vt30 تو بانه چند است کسی ادرسی داره
neo pdp و neo plasma پاناسونیک در حال حاضر بیشترین نیمه عمر رو در تمام تی وی ها دارن.این مساله رو وقتی میتونید حس کنید که با گذشت زمان کیفیت و درخشندگی تصویر در اونها بر خلاف ال ای دیها و ال سی دی ها که کمتر میشه افزایش پیدا میکنه
میگم با این vt30 رفیقت که 65 اینچه مسافرت هم میشه رفت.آخه قیمتش از پراید دوگانه سوز هم بیشتره
جدا چه حالی میده با این اینچ فیلم سه بعدی دیدن.woooooow خوش به حال صاحبش
نه ربطی به متحرک و این صحبت ها نداره. تو فروم های لاتین از روزهای اول این مشکل بحث داغی برای مدل های 2011 پانی بود. یه چیزی تو مایه های این عکس:
تازه تاپیک هم داره!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین مسئله بود که من 6 ماه پیش با اینکه می تونستم 50VT30 رو با قیمت حدود 2.5 به همراه یه دوربین سه بعدی پانا تهیه کنم و نکردم و رفتم سمت HX925کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الآن که دوستم میخواد میگم شاید تو رلیز R مشکلات رفع شده باشه برای همین دارم تحقیق میکنم.
دوستانی که VT30 تهیه کردن وقتی ولوم off باشه و خونه ساکت صدایی از تلویزیون نمیشنون؟
Last edited by siamak_mu; 06-12-2011 at 23:45.
همچین مشکل تابلویی جای نگرانی ندارد مشخصا پنل معیوب است همان زمان که پنل را برای نصب می آورند میتوان متوجه آن و تعویش تلویزیون شد.
اتفاقا همچین چیزی را نشنیده بودم.توی بررسی کارشناسای خود اکثر سایت ها نیز فکر نکنم چنین چیزی دیده باشم.فقط همون هاله ی سبز رنگ اطراف اجسام متحرک بود که خیلی جزیی بود و مهم نبود.
عزیزانی که VT30 و ST30 دارن خواهشا این مورد را بررسی کنند و اگه ممکنه مانند تصویری که دوستمون قرار داده ، خواهشا اونها هم عکسی از قسمت مربوط به "جستجوی کانال" را که پیش زمینه ی خاکستری داره ، از تی وی بگیرن و قرار بدن. پیشا پیش ممنون از دوستان
چجوری؟!بگو تا ما هم همینجوری تهیه کنیم خب
![]()
ببخشید چرا بعد از 6 ماه الان گفتین؟کیفیته خوبه پاناسونیک باعث نمیشه من بخاطر برخی ایراداته جزیی که برای هر تلوزیونی پیش میاد برم سراغه hx925 گرامی![]()
Last edited by dfbdb; 07-12-2011 at 01:28.
جای تعجب داره.من اون هاله سبز رو تا حالا ندیدم.نه تو تصاویر متحرک و نه تو تصاویر خاکستری.خالا انشالله سر فرصت به دقت نگاه می کنم ببینم چیزی می بینم یا نه.
وقتی که گوشت رو به فاصله 20 سانتی پنل برسونی یه صدای ویز ویز می شنوی.
کسی از قیمت بانه (بدون گارانتی) p50st30 خبر داره؟
یه سوال تجربی از اساتید، قیمت گارانتی دار و بدون گارانتی در آینده نزدیک (۱-۲ ماه) افت قیمت پیشبینی میشه یا خیر؟ اگه کاهش داشته باشه حدوداً چند خواهد بود؟ یعنی به حدی افت قیمت خواهد داشت که ارزش صبر کردن داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)