هرکی سوالی چیزی در مورد مرحله ای داره لطفا در داخل اسپویل بزاره از بس گفتم زبونم مو درآورد.
آقایون ناظر کجا هستند چرا نظارت نمی کنند
هرکی سوالی چیزی در مورد مرحله ای داره لطفا در داخل اسپویل بزاره از بس گفتم زبونم مو درآورد.
آقایون ناظر کجا هستند چرا نظارت نمی کنند
در مورد داستان بازی ها باید از اسپویلر استفاده بشه
در مواردی هم که ما لازم بدونیم روی این تاکید می کنیم
ولی اینکه یه نفر در مورد یه مرحله ای سوال کنه که چیز خاصی از داستان بازیو نمیگه لزومی نداره حتما از اسپویلر استفاده بشه
اگه منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسته اشاره خاصی به داستان بازی نمیشه و اینجور چیزا رو حتی قبل انتشار بازی میشه دید
کرک 4 + آپدیت 2
لینک لطفا پلیز
ترینری چیتی چیزی هست ؟ رمز ماشین خیلی به کار میاد
سلام عرض خسته نباشید
من میخوام بازی از طریق سوشال کلاپ بگیرم
1- از سوشال کلاپ میشهه به صورت cd key اشتراکی استفاده کرد ؟؟؟؟اخه الان یک سایت گزاشته اکانت gta v در سوشال کلاپ به صورت اشتراکی ؟؟؟؟150 هزار تومن که نفری میشه تقربا 16 تومن
2- اگه به صورت cd key بازی رو از شسوشال کلاپ بگیرم دیگه بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ؟ یعنی مشکلاتی چون (افت فریم لگ استاپ ورکینگ سویپ کرد اینا همه از بین میره یا نه ؟ )
3-بعد اگه بصورت اشتراکی بگیرم قابلیت انلاین داره (این زیاد برام مهم نیست فقط اینکه بدون مشکل اجرا شه)
4-لطفا جوابمو بدید
کسی اطلاع داره دقیقا تفاوت نسخه های skidrow و corepack در چه مواردی هستش؟
نسخه PreLoad-SKIDROW نسخه کامل و با حجم 62 گیگ
ولی نسخه PrePack-CorePack حجمش 36 گیگ هست و ضمن حذف بخش آنلاین و مولتی پلیر بعضی از قسمتهای اصلی بازی نیز به اشتباه حذف شده ...![]()
من چند تا ماموریت رو انجام دادم.الان فقط تو نقشه یه علامت سوال هست که وقتی اونجا میرم باید دوستمو یا دعوت به مشروب کنم یا خداحافظی کنم.یعنی بازی تموم شده؟
اخرین ماموریت که بازی کردی چی بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)