تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 1805 اولاول ... 2152653053113123133143153163173183193253654158151315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا من طرح طلایی ماهیانه 4 گیگ رو دارم.
    فیبر نوری هســـتم و خط خونه هم ماله مخابرات استقلال.
    یه 1 هفته ای میشه ( البته بعد این همه زنگ و شکایت ) که سرعتم رسیده به 256 KB وگرنه قبلش به زور به 100 KB می رسید. هر وقت هم واسه افت سرعت زنگ میزدم , به من که لیسانس کامپیوترم یه سری اراجیف تحویل میدادن که باهاشون دهن به دهن میشدم ( به همین روزی قسم ...)
    واقعا من موندم ماهایی که رو فیبر نوری هستیم چه گناهی کردیم ADSL مزخرف مخابرات رو باید تجربه کنیم ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

واقعا من موندم ماهایی که رو فیبر نوری هستیم چه گناهی کردیم ADSL مزخرف مخابرات رو باید تجربه کنیم ؟
    Welcome to The Club
    گناهمون اینه که تو سری خور هستم.

داره خودمونی میشه erfangame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یک نتیجه ای گرفتم اونم این که سرعت و پینگ و کلا کیفیت اینترنت به تعداد مشترکین که تو منطقه آدم اینترنت گرفتن ربط داره.(نتیجه ای که گرفتم درست نیست؟)
    الان من شبا با چند تا لینک میتونم با سرعت 250 بگیرم (طرح طلایی) ولی با همین طرح تو منطقه دیگه به 150 هم نمیرسه حتی با چند لینک.
    ولی پینگ من که دیگه اصلا جایه صحبت کردن نداره کلا باید قید بازی آنلاینو زد.
    پینگم به نظر من به این که بره آدم بزنه 4.2.2.4 اینا ربطی نداره چون من پینگم با همین 4.2.2.4 ، 130 هست ولی تو بازی آنلاین یک تاخیری دارم که خدا میدونه ولی یکی دیگه پینگش بالایه 200 هست راحت آنلاین بازی میکنه.
    ولی باز جایه شکرش باقیه یک ماهی هست دانلود شبانرو کم نمیکنن و کلا سیستمشون درست شده ( دیگه ببینین کارمون به کجا رسیده که به خاطر دزدی نکردنشونم ازشون راضی هستیم )

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من یک نتیجه ای گرفتم اونم این که سرعت و پینگ و کلا کیفیت اینترنت به تعداد مشترکین که تو منطقه آدم اینترنت گرفتن ربط داره.(نتیجه ای که گرفتم درست نیست؟)
    خیر. اینجوری که شما میگی نیست.
    شما هر کجای مشهد باشی بالاخره همه از یه جا تغذیه میکنند.همه از یه جا پهنای باندشون رو میگیرند.
    ولی چرا اگه مثلا می اومدند و میگفتند مرکز مخابرات استقلال فلان مقدار پهنای باند اختصاصی باید داشته باشه , میشد حرف شما.
    ولی حالا که همه از یه جا تغذیه میشند این حرف منطقی نیست.

پینگم به نظر من به این که بره آدم بزنه 4.2.2.4 اینا ربطی نداره چون من پینگم با همین 4.2.2.4 ، 130 هست ولی تو بازی آنلاین یک تاخیری دارم که خدا میدونه ولی یکی دیگه پینگش بالایه 200 هست راحت آنلاین بازی میکنه.
    من خودم قبلا اون موقع که 128 نامحدود هنوز بودش راحت و بدون لگ و اینجور حرف ها میرفتم آنلاین بازی میکردم.
    ولی الان با همین طرح طلایی که مثلا 2 مگ هستش لگ دارم در حد لیگ ان بی ای.
    مهمترین علتش هم همین پینگ است. البته در این بین Packet Lost و یا همون تایم اوت مسئله مهمی است.
    مثلا چرا همین ویدیوهای یوتوب رو نمیشه مثل آدم نگاه کرد ؟ به خاطر همین پینگه که بالاست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان بنده در مشهد هستم اینترنت نامحدود و محدود و فیبر نوری خواستین درخدمت هستیم قیمت هم عالی میدم کسی هم خواست نمایندگی بهش میدم
    Last edited by hamid_zebel82; 28-06-2013 at 23:36.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام دوستان بنده در مشهد هستم اینترنت نامحدود و محدود و فیبر نوری خواستین درخدمت هستیم قیمت هم عالی میدم کسی هم خواست نمایندگی بهش میدم
    لیست طرح ها و قیمت ها رو برام پ خ کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

