي كردم بالاترن. تو ويديو مي كفت معمولي 200 اديداس 250؟

به هر حال مرسي از راهنمايياتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •