تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 720 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه pedrammelle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

vt30 تو بانه چند است کسی ادرسی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عمر پلاسما کمتره ولی افت کیفیت تصویر هم کمتره..............................
    neo pdp و neo plasma پاناسونیک در حال حاضر بیشترین نیمه عمر رو در تمام تی وی ها دارن.این مساله رو وقتی میتونید حس کنید که با گذشت زمان کیفیت و درخشندگی تصویر در اونها بر خلاف ال ای دیها و ال سی دی ها که کمتر میشه افزایش پیدا میکنه

3. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خونه این رفیقم pirates of caribbean 4 رو با vt30 دیدم ۶۵ اینچ پخشش هم pioneer lx54 بود البته سر راهش به تلویزیون یک pioneer lx85 av receiver هم گذاشته که تصویر از پخش میره توی اون بعد میره به vt30
    crosstalk رو داشت با توجه به اینکه این فیلم بیشترش توی تاریکی بود ولی متوجه لرزشی توش نشدم
    در مورد فاصله هم کاملا موافقم حدود ۳ متر بهترینه
    توی نور هم رفلکس چراغها تو عینک اذیت میکنه
    خلاصه من هر روز که میرم خونه اینها به تلویزیونشون تعظیم میکنم (البته قکر کنم همین روزهاست که باباش دیگه راهم نده)
    میگم با این vt30 رفیقت که 65 اینچه مسافرت هم میشه رفت.آخه قیمتش از پراید دوگانه سوز هم بیشتره

جدا چه حالی میده با این اینچ فیلم سه بعدی دیدن.woooooow خوش به حال صاحبش

5. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظورت همون هاله ی سبز رنگی هست که بطور خیلی جزیی و نامحسوس اطراف اجسام متحرک در تصاویر دیده می شه ؟ ( اونم توی فاصله نزدیک و با دقت زیاد ؟)
    نه ربطی به متحرک و این صحبت ها نداره. تو فروم های لاتین از روزهای اول این مشکل بحث داغی برای مدل های 2011 پانی بود. یه چیزی تو مایه های این عکس:

تازه تاپیک هم داره!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    همین مسئله بود که من 6 ماه پیش با اینکه می تونستم 50VT30 رو با قیمت حدود 2.5 به همراه یه دوربین سه بعدی پانا تهیه کنم و نکردم و رفتم سمت HX925
    الآن که دوستم میخواد میگم شاید تو رلیز R مشکلات رفع شده باشه برای همین دارم تحقیق میکنم.

دوستانی که VT30 تهیه کردن وقتی ولوم off باشه و خونه ساکت صدایی از تلویزیون نمیشنون؟
    Last edited by siamak_mu; 06-12-2011 at 23:45.

7. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همچین مشکل تابلویی جای نگرانی ندارد مشخصا پنل معیوب است همان زمان که پنل را برای نصب می آورند میتوان متوجه آن و تعویش تلویزیون شد.

9. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما هم هاله سبز رنگ مشکوکی تو قسمتی از صفحه نمیبینید؟ مخصوصاً تو رنگ های خاکستری و سبز.
    منظورت همون هاله ی سبز رنگی هست که بطور خیلی جزیی و نامحسوس اطراف اجسام متحرک در تصاویر دیده می شه ؟ ( اونم توی فاصله نزدیک و با دقت زیاد ؟)

نه ربطی به متحرک و این صحبت ها نداره. تو فروم های لاتین از روزهای اول این مشکل بحث داغی برای مدل های 2011 پانی بود. یه چیزی تو مایه های این عکس:

تازه تاپیک هم داره!!!
    کد:
    کد:
    اتفاقا همچین چیزی را نشنیده بودم.توی بررسی کارشناسای خود اکثر سایت ها نیز فکر نکنم چنین چیزی دیده باشم.فقط همون هاله ی سبز رنگ اطراف اجسام متحرک بود که خیلی جزیی بود و مهم نبود.

عزیزانی که VT30 و ST30 دارن خواهشا این مورد را بررسی کنند و اگه ممکنه مانند تصویری که دوستمون قرار داده ، خواهشا اونها هم عکسی از قسمت مربوط به "جستجوی کانال" را که پیش زمینه ی خاکستری داره ، از تی وی بگیرن و قرار بدن. پیشا پیش ممنون از دوستان

همین مسئله بود که من 6 ماه پیش با اینکه می تونستم 50VT30 رو با قیمت حدود 2.5 به همراه یه دوربین سه بعدی پانا تهیه کنم و نکردم و رفتم سمت HX925
    چجوری؟! بگو تا ما هم همینجوری تهیه کنیم خب

11. این کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشید چرا بعد از 6 ماه الان گفتین؟کیفیته خوبه پاناسونیک باعث نمیشه من بخاطر برخی ایراداته جزیی که برای هر تلوزیونی پیش میاد برم سراغه hx925 گرامی
    Last edited by dfbdb; 07-12-2011 at 01:28.

13. این کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اتفاقا همچین چیزی را نشنیده بودم.توی بررسی کارشناسای خود اکثر سایت ها نیز فکر نکنم چنین چیزی دیده باشم.فقط همون هاله ی سبز رنگ اطراف اجسام متحرک بود که خیلی جزیی بود و مهم نبود.

عزیزانی که VT30 و ST30 دارن خواهشا این مورد را بررسی کنند و اگه ممکنه مانند تصویری که دوستمون قرار داده ، خواهشا اونها هم عکسی از قسمت مربوط به "جستجوی کانال" را که پیش زمینه ی خاکستری داره ، از تی وی بگیرن و قرار بدن. پیشا پیش ممنون از دوستان

چجوری؟! بگو تا ما هم همینجوری تهیه کنیم خب
    جای تعجب داره.من اون هاله سبز رو تا حالا ندیدم.نه تو تصاویر متحرک و نه تو تصاویر خاکستری.خالا انشالله سر فرصت به دقت نگاه می کنم ببینم چیزی می بینم یا نه.

15. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستانی که VT30 تهیه کردن وقتی ولوم off باشه و خونه ساکت صدایی از تلویزیون نمیشنون؟
    وقتی که گوشت رو به فاصله 20 سانتی پنل برسونی یه صدای ویز ویز می شنوی.

17. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کسی‌ از قیمت بانه (بدون گارانتی) p50st30 خبر داره؟

یه سوال تجربی‌ از اساتید، قیمت گارانتی دار و بدون گارانتی در آینده نزدیک (۱-۲ ماه) افت قیمت پیشبینی‌ می‌شه یا خیر؟ اگه کاهش داشته باشه حدوداً چند خواهد بود؟ یعنی‌ به حدی افت قیمت خواهد داشت که ارزش صبر کردن داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •