احتمالا کابل اصلی مخابرات به صورت یک خط مستقیم که حداقل میزان کابله به شما رسیده....
ببین من با گوگل مپ چند مدل محاسبه مسیر کردم....(یکی با گزینه محاسبه مسافت(که یک خط مستقیمه و حداقل مسافت) /یکی هم گزینه یافتن مسیر برای ماشین (که این خودش چند مسیر را پیشنهاد میده))
-----محاسبه مسر (خط صاف)-------
برو تو گوگل مپ
روی مرکز مخابرتت گزینه Measure distance یا محاسبه مسافت را بزن
بعد روی خونتون گزینه Distance to here یا فاصله تا اینجا را بزن
با این کار شما مسیری که حداقل کابل در آن استفاده شده را بدست می آورید که احتمالا از شانس خوبتان برای شما همین طوری است...
------------
با این کار کسایی که ADSL ندارند میتوانند از حداقل و حداکثر سرعتی که از شانس شان به آن ها می رسد اطلاع پیدا کنند (یک ذهنیتی از بدترین و بهترین حالت داشته باشند و مثل من از سرعت پایین جا نخورند)
و آنهایی هم که ADSL دارند با مقایسه عدد بدست آمده در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با میزان فاصله های بدست آمده از گوگل مپ میتوانند ببینند که مسیر اصلی کابل کدام است و آیا فاصله بدست آمده در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که بر اساس Downstream Line Attenuation محاسبه می شود)در بازه حداقل و حداکثر فاصله های گوگل مپ جای می گیرد یا خیر؟
و اگر درست بود هی دنبال تغییر آی اس پی نباشند چون اگر فاصله زیاد باشد کاریش نمیشه کرد....به نظر من مهمترین فاکتوره سرعت فاصله تا مرکزه و بس....
نکته : البته برای خونه هایی که عمرشان زیاده و یا ساختمانهایی کیفیت خوبی ندارد تست کابل اصلی دم در توصیه میشود.
مثلا برای من عدد بدست آمده از گوگل مپ حداقل 2.6 (خط صاف)و حداکثر 4.8 (طولانی ترین مسیر ماشین رو)کیلومتر بود و عدد بدست آمده از سایت اسپید گاید با Downstream Line Attenuation :57 برابر 4.1 کیلومتر بود که نزدیک به بیشترین فاصله ای است که با گوگل مپ بدست آوردم....که سرعت 300 تا 320 حداکثر بهم میده
عکسها در این پست هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]