لیست طرح ها و قیمت ها رو برام پ خ کن.
    تعرفه هارو فرستادم برات

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خیر. اینجوری که شما میگی نیست.
    شما هر کجای مشهد باشی بالاخره همه از یه جا تغذیه میکنند.همه از یه جا پهنای باندشون رو میگیرند.
    ولی چرا اگه مثلا می اومدند و میگفتند مرکز مخابرات استقلال فلان مقدار پهنای باند اختصاصی باید داشته باشه , میشد حرف شما.
    ولی حالا که همه از یه جا تغذیه میشند این حرف منطقی نیست.

من خودم قبلا اون موقع که 128 نامحدود هنوز بودش راحت و بدون لگ و اینجور حرف ها میرفتم آنلاین بازی میکردم.
    ولی الان با همین طرح طلایی که مثلا 2 مگ هستش لگ دارم در حد لیگ ان بی ای.
    مهمترین علتش هم همین پینگ است. البته در این بین Packet Lost و یا همون تایم اوت مسئله مهمی است.
    مثلا چرا همین ویدیوهای یوتوب رو نمیشه مثل آدم نگاه کرد ؟ به خاطر همین پینگه که بالاست.
    کیفیت بازی آنلاین قسمتیش بر میگرده به کیفیت سرور های اون بازی
    مکانی مثل گیم رنجر که بیشتر برای بازی های کرک شده و بازی هایی که قابلیت لن دارن استفاده میشه سروراش کیفیت لازم رو نداره برای پینگ های ما ایرانیا و جالب نیست . حتی اگه بخوای با ایرانیا بازی کنی
    این سرور ها قابل قیاس با سرور های مثلا EA نیست (هرچند EA هم در کل جالب نیست اما خیلی از گیم رنجر بهتره)
    خودم یک سال تو گیم رنجر فیفا 11 بازی میکردم تجربه کردم چجوریه
    اما سرور هایی مثل EA چون قوی هستن قسمتی از بار بی کیفیت بودن اینترنت کاربر هارو به دوش میکشن و میشه اونجا بازی کرد بطوری که وقتی با ایرانیا بازی میکنی هیچ مشکلی نداری در اکثر موارد

در مورد پینگ 130 مخابرات هم من به شخصه برام ثابت شده خیلی وقت ها Fake هست مثلا من وقتی پینگم 130 هست و بازی میکنم با خارجی ها خیلی لگ داره اما وقتی پینگم 240 هست بدون کوچکترین لگ و تاخیری بازی میکنم
    این مورد خیلی برام پیش اومده . در کل هر از چند گاهی واسه من اون پینگ ایده آل برای بازی تو EA تغییر میکنه به صورتی که یه مدت با یک پینگ عالیه و بعد یک مدت همون پینگ افتضاح میشه و پینگی که افتضاح بوده باز عالی میشه
    در مورد پینگ هم یک مورد دیگه هم اهمیت داره اون هم TTL هست که در هر خط پینگ میاد مثل Time
    اون هم باید دستتون بیاد که در چه حدی باشه که براتون خوب باشه
    در کل و در این 2-3 سالی که از مخابرات اینترنت دارم اینو فهمیدم که برای بازی همیشه یک پینگ و یک تی تی ال برام خوب نیست و باید پینگ هارو هر چند وقت یکبار تست کنم ببینم کدومش بهتره و از اون استفاده کنم
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 29-06-2013 at 00:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

جان من !!!!!

برای من هم لیست طرح ها رو پ خ کن

خدا کنه که خوب باشه یعنی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جان من !!!!!

برای من هم لیست طرح ها رو پ خ کن

خدا کنه که خوب باشه یعنی میشه
    فرستادم برات

11. این کاربر از hamid_zebel82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •