با سلام إستاد عزيز لطفا جواب مرا بدهيد از بين نوشته ها و گفتارهاي دوستان خريدار مقداري جهت انتخاب سرگردان ميشود لطفا در صورت امكان جواب مرا بدهيد
با سلام إستاد عزيز لطفا جواب مرا بدهيد از بين نوشته ها و گفتارهاي دوستان خريدار مقداري جهت انتخاب سرگردان ميشود لطفا در صورت امكان جواب مرا بدهيد
Last edited by reza sheydaee; 12-10-2015 at 15:33.
إستاد گرامي از گفتارهاي دوستان و نوشتهاي پراكنده خريدار سرگردان ميشود لطفا نظر خود را در مورد سوال اينجانب بفرماييد با تشكر
Last edited by reza sheydaee; 12-10-2015 at 15:23.
ممنون از راهنماییتون زمینی دو مدل پکیج هست یکی ایران رادیاتور و اون یکی شوفاژکار با دیگ چدنی و 10 سال گارانتی دیگ. کدوم بهتره؟ در ضمن خود شوفاژکار دو نوع هست با مدل صفحه ای و یا منبع کویل دار ... کدوم بهتره مبدل صفحه ای یا کویل؟
نوشته شده توسط tornado87;872546
7
Last edited by iransatinfo; 13-10-2015 at 13:59.
اگر جواب سوال مرا نميدهيد حداقل دليل جواب ندادن را بفرماييد
دقت بفرماييد چهار سوال متوالي من را جواب نداديد
Last edited by reza sheydaee; 12-10-2015 at 22:49.
سلام قیمت منبع انبساط پکیج ایساتیس مدل 26ff رو میخواستم تشکر![]()
سلام. ممنون از پاسختون. ولی مشکل اینه که من اصلا نمی دونم پکیج فن دار هست یا نه. چه جوری میشه فهمید؟ این هم تصویر پکیج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تصویر مارک پکیج:
که هر چی گشتم کلا هیچی تو اینترنت راجع بهش پیدا نکردم!
ممنون.
ببخشید اگه سوالم پیش پا افتاده هست.
سلام
بالای پکیج نگاه کنید اگر دودکش 15 سانتیمتری داره ( قطر دودکش ) بدون فن هست و اگر 2 تا دایره یکی به قطر 6 سانتی برای خروج دود و دیگری 10 سانتیمتری ورود هوای تازه داخل یکدیگر هست پکیج فن دار می باشد و باید از دودکش دو جداره که در عکس فوق مشاهده میکنید نصب شود
سلام. راستش طبق تعریف شما پکیج ما باید بدون فن باشه. چون یک سوراخ بیشتر نداره. (البته داخلش فکر کنم یک سری سوراخ ریزتر داشته باشه.) تصویر:
اما سوال اینجاست که این پکیج تقریبا شش ماهی هست که داره کار می کنه، اگه بدون فن هست، نباید بهش دودکش وصل می کردند؟ این از اول هیچ دودکشی بالاش نبود.
در ضمن پکیج ورودی برق هم می گیره.
بنده عرض کردم که روی برندی که توصیه کردم کار نمیکنم ! در ضمن من فروشنده نیستم ، یجورایی میشه گفت در فاز خدمات پکیج فعالیت دارم
سلام دوست عزیز
پکیج شما بدون فن هست و باید توسط دودکش 15 سانتیمتری به سمت پشت بام هدایت شود و طول دودکش باید حداقل 3 متر باشد
بدون دودکش کار میکنه وقتی توی تراس باشه ولی در صورت وزش باد و ... امکان خاموش شدن هست
ورودی برق برای راه اندازی پمپ سیرکوله گرمایشی هست و ....
Last edited by hesam.eng; 15-10-2015 at 17:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)