بالاخره بازی رو اجرا کردم.گرافیک بازی عالیه.همه چیز عالی کار شده.
راه حل مشکل application failed to lunch :
باید تو این صفحه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک اکونت بسازید و لینک فعال سازی رو براتون e-mail می کنه.بعد از فعال کردن اکونت ، وقتی rgsc رو باز می کنید، اونجا که e-mail و پسورد می خواد، e-mail و پسورد رو وارد می کنید و login می شید.بعد play رو می زنید.وقتی رفت توی بازی کلید های ctrl+esc یا دکمه ی start ویندوز رو بزنید تا بازی به صورت minimize در بیاد.حالا می تونید dissconnect بشید.و از دفعه ی بعد دیگه نیازی نیست connect بشید.البته هر دفعه این ارور میاد ولی بعد از چند ثانیه می ره تو بازی.راستی این رو یادم رفت بگم که از همون اول کار باید LaunchGTAIV رو زده باشید.
اما یه نکته : وقتی connect هستید و rgsc رو باز می کنید اولش update می شه و حدود 1.53mb دانلود می کنه.شاید اصلا نیازی به راه بالا نباشه و راه حل مشکل همین آپدیت باشه.من وقتی می رفتم تو فولدر rgsc یه فولدر توش بود به این نام :0_0_1_1 ولی بعد از آپدیت اسمش به این نام : 0_1_1_1 تغییر پیدا کرده.
دیگه من هرکاری انجام داده بودم نوشتم که کسی مشکلی پیدا نکنه.
البته تا چند روز آینده اگه کسی راهنمای کامل ننوشت، یه راهنمای نصب کامل می نویسم که همه بتونن راحت بازی رو اجرا کنند.
در ضمن دیگه فکر می کنم همه می دونن که بهترین کرک بازی همون کرکیه که دوست عزیزم qo0oick گذاشتن.
موفق باشید.