5 ساعت بیشتر نمیشه خریدمش ولی واقعا عالیه
بیشتر بخاطر الومینوم بودنش چون بدنش یخه یخه !
5 ساعت بیشتر نمیشه خریدمش ولی واقعا عالیه
بیشتر بخاطر الومینوم بودنش چون بدنش یخه یخه !
مهدی جان این ۲ تا لینک Cpu-Z و Gpu-Z هستش:
C: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
G: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا راست کلیک هم اینجارو مطالعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها قیمت i5 این لپ تاپ در حال حاظر چند تومنه ؟
میانگین قیمتش از 2150 هست تا 2250.
دوستان پیش بینیتون از آینده بازار چیه؟به نظرتون تا یکی دو ماهه دیگه قیمتا پایین یا بالا میاد ؟والا ما میخواستیم یه ماه پیش بگیریم که2500 بود گفتیم صبر کنیم ارزونتر بشه فعلا که همینجوری داره گرونتر میشه، میگن شده2600و خورده ای
ولی دیگه خودم زدم به سیم آخر دیگه خسته شدم از بس قیمتش رو چک کردم میگذارم مهر بعد تعطیلات دیگه هرچقدر شده بودش میخرم
داداش همین چند روزه بگیر بره پی کارش.. فکر نکنم ارزون تر بشه
من خودم یک ماه صبر کردم واسش ولی همش اعصابم رو بد جور داغون کرده بود !
تازشم گرونتر هم شده الان 2700 هست... حالا خود دانی !![]()
داداش تو پاساژ پایتخت باید فقط تخفیف بگیری!!!(نظر منه)
یه کیف تبلت رو میگفتن 35 تومن من خریدم 20 تومن!!!
میشه گفت که با شروع به کار دانشگاه ها(مهر) و ورود دانشجویان جدید تقاضا برای خرید لپتاپ بیشتر بشه و به احتمال زیاد یه خورده گرونتر بشه.
ولی هرچی به اخر سال خودمون نزدیکتر بشیم چون سال جدید میلادی شروع شده و به احتمال زیاد شرکت ها با سال جدید مدل های جدیدی ارائه می کنند و فروشنده های ما هرچه سریعتر میخوان مدل های قبلیشون رو اب کنند ارزون تر بشه و خریداران محترم 2دل میشن که جدید ها که بهترن شاید ارزونتر بشه واز مدل قبلی یادشون میره.
از قیمت دلار هم نمیشه چیزی گفت چون یک ماهی هست که نوسانش کمی ثابت شده.
در نتیجه دوست عزیز بزن به همون سیم آخری که خودت گفتی و به زودی بخرو تا 2الی 3سال آینده حالشو ببر.دقیقا همون کاری که خودم کردم
![]()
کلید اف 12 رو زدم صفحه نمایش تاریک شد..میشه لطفا سریع بهم راه حلش رو بدین ...
سلام بچه ها من سر دو تا مدل از زد 500 موندم یکی با گرافیک AMD 8750m و اون یکی هم 740m است میخوام بدونم کدوم قوی تره آخه من زیاد بازی میکنم و برام مهمه که حداقل تا 2-3 سال بتونم باهاش سر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)