تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 510 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

دوستان دیدین گاهی رودخونه های بازی آب نداره.
    برای رفعش رو ایکس باکس چی کار کنم؟
    سلام
    باگ هست. کار خاصی نمیشه کرد. خیلی پیش نمیاد این حالت. یه بار سیو کنین و دوباره لود کنین

2. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بستگی به مادی داره که نصب میکنی.
    من که چند تا نصب کردم فعلا که نداشته.
    این مد دقیقا چکار میکنه ؟ یعنی میدونم چیکار میکنه ، منظورم اینه که به سیومون صدمه نمیزنه ؟ یعنی ما میریم تو بازی و از مد استفاده میکنیم ؟ به همین سادگی ؟ مثل اسکینی که روی تفنگ های mw میزارن یا روی ماشین های gta میزارن ؟

داره خودمونی میشه Captain Sj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه کاراگترم جادوگره.........

اخه من چیزی تو ایتمم واسه پر شدن heal ندارم !
    شما مشكلت حل شد؟ اگه حل نشده تمام skill هاتو اينجا بزار حتما مشكلت تو ايناست.نژادت هم بگو چيه.من لول 6 بودم اژدها مي كشتم اونم تنهايي .

داره خودمونی میشه Captain Sj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا یادم نمیاد که 11 از عددای فراماسونی باشه!!!!!!!!

شما انگار من اخر باید یه چیزی بگم!

اولا ازدواج عادیش هم فقط در حد زندگی کردن کنار همه که والا سالی یه بار هم ما زنمونو نمیبینیم!!
    دوما اگر کسی هم جنس گرا باشه که هست , اگر نباشه طرفش نمیره.
    دوما sims هم لابد فراماسونیه؟ نه؟

شما از این بازی خوشت نمیاد برو به سلامت , برو Nfs تو بازی کن , کسی مجبورت نکرده بیای اینجا ....

بعدم من موندم حالا فرضا ( ما که ندیدیم!) شباهت داشته باشه , چه چیزی رو ثابت میکنه؟ دریای مازندران مال چندین کشور دیگه هم هست.

شما هم اگر عقده از اون غولا هنوز تو دلته برو یه جا دیگه خالی کن.

من ادمی نیستم که واقعیت رو نبینم , ولی از چرندیات در مورد چیز ها هم بدم میاد.

یه سری ادم نادون( اونایی که تو منبع این چیزارو نوشتن ) یک سری مضحرفات شنیدن در مورد فراماسون فکر میکنن حالا هر چی شبیه به هر چی دیگه بود فراماسونیه فرار کنید کفره!!!!!!!!!!!!!
    بسه دیگه , اگر انی بازی رو به خاطر دین بازی میکنی باید بگم برات نیست , اگر بازی میکنی که بازی کنی و داستان بازی لذت ببری پس کاری هم به این ها نداشته باش! بعدم به قول خود یارو این همه ازادی عمل گزاشته , مجبور که نیستی بیای با همججنس ازدواج کنی یا چه میدونم مرده خور شی!
    اگر کسی اینقدر بی جنبه باشه که بیاد با یه بازی منحرف شه مطمئنا این ادم ادم نیست!

الان مثلا من skyrim بازی میکنم دیگه شیطون پرست شدم دیگه نه خدا قبول دارم نه پیغمبر؟!!!!!!!!!!!!
    بابا تورو خدا , خدا عقل داده یکم فکر کنید بعد این چرتارو باور کنید.
    اولا 11 خالي فراماسونري نيست.11-9 عدد فراماسونريه.دوما نقشش هم يه دليلي داره كه اين تيپيه و الا هزار تا شكل ديگه هم مي شد درست كرد.كلا همه بازي هاي غربي يه ريگي به كفششون هست.سوما چرا به بچه ي مظلوم مردم توهين مي كني؟مدارا با مردم نصف عقلاست حضرت محمد (ص).چهارما من غول و ماموت به فراواني كشتم حالا چي مي خواي بگي؟پنجما sims هم فراماسونري عين الاغ.

6. این کاربر از Captain Sj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این مد دقیقا چکار میکنه ؟ یعنی میدونم چیکار میکنه ، منظورم اینه که به سیومون صدمه نمیزنه ؟ یعنی ما میریم تو بازی و از مد استفاده میکنیم ؟ به همین سادگی ؟ مثل اسکینی که روی تفنگ های mw میزارن یا روی ماشین های gta میزارن ؟
    با اون برنامه NMM آره تقریبا سادس به غیر از بعضی ها که نیاز به چیزهای دیگه دارن.
    میتونی از سیوات بکاپ بگیری ولی ماد ربطی به سیو ها نداره.
    بعضی هاشون ظاهرت رو یا ظاهر سلاح ها رو عوض میکنه.
    یکی منو آیتم.
    یکی نقشه و غیره.
    اولا 11 خالي فراماسونري نيست.11-9 عدد فراماسونريه.دوما نقشش هم يه دليلي داره كه اين تيپيه و الا هزار تا شكل ديگه هم مي شد درست كرد.كلا همه بازي هاي غربي يه ريگي به كفششون هست.سوما چرا به بچه ي مظلوم مردم توهين مي كني؟مدارا با مردم نصف عقلاست حضرت محمد (ص).چهارما من غول و ماموت به فراواني كشتم حالا چي مي خواي بگي؟پنجما sims هم فراماسونري عين الاغ.
    نوشته شده توسط loomina [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    والا یادم نمیاد که 11 از عددای فراماسونی باشه!!!!!!!!

