سلام علی جون
یه مدلی از ضد عرق که پودری باشه و قوی باشه چی هست ، همین که گفتین این شکلی هست ؟ یعنی داخل اسپری باشه و همراه با پودر هم هست ، خوش بو هم باشه !!
Take Care![]()
سلام علی جون
یه مدلی از ضد عرق که پودری باشه و قوی باشه چی هست ، همین که گفتین این شکلی هست ؟ یعنی داخل اسپری باشه و همراه با پودر هم هست ، خوش بو هم باشه !!
Take Care![]()
خیلی مخلصیم
رکسونا پودری هم داره.اونم خیلی خوبه.فقط این پودری ها خیلی زود تمام میشن.
کلا رکسونا خیلی قویه.مخصوصا بوهایه گرم و تندش.مثله قهوه ای و قرمزش.
ما بیشتر عزیزم !
آدرس رو میدی ؟! قیمت هم بگو نکنن پاچم !
Take Care![]()
قیمت رو که الان نمیدونم ولی هم قاسم خانی تو سام سلطان داره و هم امیری تو پاساژ فردوسی.دوتاشون
هم خوب میدن.![]()
سلام.دوستان این ادکلن رو از کجا میتونم گیر بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 10 سال پیش یکی بهم کادو دادش واقعا بوی خوبی داشت
دوستان NIVEA هم دئودرانت پودری داره که خیلی خوبن قیمتش هم فکر کنم حوداد-3-4 باشه
این مدل رو اگه بتونین گیر بیارین واقعا موثره من خودم از بین تمام دئودورانتهایی که خریده بودم این یکی اثرش از همه بیشتره با اینکه بوی زیاد خاصی نداره ( بیشتر بوی میوه ها و خیلی ملایم هستش) ولی برای من که حتی سه چهار روز هم شده حمام نکنم و هنوز بوش باشه قیمتش هم 6 هزار تومنه
سوالم هم البته اولش همین بود چون مانع عرق کردن می شه ممکنه مصرف زیادش ضرر داشته باشه اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن در اختیارمون قرار بدن
کلا اگه اون چیزایی که گفتم عمل کنید بو نمیگیرید.فقط لازم به ذکره حتما خودتون رو درست بشورید.نه گربه
شور![]()
سلام منظورم یه عطری باشه که نایاب نباشه و اینکه بوش سریع نره! یعنی من یه عطری دارم فقط همون موقعی که میزنم بوش هست ولی بیرون برم بوش میره! از اینا نباشه ، از اونجور عطرایی که خیلی خیلی توپ باشن و آدم جذب بشهتو همین مایه ها ^^
داغونم بدجور
بدن خیلی عرق میکنه این روزا
از اسپری اکس استفاده میکنم
مدل:vice-africa
ولی گرم هستن اینا و عرق رو به جای خنثی کردن بدتر میکنه
برای من چی تجویز میکنین؟
فکر کنم باید دنبال مدل های خنک برم هر برندی بود بگین
به نظرتون اون عطری که بوی چوب سوخته میده به کار من میاد؟
اسمش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)