سلام
باگ هست. کار خاصی نمیشه کرد. خیلی پیش نمیاد این حالت. یه بار سیو کنین و دوباره لود کنین
سلام
باگ هست. کار خاصی نمیشه کرد. خیلی پیش نمیاد این حالت. یه بار سیو کنین و دوباره لود کنین
این مد دقیقا چکار میکنه ؟ یعنی میدونم چیکار میکنه ، منظورم اینه که به سیومون صدمه نمیزنه ؟ یعنی ما میریم تو بازی و از مد استفاده میکنیم ؟ به همین سادگی ؟ مثل اسکینی که روی تفنگ های mw میزارن یا روی ماشین های gta میزارن ؟
شما مشكلت حل شد؟ اگه حل نشده تمام skill هاتو اينجا بزار حتما مشكلت تو ايناست.نژادت هم بگو چيه.من لول 6 بودم اژدها مي كشتم اونم تنهايي .![]()
اولا 11 خالي فراماسونري نيست.11-9 عدد فراماسونريه.دوما نقشش هم يه دليلي داره كه اين تيپيه و الا هزار تا شكل ديگه هم مي شد درست كرد.كلا همه بازي هاي غربي يه ريگي به كفششون هست.سوما چرا به بچه ي مظلوم مردم توهين مي كني؟مدارا با مردم نصف عقلاست حضرت محمد (ص).چهارما من غول و ماموت به فراواني كشتم حالا چي مي خواي بگي
؟پنجما sims هم فراماسونري عين الاغ.
با اون برنامه NMM آره تقریبا سادس به غیر از بعضی ها که نیاز به چیزهای دیگه دارن.این مد دقیقا چکار میکنه ؟ یعنی میدونم چیکار میکنه ، منظورم اینه که به سیومون صدمه نمیزنه ؟ یعنی ما میریم تو بازی و از مد استفاده میکنیم ؟ به همین سادگی ؟ مثل اسکینی که روی تفنگ های mw میزارن یا روی ماشین های gta میزارن ؟
میتونی از سیوات بکاپ بگیری ولی ماد ربطی به سیو ها نداره.
بعضی هاشون ظاهرت رو یا ظاهر سلاح ها رو عوض میکنه.
یکی منو آیتم.
یکی نقشه و غیره.
اولا 11 خالي فراماسونري نيست.11-9 عدد فراماسونريه.دوما نقشش هم يه دليلي داره كه اين تيپيه و الا هزار تا شكل ديگه هم مي شد درست كرد.كلا همه بازي هاي غربي يه ريگي به كفششون هست.سوما چرا به بچه ي مظلوم مردم توهين مي كني؟مدارا با مردم نصف عقلاست حضرت محمد (ص).چهارما من غول و ماموت به فراواني كشتم حالا چي مي خواي بگي
؟پنجما sims هم فراماسونري عين الاغ.
دوستان بیخیال.نوشته شده توسط loomina [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا یادم نمیاد که 11 از عددای فراماسونی باشه!!!!!!!!
شما انگار من اخر باید یه چیزی بگم!
اولا ازدواج عادیش هم فقط در حد زندگی کردن کنار همه که والا سالی یه بار هم ما زنمونو نمیبینیم!!
دوما اگر کسی هم جنس گرا باشه که هست , اگر نباشه طرفش نمیره.
دوما sims هم لابد فراماسونیه؟ نه؟
شما از این بازی خوشت نمیاد برو به سلامت , برو Nfs تو بازی کن , کسی مجبورت نکرده بیای اینجا ....
بعدم من موندم حالا فرضا ( ما که ندیدیم!) شباهت داشته باشه , چه چیزی رو ثابت میکنه؟ دریای مازندران مال چندین کشور دیگه هم هست.
شما هم اگر عقده از اون غولا هنوز تو دلته برو یه جا دیگه خالی کن.
من ادمی نیستم که واقعیت رو نبینم , ولی از چرندیات در مورد چیز ها هم بدم میاد.
یه سری ادم نادون( اونایی که تو منبع این چیزارو نوشتن ) یک سری مضحرفات شنیدن در مورد فراماسون فکر میکنن حالا هر چی شبیه به هر چی دیگه بود فراماسونیه فرار کنید کفره!!!!!!!!!!!!!
بسه دیگه , اگر انی بازی رو به خاطر دین بازی میکنی باید بگم برات نیست , اگر بازی میکنی که بازی کنی و داستان بازی لذت ببری پس کاری هم به این ها نداشته باش! بعدم به قول خود یارو این همه ازادی عمل گزاشته , مجبور که نیستی بیای با همججنس ازدواج کنی یا چه میدونم مرده خور شی!
اگر کسی اینقدر بی جنبه باشه که بیاد با یه بازی منحرف شه مطمئنا این ادم ادم نیست!
الان مثلا من skyrim بازی میکنم دیگه شیطون پرست شدم دیگه نه خدا قبول دارم نه پیغمبر؟!!!!!!!!!!!!
بابا تورو خدا , خدا عقل داده یکم فکر کنید بعد این چرتارو باور کنید.
گرشاسپ هم فری میسونیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میخوام بگم ناراحتی بازی نکن.
بعدم من به کسی توهین نکردم
فقط خسته شدم از این مضخرفات که اینا به هر سایتو بازیو اهنگی که میرسن وصله فراماسونی میبندن بهش.
فرضا
فرضا
فرضا
که همینطور هم باشه , اگر کسی شعور و عقل داشته باشه با 4 تا بازی منحرف نمیشه.
کاش فقط بازی بودفقط خسته شدم از این مضخرفات که اینا به هر سایتو بازیو اهنگی که میرسن وصله فراماسونی میبندن بهش.
آقا لطفا تموم کنین این بحث رو...:|
من لولم 15 هست تا حالا 4 یا 5 تا اژدها کشتم البته تنهایی نه ها ..تنهایی که نمیشه اژدها کشت
![]()
خوب که چیمنم اولاش فکر میکردم خیلی شاخم ، بری لول 20 به Blood dragon برسی ، از ترس زهره ترک میشی
لامصب خیلی قویه(البته نسبت به من
شاید چند نفری بشه Blood dragon کشت ، امتحان نکردم !)
دوستان دوستان ! امرووووووووووووز یه مد خیلی توپ گذاشتم هرکی خواست استفاده کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من حوصله ندارم 2 ساعت توضیح بدم چیکار کنید درست شهیکی که انگلیسیش خوبه بیاد اینارو بگه
چند تا نکته :
موقع پرواز save نکنید ، اگرم داشت Auto save میشد ، فوری از Save قبلیتون بریدراستی داخلش گفته که باید مد JACKALHEAD"S MASTER SHAPESHIFTER رو داشته باشید
![]()
Last edited by َalireza; 03-03-2012 at 09:39.
1.بچه ها من به یکی از سلاح هام جادو ی fear زدم چطوری باید شارژش کنم؟ کدوم poison باعث میشه این شارژ شه؟ آخه یه بار T رو زدم شارژ شد اما دیگه نشد
2.درضمن یکی از این اژدها ها رو کشتم بهم جادوی fear سرخ رنگ داد .چطوری باید قدرتمندش کنم؟
ممنون
3.Krosis رو که کشتم ازش یه عصا و ماسک بجا موند که نمیدونم چطوری ازشون استفاده کنم و مثله Krosis آتیش پرتاب کنم.البته یه جادوی جدیدی بنام فایربالت(یه همچین چیزی) هست که آتیش پرتاب میکنه اما قدرتش زیاد نیست
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)