كمك!!!![]()
كمك!!!![]()
رشته هنر
سهميه شاهد
رتبه در سهميه 5
رتبه كشوري بدون سهميه 1474
نمره زير گروه 2(طراحي صنعتي)7428
ادبيات:24
عربي:12
معارف:24
زبان:38/7
درك عمومي هنر«22/3
درك عمومي رياضي و فيزيك:16/1
ترسيم فني:25
خلاقيت تصويري:53/4
خلاقيت نمايشي:50
خلاقيت موسيقي:0
خواص مواد:0/5
به نظرتون طراحي صنعتي تهران قبولم؟
(راستي من پسر هستم و تنها 4.32درصد پسرها مجاز به انتخاب رشته شده اند)
کدوم شهر هستی؟
رتبت که خیلی خوبه! مثلا مکانیک یا برق علم و صنعت فکر کنم قبول شی! کامپیوتر هم به ترتیب بزن شریف و دانشگاه تهران و امیرکبیر و بعد علم و صنعت ببین کدوم رو قبول میشی اگه دوست داری بری کامپیوتر!...![]()
دقیقا حق با توه علی جون . تا حالا اونقدر پیش اومده که چندنفر به خاطر همین درک نکردن فرهنگ هم دیگه با هم به مشکل خوردن![]()
پارسال با رتبه ی شما اینجاها قبول شدن:
شریف: هوافضا-مواد/ تهران:همه مهندسیها غیر از برق و مکانیک و عمران و معماری و کامپیوتر / امیرکبیر: همه مهندسیها غیر از برق-مکانیک عمران /علم و صنعت و خواجه نصیر و بهشتی:هر چی بخوای قبولی
قطعا رشته درجه 1 بهتره. فراموش نکنین وقتی فارغ التحصیل میشین با رشتتون کار میکنین نه با دانشگاتون!
کدوم منطقه مدنظرتونه؟من نگاه کردم منطقه 1 تا 2000 و منطقه دو منطقه دو هم انگار تا 4500 گرفته منطقه 3 رو نمیدونم .
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
اعتبار دانشگاه روزانه قطعا بالاتره ولی اگه راه زیادی دوره شاید بشه از اعتبارش گذشت (شاید)
تهران.
اولویت انتخاب رشته ها اهمیتی داره؟ مثلا اگه من انتخاب اول بزنم کامپیوتر شریف دومیرو بزنم برق علم و صنعت شرایط هر دوتاش رو داشته باشم اونی که اول زدم رو باید برم؟
اخه تو دفترچه نوشته ترتیب چیدن رشته ها صرفا علاقه رو نشون میده
بله سهمیه هایی که ذکر نمیشه مثل جانبازی و آزاده و بسیجی فعال
بله دیگه! هر کدوم که زودتر زدین باید برید....
همونطور که دوستمون گفت یعنی فقط ناهار بهتون میدن . البته غذای هر دانشگاه با دانشگاه دیگه فرق داره کیفیتش مثلا من قبلا دانشگاه ایران بودم کیفیت غذاش عالی بود الان که دانشگاه زنجانم خوبه ولی عالی نیست البته خدارو شکر شام ما فقط تخم مرغ نیستتقریبا میشه گفت متنوعه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)