برو نزدیک ترین پایگاه سپاه بپرس
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
اقا شما چه جوری عکس گرفتی تو خوابگاه ؟ مگه دوربین می ذارن ببرین؟
برو نزدیک ترین پایگاه سپاه بپرس
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
اقا شما چه جوری عکس گرفتی تو خوابگاه ؟ مگه دوربین می ذارن ببرین؟
عزیزم شما کجا رفتی دفترچت رو پزشک مهر زد میگفتی همون واست تایید میکرد به همین راحتی
معمولا تو پادگانها عکاس هست اون عکی میگیره
من رفتم پیش دکتری که قبلا نوشته بود داروها رو. گفتم یه بار دیگه برام تو نسخه بنویسه مهر کنه همین. اما داروهایی که نوشته ربطی به تخصصش نداشت( داروها ضد افسردگیه اما تخصصش مفصل و روماتیسم بود)
Last edited by ar2007; 20-06-2011 at 00:09.
منم يك تيرم. شهید رجایی کرمانشاه!
بچه ها من فهمیدم قضیه پذیرش سپاه چه طوری هست. متاسفانه سپاه بعضی از ماه ها آموزشی نداره و به همین خاطر کسایی که اعزامشون تو اون ماه هست حتما باید دوره بسیج رو رفته باشن و اگر نه نمیتونن سپاه پذیرش بشن. اگر سپاه تو اون ماهی که شما اعزام هستی آموزشی داشته باشه با بند پ میتونی بیفتی سپاه.
ای کاش یه راهی بود بفهمیم سپاه کی ها دوره آموزشی میگذاره
شما همون نسخه و مدارکی رو که داری با خودت ببر نهایتش اینکه اگه قبول نکردن بهداری پادگان تاییدت میکنه
1 تیر - گروه پدافند مشهد !
بچه ها هرچی پست براتون اورده رو ببرید +برگه واکسن +کپی از تمام صفحات شناسنامه (برا اونهایی که مثل من فامیلشون عوض شده لازمه برا بقیه هم احتیاط شرط عقله) + کپی کارت ملی +خرما خشک من اینو واجبترین چیز برا اموزشی میدنم چون خیلی کمک کننده هست.
کچل بکنید وگرنه اونجا با یه ماشین موی صد نفر رو میزنن.
تجربه زیاده ولی من خیلی چیزها رو یادم رفته.
مثلا تو اموزشی بهتون بدو بایست میدن میگن 5 نفر اول استراحت میکنن ولی بقیه باز باید دور بعدی هم برن با این حرفها گول نخورید فکر کنید مسابقه دوی 100 متر المپیکه بدویید.
اصلا اگه تو اموزشی شما یه دفعه گفتن بشین پاشو و شما نرفتید برد کردید پس تا میتونید بپیچونید ولی مواظب باشید تو گروهان شناخته نشید چون براتون بد میشه.
هیچکس فعلا استرس نداره چون هنوز باورتون نشده دارید میرید خدمت. اوج استرس خدمت دو جاست اول وقتی روز اول درپادگان رو میبینی (اون موقع میفهمی این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست) دوم موقع تقسیم برا یگان که میگی خدا کجا میفتم احتمالا بچه های مازاد یک تیر یه استرس دیگه هم دارن ولی هیچی مثل روز اولی که پادگان رو میبینی نیست.
اقا من مازاد خورم. همینو کم داشتم.
منم 1 تیر مازاد تهران هستم
کسی اینجا تجربه ای در هنگام تقسیم شدن نیرو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون موقعی که میخوان ما رو تقسیم کنند ترفندی.... کلکی...... چیزی نیست که من تهران بیوفتم؟؟؟؟؟
کلا هیچ کاری نمیشه کرد؟؟؟؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)