برای خرید قیمت خوب از آلمان:
idealo.de
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خرید قیمت خوب از آلمان:
idealo.de
این توضیحاتش بیشتر در مورد سبک صدای هدفونه تا کیفیت صدای هدفون
متأسفانه خودش درست توضیح نداده در مورد منظورش از این واژه ها. چونکمه من تا حالا جایی ندیدم این واژه ها رو کنار هم به کار ببرن، این واژه ها رو جدا به کار می برن، ولی در کنار هم به کار بردنشون یکم معنی کردنشون رو سخت می کنه و برای همین درستش این بود که خود سایت یک توضیحی در مورد منظور دقیقش از واژه ها می داد.
تنها توضیحی که داده رو اینجا می شه دید:
که یک توضیح ناکارآمد برای فهمیدن اون جدول هستش.
حالا خودم هرچی فهمیدم و براساس تعاریف متداول اون واژه ها، توضیح می دم.
عکسش رو بزارم اول:
![]()
1-transparency/ coloration: میزان رنگی کردن صدا و میزان شفافیت صدا رو هر دو با هم در نظر گرفته، در نظر گرفتن این دو تا با هم همچین بی معنیه به نظر من؛ ولی این کار رو کرده دیگه. یک طرفش میشه مبهم و تار (veiled) اون طرفش میشه شفاف (clear)
2- dynamics: بیشتر در مورد میزان سرعت پاسخگویی و میزان پاسخگویی هدفون به سیگنال ورودی هستش. یک طرفش بسته و فشردست (compressed) اون طرفش طبیعی (natural) من خودم نفهمیدم این چیه. یعنی تعریفش به مقیاس هاش هیچ رابطه ایی نداره(من اول فکر کردم که این مربوط به این میشه که مثلاً صدا چقدر باز یا بسته هستش، ولی بعداً فهمیدم اینطور نیست.)
3- high resolution: در مورد میزان درک از دقت و جزئیات هستش. که یک طرفش تیره و ضعیف در تریبل (dull) اونیکی طرفش شفاف (vivid)
4- treble relative to midrange: به وضعیت مقدار تریبل به مقدار میدرنج بستگی داره. که از تیره تا روشن تغییر می کنه. یعنی مثلاً اگر هدفونی میزان تریبلش نسبت به میدرنجش زیاد باشه، اون هدفون صدای روشن تری میده.
5- treble texture: نحوه و ویژگی صوتی تریبل. چگونگی درک کردن تریبل. که از حالت زبر و خشن تا حالت نرم تغییر می کنه.
6- bass relative to midrange: به وضعیت مقدار بیس به میدرنج بستگی داره. که از حالت لاغر تا حالت بومی تغییر می کنه. یعنی مثلاً اگر هدفونی میزان بیسش نسبت به میدرنجش زیاد باشه، بیس اون هدفون بومی تر به نظر میاد. برای همینه که هدفون هایی که بیس خیلی اغراق شده دارن، بیس بومی دارن و همزمان میدرنجش محو به نظر میاد.
7- bass texture: نحوه و ویژگی صوتی بیس. چگونگی درک کردن بیس. که از حالت نرم و روان تا حالت سفت و محکم تغییر می کنه.
در کل زیاد این رو در نظر نگیرین، چونکه تعریف درستی از این واژه ها خودش نداده، و من هم تا حالا هیچ جا ندیدم که بعضی از این واژه ها رو کنار هم به کار ببرن. مثلاً من تا حالا ندیدم یکی هم واژۀ dull به کار ببره و هم dark. یا من که اصلاً نفهمیدم چطور transparency رو با coloration به کار برده
شما به گوش خودتون و به ریویوی افراد معتبر اعتماد کنین.
راستی من برای پیدا کردن معنی دقیق این واژه ها، 3 جا رو نگاه کردم. علاوه بر اینکه یکسری هاشون توی اینجا معنی خاصی نمی دادن بعضی از واژه ها رو حتی پیدا نکردم.
Last edited by rave-87; 27-07-2013 at 00:28.
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم
1. صدای فلت چیه (زیر دیپلم بفرمائید ممنون میشم)
2. آی پاد تاچ flac میخونه؟
3. تفاوت صدای هدفون پشت باز و بسته دقیقا تو چیه ( کم و بیش میدونم )
4. مید و تریبل هم یه توضیح مختصر زیر دیپلم بفرمائید ممنون میشم
با تشکر
سلام
خسته نباشید دوستان
راستش میخواستم برای iPhone 4 یه ایرفون بگیرم که بودجهم ماکزیموم 80 تومنه
توی شیراز هستم و دوستام توی پاساژ ملاصدرا جایی رو معرفی کردن برای خرید هدفون های فیلیپس و سنهایزر.
رفتم و دیدم و از ایرفونایی که داشت از مارک سنهایزر، مدل cx550 و ie7 داشت.
برچسب شرکتی هم داشت اما چیزی که عجیب بود قیمتاش بود.
Sennheiser cx 550 :70t
Senheiser ie 7: 90t
از لحاظ بسته بندی چک کردم با سایت ها جور بود.
اینا حتما تقلبیه؟ آخه دوستم که فیلیپس از همینجا چند ماه پیش گرفت 40 تومن عالی بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید و پیشنهاد بدید.
مرسی
شک نکن که تقلبیه دوست من.اینا کپی از مورد اصلیه شما فقط محصولات سنهایزر رو با گاراتتی نامداران بخرید جهت اصالت.
توی اون بودجه اگر اصل میخواین کریتیو ep630 با گارانتی شاب بخرید.تاکید میکنم با گارانتی شاب
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
اون فروشگاه رو منم دیدم. همه جنساش تقلبیه. حتی کریتیوها هم تقلبی بود. جالب اینجاس وقتی در مورد جنساش باهاش صحبت میکردی همچین قیافه حق بجانبی هم میگرفت !
دوستان تا80تومن بهترین ایرفون(توگوشی)برای پاپ با میدعالی و بیسم اصلا مهم نیست چیه؟سورس:بلندگوی مانیتور:
نظرتون راجع به اینا:
1-creative ep-630
2-sony mdr-ex60;p
2-audio technica تا این رنج قیمت
ممنون
چی تو این رنج و پایینتر از این قیمت ارزش خرید داره؟
1.هدفونی که همه ی فرکانسها رو به یک اندازه پخش کنه
اطلاعات بیشتر
2.خود پلیر ایپاد نه ولی نرم افزار هایی هستند که رو اییپاد نسب میشن و این کار رو انجام میدن
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.همون لینک شماره ی 1
موفق باشید.
اتفاقا ممکنه ارزش خرید داشته باشه
البته اگر اجازه ی تست بده
من خودم یه بیتش تقلبی یه بار خریدم 10 تومن ولی واقعا به اندازه ی یک فیلیپس 50 تومنی کیفیت صدا داشت.
بعضی از این فیک ها نسبت به قیمتشون خیلی کیفیت بالایی دارند.
نظرتون راجع به کدوم مثبته؟
Sony XBA-C10
sennheiser cx300
soundmagic e10
از بالا به پایین گرونتر هم میشند البته
Last edited by shahab_f; 27-07-2013 at 23:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)