تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 4105 اولاول ... 2152653053113123133143153163173183193253654158151315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها بدون سابقه بسیج هیچ جوره نمیشه سپاه افتاد؟ لطفا راهنمایی کنید.
    من از کجا میتونم برم دقیق اینو بپرسم؟
    برو نزدیک ترین پایگاه سپاه بپرس

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

سلام رفیق
    به سلامتی میری و برمیگردی اما چندتا نکته برادرانه بت میگم:

من برج 8 پارسال رفتم آموزشی و الان دارم امریه رو میگذرونم . ببین خودت رو با این وسایل گیج نکن قرار نیست بری پیکنیک یا هرجای دیگه ... قراره بری دو ماه خارج خونه کار کنی . اونجا فرصت این کارا رو نداری و اینقدر سرت مشغوله که نمیدونی چطور زمان میگذره. نمیخوای بری که کوه بکنی قراره ساعتی خاصی از روز بیدار بشی بعد از صبحگاه و نماز و صبحانه چند ساعت کلاس تئوری و عملی بگذرونی و دوباره بخوابی. حالا این کلاس ها که چه کیفیتی دارن و سختی آسونی اونا بستگی به مربی و پادگان داره .
    وقتی دو سه روز گذشت میفهمی که آموزشی رو نمیشه پیش بینی کرد . هیچ کدوم از این وسایلی که گفتی به دردت نمیخوره چون اومدی با این شرایط زندگی کنی و کاریت میکنن که عادت کنی .
    تو فصلی که شما داری میری چون هوا گرمه فقط مواظب بهداشتت باش همین ... یه پماد دفع کننده حشرات هم ببری بد نیست

من از اهواز اعزام شدم مشهد ( خودت میتونی تفاوت اب و هوا رو احساس کنی) اما تنها سختی که حس کردم اویا دوری خانواده و بعد شب کمین بود که 7 ساعت تو کوه منتظر نشسته بودیم با تمام تجهیزات

خلاصه سخت نگیر و وسایل اضافه ببا خودت نبر خیلیا اونجا دنبال یه بهونه برای اذیت کردن میگردن اینطوری خودت رو تابلو نکن.

ببخشید اگه اولش کمی لحنم تند بود اینایی که گفتم از سره دلسوزی بود
    به امید روزایی خوش...

اینم عکسه تو خوابگاهه ( بعد ناهار،قراره یک ساعت دیگه بریم 7 کیلومتر تا میدون تیر)
    اقا شما چه جوری عکس گرفتی تو خوابگاه ؟ مگه دوربین می ذارن ببرین؟

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اگه دارویی رو نزاشتن ببری داخل. بعدش چی میشه طرفو میفرستن تا بهداری تایید کنه بعد؟
    عزیزم شما کجا رفتی دفترچت رو پزشک مهر زد میگفتی همون واست تایید میکرد به همین راحتی
    برو نزدیک ترین پایگاه سپاه بپرس

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

اقا شما چه جوری عکس گرفتی تو خوابگاه ؟ مگه دوربین می ذارن ببرین؟
    معمولا تو پادگانها عکاس هست اون عکی میگیره

3. 4 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عزیزم شما کجا رفتی دفترچت رو پزشک مهر زد میگفتی همون واست تایید میکرد به همین راحتی
    من رفتم پیش دکتری که قبلا نوشته بود داروها رو. گفتم یه بار دیگه برام تو نسخه بنویسه مهر کنه همین. اما داروهایی که نوشته ربطی به تخصصش نداشت( داروها ضد افسردگیه اما تخصصش مفصل و روماتیسم بود)
    Last edited by ar2007; 20-06-2011 at 00:09.

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها در حالي كه اعلام وجود ميكنيد ... پادگانتونم بگيد

منم يك تيرم. مالك اشتر اراك.
    منم يك تيرم. شهید رجایی کرمانشاه!

