راس میگیاآقا رضا به شکل پنجره ها دقت کردی ؟!ویندوز 7 هستش ویندوزم
ولی نیتم پاک بود![]()
راس میگیاآقا رضا به شکل پنجره ها دقت کردی ؟!ویندوز 7 هستش ویندوزم
ولی نیتم پاک بود![]()
شاید آنتی وسروست یکی از فایل های کرک رو پاک کرده باشه ، فایل کرک رو از اول بریز ، آخرین ورژن رو حتما بریز
به نظر م که تو فیفا تو گیم پلیش چندتا چیز آزار دهندس یکی اینکه مدافع ها وقتی مهاجم حریف بهشون نزدیک میشه عقلانی عمل نمیکنن و توپو همینطوری محکم شوت میکنن بیرون در حالی که میتونن راحت پاس بدن...یکیم که تک به تک هارو تیم حریف خیلی سخت گل میکنه و به ندرت میبینم که چیپ بزنه...
خوشحالی بعد گل هم کاش دوربین نشون دادنشو درست کنن چون اینطوری یه جورایی حس واقعیت به ادم دست نمیده....
یکیم که مثلا داری تو لیگ بازی میکنی بالای استینت ارم اون لیگ هستش و وقتی مثلا میری چمپیونز لیگ باید رو بالای آستینت آرم چمپیونز لیگ باشه ولی تو همه رقابتها آرم روی آستین اون آرمیه که خود بازی تعریف کرده مثلا اگه تیمی الان تو دست 2انگلیس باشه بیاد لیگ برتر انگلیس ارم لیگ 2انگلیس رو استینشه بازم و این خیلی آزار دهندس
خواهش می کنم کاری نمی کنیم که. دوستمون اون بالا گفتنیها رو گفتن. کرک ورژن جدید رو دان کن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک اسکیدرو قدیمیه.
ویندوزت 64 بیت هستش یا 32؟
دوستان من این آپدیت 1.3 رو هم ریختم. تابلوها برگشتن به حالت قبلی. و برخی از لباسهای تیمها هم قفل شده چیکار کنم؟ تیم ایران رو چجوری بیارم؟
آقا هاتف 64 بیت هستش.
بازم ممنون
از خیر مدرن گذشتم و رفتم Newtech گرفتم ...!!!
همین تنظیماتی که من چندتا پست قبل تر گذاشتم رو اعمال کن . اینا رو خود oriel که توی fifa soccer blog هستش گذاشته . ادم معتبریه و بهترین اسلایدرها رو هر سال میده . البته واسه کنترل منوال . شما باید پاس ارور رو عوض کنی وقتی روی assisted بازی میکنی .
منظورت همونیه که صفحه قبل گذاشتم ؟
البته این که جدیدا گذاشتم اپدیت شده است .
اخه من موشکلی ندارم . دروازه بان ها همینطوریش اکثر شوتها رو میگیرن . حتی دروازه بان خودم .
من واسه شما گفتم که میگی راحت شوتهات گل میشه و راحت گل میخوری .
سلام دوستان
من ونیدوز 8.1 رو نصب کردم الان که وارد فیفا میشم لگ داره شدیییددددددددددد
کرک و سیستمم مشکلی نداره
ولی چرا اینجوری شده تو ویندوز8 که اینجوری نبود
کمکککککککککککککک کنین
بروبچ میگم من این آپدیت 1.3 رو نصب کردم هم تابلوهام رفت (تابلوی های تبلیغاتی کنار زمین برگشت به حالت قبل) هم برخی از لباسها رو قفل کرد. بقیه تغییرات رو نمی دوم. اینا رو چجوری میشه برگردوند!؟
help me
Last edited by hatef_animat; 31-12-2013 at 12:39.
صفحه قبل نه. صفحه قبل رو الان رفتم دیدم و کپی کردم. اونی که من می گفتم همون چند ده صفحه قبل بود. لینک هم داشت به یه سایت خارجی!!
ولی من حق کپی رایت رو رعایم کردم گفتم که مال یکی از دوستان بود. هر چند اسمش یادم نبود!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)