اگه ميشه بگين تو كدوم صفحه هستش من برم ببينم من كه هرچي گشتم نبود فقط چندتا فايل دانلود پيدا كردم كه اونم خراب بودن ديگه چيزي نيستش .
من ميخواستم ببينم ميشه دقيقا توت فرنگي قدرتي ها كجا هستن هر ده تاش وميخوام
سلام
شما از گزینه ی جستجو در تایپیک استفاده کن و یا تو گوگل سرچ کن راحت می تونی استراتژی بازی را پیدا کنی . طرز تهیه توت فرنگی ها هم تو استراتژی هست .
در ضمن می تونی لیست غذاها و طرز تهیه توت فرنگی های قدرتی را تو لینک های زیر بیابی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست كردن 63 تا غذا كار سختي نيست! ...منوش تو صفحات قبل هست ...دقيقا" مثل ليست غذا ها تو كتاب لوحه خانه ...فقط چند تا غذاش ايراد داره كه بعدا" ليست درستش رو ميذارم براتون

سلام عروسک جان
شما لطف کن زودتر این لیست را بزار . من هم الان غذایی که سایبرا بهم یاد داده را به صورت تصویری می زارم .
البته شما نمی دونی کوتوله قرمز چه غذایی یاد می ده ؟ آخه به من گفت ولی یادم رفت یادداشت کنم یا عکس بگیرم .
الان سعی بر این دارم که الین مادر شهردار ازم درخواست کاموا کنه.
سلام SANR جان
من همین الان داشتم یه متن انگلیسی در مورد مزرعه دار می خوندم که تو اون نوشته بود باید با مادربزرگ دوست بشی تا برات سه کار کنه .
1- بهت یه نوع ساندویچ بده .
2- بهش کاموا بدی و برات لباس ببافه .
3- ازت درخواست یه نوع گل کنه .
که معلومه تا با اون دوست نشی این کارا را ازت نمی خواد . در ضمن گفته بود که مادربزرگ گل گربه صورتی ، همه نوع مربا ( Jam ) و غذاهایی که خودت درست کنی را دوست داره که می تونی با دادن اونا بهش با مادربزرگ دوست بشی .
راستی تو کتاب رمز نوشته :
وقتی قلب Elliپرستاربيمارستان آبی رنگ ميباشد، در روز چهارشنبه همان فصل به خانه مادربزرگ Ellen رفته و با Ellen صحبت كنيد. به او شش عدد سنگ معدن سبز Adminateبدهيد تا او به شما يك توت فرنگی قدرتی بدهد.
من اینکار را کردم ولی هر باز مادربزرگ با تعجب به من نگاه می کرد و هیچ اتفاقی نیفتاد
نمی دونم چرا شاید به خاطر این باشه که من تو فصل قبل قلب الی را آبی کردم ، شما نمی دونید باید چکار کنم ؟