6. 2 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من فهمیدم قضیه پذیرش سپاه چه طوری هست. متاسفانه سپاه بعضی از ماه ها آموزشی نداره و به همین خاطر کسایی که اعزامشون تو اون ماه هست حتما باید دوره بسیج رو رفته باشن و اگر نه نمیتونن سپاه پذیرش بشن. اگر سپاه تو اون ماهی که شما اعزام هستی آموزشی داشته باشه با بند پ میتونی بیفتی سپاه.

ای کاش یه راهی بود بفهمیم سپاه کی ها دوره آموزشی میگذاره

8. 2 کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من رفتم پیش دکتری که قبلا نوشته بود داروها رو. گفتم یه بار دیگه برام تو نسخه بنویسه مهر کنه همین. اما داروهایی که نوشته ربطی به تخصصش نداشت( داروها ضد افسردگیه اما تخصصش مفصل و روماتیسم بود)
    شما همون نسخه و مدارکی رو که داری با خودت ببر نهایتش اینکه اگه قبول نکردن بهداری پادگان تاییدت میکنه

10. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منم يك تيرم. شهید رجایی کرمانشاه!
    1 تیر - گروه پدافند مشهد !

12. 2 کاربر از hero sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان 1 تیرچی باید همرامون باشه؟؟ منظورم مدارک برگه سفید اینا

تا 1 تیر باید کچل کنیم یا اونجا خودشون کچل میکنند؟؟

ضربان قلبم داره میزنه از الان تا 4 شنبه
    بچه ها هرچی پست براتون اورده رو ببرید +برگه واکسن +کپی از تمام صفحات شناسنامه (برا اونهایی که مثل من فامیلشون عوض شده لازمه برا بقیه هم احتیاط شرط عقله) + کپی کارت ملی +خرما خشک من اینو واجبترین چیز برا اموزشی میدنم چون خیلی کمک کننده هست.
    کچل بکنید وگرنه اونجا با یه ماشین موی صد نفر رو میزنن.
    ممنون. از این تجربیات رو بازم بگید اگه اینو نگفته بودی جدی جدی شاید فک طرفو اورده بودم پایین.
    تجربه زیاده ولی من خیلی چیزها رو یادم رفته.
    مثلا تو اموزشی بهتون بدو بایست میدن میگن 5 نفر اول استراحت میکنن ولی بقیه باز باید دور بعدی هم برن با این حرفها گول نخورید فکر کنید مسابقه دوی 100 متر المپیکه بدویید.
    اصلا اگه تو اموزشی شما یه دفعه گفتن بشین پاشو و شما نرفتید برد کردید پس تا میتونید بپیچونید ولی مواظب باشید تو گروهان شناخته نشید چون براتون بد میشه.
    دوستان 1 تیری یواش یواش داریم به لحظات آغاز دوره خدمتمون نزدیک میشیم (من که استرس ندارم فعلا) بیاین قرار بزاریم بعد از اینکه دوره آموزشی رو تموم کردیم بیایم اینجا اعلام وجود کنیم و از دوره آموزشی که گذروندیم تعریف کنیم.(اگه جونه سالم به در بردیم)
    الان چند نفر اینجا 1 تیری هستند؟(یه جوری اعلام وجود کنید)
    هیچکس فعلا استرس نداره چون هنوز باورتون نشده دارید میرید خدمت. اوج استرس خدمت دو جاست اول وقتی روز اول درپادگان رو میبینی (اون موقع میفهمی این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست) دوم موقع تقسیم برا یگان که میگی خدا کجا میفتم احتمالا بچه های مازاد یک تیر یه استرس دیگه هم دارن ولی هیچی مثل روز اولی که پادگان رو میبینی نیست.

14. 6 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا من مازاد خورم. همینو کم داشتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم 1 تیر مازاد تهران هستم

کسی اینجا تجربه ای در هنگام تقسیم شدن نیرو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون موقعی که میخوان ما رو تقسیم کنند ترفندی.... کلکی...... چیزی نیست که من تهران بیوفتم؟؟؟؟؟

کلا هیچ کاری نمیشه کرد؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •