دقیقاً
البته عکس W810i خیلی از ان70 بهتره اما فیلم برداری ان70 یه خورده بهتره که با عوض کردن درایور دوربین 810 میشه این مشکل رو برطرف کرد.
دقیقاً
البته عکس W810i خیلی از ان70 بهتره اما فیلم برداری ان70 یه خورده بهتره که با عوض کردن درایور دوربین 810 میشه این مشکل رو برطرف کرد.
دمت گرم .
پوز ان70 ی ها رو به خاک نه به ... مالیدی.
تو w810i این TOSHRA MEGA ACOUSTIC V 1.7بهتره مگا باسش هم قوی تره هر کی گوش بده تخم خور میشه .
نمیدونم آخه ان70 چی داره که میگن خوبه تو گوشی های نوکیا هم سوپر جواده نه کیفیت صدای خوبی داره نه کیفیت تصویر خوبی داره ونه دوربین و ...... خوبی داره فقط میگن خوبه آخه این گوشی ظاهرش هم نشون میده که گوشی خوبی نیست چه برسه با باطنش .
اون وقت اونایی که ان70 دارن میگن ان70 سنبل کل گوشی های دنیا شده در سال 2006 ولی تا جایی که یادمه W810iو چاکلت LG شد سنبل گوشی های دنیا تو سال 2006همین.
نه عزیزم من تا خرخره که 10KB هم جا نداشت تست کردم یه 3تا4 روزی هم پشت سر هم باهاش کار کردم اصلاً اذیت هم نشد.
من فیلم مرد انکبوتی 3 و کلی عکس حدود 50هزار تا و کلی MP3 رو گوشیم بود هیچ مشکلی واسم پیش نیومد.
مسعود جان کجایی ؟ چه خبر ؟
میایی و یه حرفی میزنی وهمه رو میزاری تو کف بعد ول می کنی میری ؟( شوخی )
شما قرار بود آموزش رجیستر کردن و افزایش فضای sms گوشیه w810 , ... v, رو بدید .پس چی شد ؟
نه بابا اگه بلد هستید به من هم بگید من خودم بلد نیستم یکی از رفیغام بلده که به من هم نمیگه سر همون موضوع قبلی.
دیگه ارتباطم رو باهاش قط کردم .
سلام
من هم اكوستيك v1.6 را نصب كردم و هم v1.7
مي خوام ببينم از اين دو كدوم بهتره
به نظر من از نظر بلندي صداي اسپيكر v1.6 بهتر هست
ولي از نظر باس و صداي بلند هدفون v1.7 بهتر هست
شما نظرتون چيه ؟
v1.6 بهتره يا v1.7 ؟
حالا بیا بخاطر بچه های این فروم برو آشتی کن دیگه
salam
khobin man mikham goshi w700 ya 800 begiram kasi hast komakam kone dar modelesh kodomo begiram khobe badesham ghaymatesham mikhastam bizahmat age begin mamnon misham merc .
یکی یک درایور دوربین خوب واسه این گوشی معرفی کنه به اضافه آموزش کامل.
میگم پی سی ورلد رو بهش معرفی میکردی خودش معتادش میشد!نه بابا اگه بلد هستید به من هم بگید من خودم بلد نیستم یکی از رفیغام بلده که به من هم نمیگه سر همون موضوع قبلی.
دیگه ارتباطم رو باهاش قط کردم .
بعد واسه اینکه یه تاپیک پر طرفدار بزنه میومد یه تاپیک میزد به نام :
چگونه ظرفیت اینباکس w810i حود را افزایش دهیم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)