شما انگار من اخر باید یه چیزی بگم!

اولا ازدواج عادیش هم فقط در حد زندگی کردن کنار همه که والا سالی یه بار هم ما زنمونو نمیبینیم!!
    دوما اگر کسی هم جنس گرا باشه که هست , اگر نباشه طرفش نمیره.
    دوما sims هم لابد فراماسونیه؟ نه؟

شما از این بازی خوشت نمیاد برو به سلامت , برو Nfs تو بازی کن , کسی مجبورت نکرده بیای اینجا ....

بعدم من موندم حالا فرضا ( ما که ندیدیم!) شباهت داشته باشه , چه چیزی رو ثابت میکنه؟ دریای مازندران مال چندین کشور دیگه هم هست.

شما هم اگر عقده از اون غولا هنوز تو دلته برو یه جا دیگه خالی کن.

من ادمی نیستم که واقعیت رو نبینم , ولی از چرندیات در مورد چیز ها هم بدم میاد.

یه سری ادم نادون( اونایی که تو منبع این چیزارو نوشتن ) یک سری مضحرفات شنیدن در مورد فراماسون فکر میکنن حالا هر چی شبیه به هر چی دیگه بود فراماسونیه فرار کنید کفره!!!!!!!!!!!!!
    بسه دیگه , اگر انی بازی رو به خاطر دین بازی میکنی باید بگم برات نیست , اگر بازی میکنی که بازی کنی و داستان بازی لذت ببری پس کاری هم به این ها نداشته باش! بعدم به قول خود یارو این همه ازادی عمل گزاشته , مجبور که نیستی بیای با همججنس ازدواج کنی یا چه میدونم مرده خور شی!
    اگر کسی اینقدر بی جنبه باشه که بیاد با یه بازی منحرف شه مطمئنا این ادم ادم نیست!

الان مثلا من skyrim بازی میکنم دیگه شیطون پرست شدم دیگه نه خدا قبول دارم نه پیغمبر؟!!!!!!!!!!!!
    بابا تورو خدا , خدا عقل داده یکم فکر کنید بعد این چرتارو باور کنید.
    دوستان بیخیال.
    گرشاسپ هم فری میسونیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. 2 کاربر از prince_fable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

میخوام بگم ناراحتی بازی نکن.
    بعدم من به کسی توهین نکردم
    فقط خسته شدم از این مضخرفات که اینا به هر سایتو بازیو اهنگی که میرسن وصله فراماسونی میبندن بهش.

فرضا
    فرضا
    فرضا
    که همینطور هم باشه , اگر کسی شعور و عقل داشته باشه با 4 تا بازی منحرف نمیشه.

10. 3 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

فقط خسته شدم از این مضخرفات که اینا به هر سایتو بازیو اهنگی که میرسن وصله فراماسونی میبندن بهش.
    کاش فقط بازی بود
    آقا لطفا تموم کنین این بحث رو...:|

12. 3 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

من لولم 15 هست تا حالا 4 یا 5 تا اژدها کشتم البته تنهایی نه ها ..تنهایی که نمیشه اژدها کشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من لولم 15 هست تا حالا 4 یا 5 تا اژدها کشتم البته تنهایی نه ها ..تنهایی که نمیشه اژدها کشت
    خوب که چی منم اولاش فکر میکردم خیلی شاخم ، بری لول 20 به Blood dragon برسی ، از ترس زهره ترک میشی لامصب خیلی قویه(البته نسبت به من شاید چند نفری بشه Blood dragon کشت ، امتحان نکردم !)
    دوستان دوستان ! امرووووووووووووز یه مد خیلی توپ گذاشتم هرکی خواست استفاده کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته من حوصله ندارم 2 ساعت توضیح بدم چیکار کنید درست شه یکی که انگلیسیش خوبه بیاد اینارو بگه
    چند تا نکته :
    موقع پرواز save نکنید ، اگرم داشت Auto save میشد ، فوری از Save قبلیتون برید راستی داخلش گفته که باید مد JACKALHEAD"S MASTER SHAPESHIFTER رو داشته باشید
    Last edited by َalireza; 03-03-2012 at 09:39.

15. این کاربر از َalireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1.بچه ها من به یکی از سلاح هام جادو ی fear زدم چطوری باید شارژش کنم؟ کدوم poison باعث میشه این شارژ شه؟ آخه یه بار T رو زدم شارژ شد اما دیگه نشد

2.درضمن یکی از این اژدها ها رو کشتم بهم جادوی fear سرخ رنگ داد .چطوری باید قدرتمندش کنم؟
    ممنون

3.Krosis رو که کشتم ازش یه عصا و ماسک بجا موند که نمیدونم چطوری ازشون استفاده کنم و مثله Krosis آتیش پرتاب کنم.البته یه جادوی جدیدی بنام فایربالت(یه همچین چیزی) هست که آتیش پرتاب میکنه اما قدرتش زیاد نیست

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •